View Full Version : mark of speed
thormw
05-09-2007, 01:19 PM
Mam takie pytanko, jak można zdobyć mark of speed poza kupnem ( no i też możecie powiedzieć ile on kosztuje po przeliczeniu na kase)
thormw
05-11-2007, 01:38 PM
Odpowie mi ktoś na to pytanie ????:confused:
ExTeR
05-11-2007, 02:50 PM
Oznaka Szybkości upadki w Acient Wyspie, Tylko z Partią wy dokompletowujecie dostae żeby zabić potwory Aciente wyspę.
August
05-12-2007, 05:13 AM
MoS dropiom potworki na Anchient Island (Talking Island), żeby się tam dostać musisz mieć runestone (teleport na ta wyspę). Dostanie się tam jest proste gorzej z biciem mobów (moby jak RB) więc musisz iść z pt 70+lvl. MoS dropi bardzo rzadko.
earenz
06-02-2007, 05:26 AM
te mobki na ancient island dropia tez CR bizuterie, armory i bronie? a jezeli tak to zalezy jak gleboko wchodzisz na ancient island czy wszystkie moby maja taki sam drop chance
August
06-02-2007, 06:18 AM
Armory CR dropią z Biuma (rekawiczki) Antharasa (buty i hełm) i Valakasa (główne części zbroi) wszysko ma średnią szanse na wypadnięcie. Co do biżuterii i broni/tarczy to chyba dropi na AI ale głębiej, lecz nie jestem tego pewny.
kiebb14
07-15-2007, 09:04 AM
Oznaka Szybkości upadki w Acient Wyspie, Tylko z Partią wy dokompletowujecie dostae żeby zabić potwory Aciente wyspę.
Móg byś opisac to dokladnie wiem tyle ze
lvl 70+
full party :P
jak ta wyspa sie nazywa i kogo tzreba zabić ;P:D
August
07-16-2007, 07:29 AM
To zaczne od poczatku. Aby sie dostac na Ancient Island potrzebujesz specjalnego telepotru, ktory dropi w Imperial Tomb. Co do zabijania moba w ful party t sie nie zgodze :P Wystarczy Destro w s grade i AIO + Vampiric buff. Na wyspie dropi Mark of Speed, bizuteria CR, i epickie bronie. Na wypadniecie tych itemow jest szansa 1% (1 na 100 zabitych mobow). Moga one wypasc z kazdego moba na wyspie.
kiebb14
07-18-2007, 08:33 AM
To zaczne od poczatku. Aby sie dostac na Ancient Island potrzebujesz specjalnego telepotru, ktory dropi w Imperial Tomb. Co do zabijania moba w ful party t sie nie zgodze :P Wystarczy Destro w s grade i AIO + Vampiric buff. Na wyspie dropi Mark of Speed, bizuteria CR, i epickie bronie. Na wypadniecie tych itemow jest szansa 1% (1 na 100 zabitych mobow). Moga one wypasc z kazdego moba na wyspie.
ok thx przyda się ;] a jeszcze mam pytanie full buff lvl 70 + i mozna isć samemu ?
August
07-18-2007, 11:00 AM
a jeszcze mam pytanie full buff lvl 70 + i mozna isć samemu ?
Tak jak napisałęm, Destro w s grade (czyli lvl 76+) i AIO (full buffy plus vampiric) i trzeba jeszcze powlanczac wlasne skile, jak beedziemy mieli 30% HP to wlaczamy frenzy potem battle roar, i rage, zabijasz moba, potem relog i znowu.... itd.
UserPL
08-22-2007, 05:58 PM
Nie wiem z jak dawna jest ten topic, ale z tego co mi wiadomo szansa na wypadniecie czegos epickiego jes 0,06% =) znajomy podniosl pariah shield (ktory teraz ja mam ^^xD). Na AI chodze sam, dosc dlugo tam siedze. Mark of Speeda jeszcze mi sie nie udalo podniesc.....
Wisnia
10-14-2007, 09:40 AM
ja moge powiedziec ze udalo mi sie juz dropnac wiele markow a nawet 1 bron epicka. a dokladniej Glint Eye'a szansa na wypadniecie go to nie jak napisal User 0,06 tylko 0,006 xD niestety ale mi sie jakos udalo trafic w te 0,006 i mam 2 kumpli ktorym tez sie udalo :D 1 dropnol Dusk Sworda a 2 Templara. Wiec podsumowujac, bronie jak widac leca dosc czesto jak na 0,006 poprostu zalezy od szczescia :D. Ja osobiscie na ai juz po moim 5 mobie w zyciu dropnolem marka.... myslalem ze sie zesram ze szczescia :D poprostu jestem fuxiasz i wszyscy mi to mowia xD
uryziel
01-17-2008, 04:38 AM
dla tych co ciągle się męczą dropowaniem teleprotow w IT proponuje takie rozwiazanie . Gludin => talking inslad village ( zwykly gatekepper)
vBulletin v3.6.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.