PDA

View Full Version : szepjoreggelt mindenkinek!

Sith
07-21-2007, 07:28 PM
Nos ha jol latom hoszu ideje en leszek az elso aki ebe az elhaygatott szekcioba ír. Kb 1 hete kezdtem a serveren es talakoztam nehany magyarral is de fogalmam sem volt arrol h itt ilyen dolgok mennek.

Eloszor is bemutatkoznek ha mar itt ismeretlenul topicot nyitok. Jomagam 23 éves pösti lakos vagyok, és az ELTE-n tanulok kockanak. hobbim a sörivás :) leginkább ha épp nem egy lámpát bámulok egy széken ülve ahoyg teszem most is
En az l2-t off serveren kezdtem ezzel a jatekkal kb kozel 2 éve és midössze 6 honapig voltam ott(A Bartz on jatszodtam tobbnyire). Utana egy ameriaki serveren jatszodtam az L2Elite-en leginkabb de kiprobaltam a dragon networkos csodat is ami nekem valahoyg nagyon nem nyerte el a tetszesem. Kozben kisse fuggo lettem a jatektol olyannyira hoyg majdnem elbuktam minden vizsgámat ezert decemberben abbahagytam az l2-t. egy hete sikerült azonban egy hostelben recepcios állást megkapnom igy most gyakorlatilag fizetve vagyok, hogy üljek a gép elött és ne csináljak semmi értelmeset... nem sok ido kellet mire leporoltam az l2 konyvtárat és így kerültem én ide.

Tetszik hogy ennyi magyar van de sajnos sracok meg kell hogy mondjam nem tudom hogy szeretnek e csatlakozni valamelyik klanhoz is (márha bevennének).
Talakoztam ma Snake el aki egesz jo arcnak tünt de megmondom öszintén kicsit szégyenlem magam emiatt a 14 oldalas GW vs mucsaitahok topic miatt amit volt szerencsem vegigolvasni. Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem van eleg bajom az életemben ide kikapcsolodni járok nem hogy még idgesebb legyek es jol elkuldjek mindenkit a fenebe a monitor biztos menedékéből.... Ilyen szintu dramaban pedig vegkepp nem szertnek reszt venni. Kár hogy a magyarok szinte sehol nem jönnek ki jol egymassal teljesen.
Mindenesetre örülök h ennyien vagyunk remélem többekkel is összefutok hamrosan a jatekban egyelore egy karim van ami érdemleges a neve DarthBane holnapra meglesz a soultaalker class subommal ha minden igaz. Ha unatkoztok nem akartok egyedul menni valahova es epp nics senki online irjatok nyugodtan. Elég sokat fogok jatszani a napokban ugyhiszem. Nah ennyi lenne. jo játékot mindenkinek :)

TasteMyLips
07-22-2007, 03:00 AM
üdv crusadersen^^
érezd jól magad! lesznek,akik segítenek,ebben biztos vagyok =]
amikor én kezdtem,pont akkor ment a mucsai vs gw...
tulképp kábé 3 magyar klánról tudok ezen a szerveren.amibe 80%magyarság uralkodik =D
Mucsai,Tah és a harmadiknak nemtudom a nevét x.x
persze több magyar is van,csak más klánokba...
ha mindenféleképpen magyar klánt szeretnél,úgyis meglesz =D
jó szórakozást :]

Sith
07-22-2007, 03:17 AM
kösz talakoztam mar magyarokkal :D
igazabol az 1. nap meg 5 perces karival belefutottam egy Gabika nevu sracba akit azota se lattam online . Adott 50KK-t amit nem is realizaltam rögtön h mekkora segítség volt full kezdőként. Klánfélét találtam bár ezek amcsik de legalabb ugy gondolkodnak mint én és nem veszik a szívükre a játékot egyáltalán. :)

TasteMyLips
07-22-2007, 03:37 AM
az én klánom se magyar/volt magyar =P
csak a leader én,+4 fő.
valahogy nekem jobban bejött a külföldi klán/ally dolog,mint egy magyar.

gyuszeetwo
07-22-2007, 06:37 AM
Hali!
Remélem elnyeri a tetszésedet amit itt találsz ;)
Bár vicces, h kb 2 hete nem játszottam és ahogy olvasom a forumot történnek változások :P (telik az idő :P) Amúgy az amcsik jó fejek tudnak lenni ;) volt párhoz szerencsém a régi ally-ban :) Bár a legnagyobb Állatok is tudnak lenni :P (Taste csak gondolj Leonidasra :P(na mindegy)) egy tuti itt minden féle embert megtalál az ember és ha egy picit odafigyel még portugálul is megtanulhat pár mondatot :P:P
Aztán remélem, h ha majd újra játék közelben leszek akkor összefutunk ingame :)
Addig is minden jót és sok pvp/pk pontot :)
ciao

TasteMyLips
07-22-2007, 07:26 AM
Leonidast nemigazán ismertem... viszont Backhez és Kimahrihoz volt szerencsém asdf
hiányoznak is :o
até mais tarde= see ya ^^"

Sith
07-22-2007, 07:47 AM
Lol hat igen :D kise erdekes a klanom. Team America egyebkent.
Van sok jo arc de a vezetoseg sztem feltuzelt hormonzavaros kissracok gyulekezete. :) Kisse fura h majdem a server oszes klanjaval harcban allunk holott a legtapabb embernek a clanban +4 es AM je van. Es neha amikor lökik azt a "I am the real gangsta" szöveget a falra tudok maszni de hat semi sem lehet tokeletes.:D
Tegnap pl elvileg átmenetileg kileptem toluk mert a sok warflag miatt keptelen voltam mobokat olni a 3. kasztvalothoz. Ma talakoztam snake el megint IT mellet ako volt olyan kedves es korbevezetett. Nem mondom szepen berendezkedtek mar itt ...:) CH ,mindenfele buffer, josag vidamsag a negyzeten. Akár még át is gondolnám azt a kijelentésem amit fentebb a csatlakozasrol irtam de elsosorban nekem a hangulat a fontos nem az h ki mennyire tapos. idovel es szorgalommal ugyis megno mindenki. Most jelenleg milyen a helyzet megy meg a kemeny anyazas vagy mar tulvagytok rajta? :)

TasteMyLips
07-22-2007, 09:44 AM
Most jelenleg milyen a helyzet megy meg a kemeny anyazas vagy mar tulvagytok rajta? :)

nemhinném,hogy még lenne,ugyanis a GW elment rég a szerverről,és nemrég mi is,a maradék gw-sek. szal asszem nemlesz több ilyen probléma :]
ha belegondolok azokat az arcokat nemigazán láttam játékba,akik a másik topicba osztották egymást. illetve láttam...legutobb talán 2hónapja.
nekem nem volt bajom a mucsaisokkal / PE-vel..nem voltunk sose warba,és haverok is vannak/voltak ott.
persze,mint minden klánba ottis megvan a "főbunkó",ahogy megvolt nálunk is :]

WonderWoman
06-28-2008, 10:07 PM
Haj de jó ezt a topicot még nem is láttam:cool: na de sebaj... már úgy is kezd kihalni a magyarság a szerverről

Snake
06-30-2008, 06:25 PM
Hány lengyel tud becsavarni egy villanykörtét???
2

WonderWoman
07-01-2008, 11:32 AM
Hány lengyel tud becsavarni egy villanykörtét???
2

mert segghülye vagy...

Rocky
09-26-2008, 08:10 AM
Sziasztok!
Remélem a régi arcok (egyébként örülök, hogy még itt vannak), tudják ki vagyok!

Ha minden igaz és jól megy, napokon belül visszatérek a cr-re, több régi névvel együtt!

Addig is Rock 'N' Roll és adjatok a braziloknak! :D

Rocky

WonderWoman
09-26-2008, 09:35 AM
ez mind szép és jó csak kb mi vagyunk az egyedüli magyarok a szerveren. ja nem még talán warangelnek ez lehet újdonság

szaborics
10-05-2008, 02:26 PM
Gyerekek en jovok vissza szerintem ha sikerulni fog...Regi mucsai vagyok egy eve jatszottam en sokat aztan abba hagytam na majd valaki beszeljen velem mi ujsag van mik valtoztak meg es kene egy kis segitseg is sztem majd ha elkezdek megint jatszani h mi hogy mukszik :) sziia

WonderWoman
10-05-2008, 02:39 PM
hát erre most csak azért írok vissza hogy az én postom legyen legelöl

szaborics
10-05-2008, 05:22 PM
nem lesz sokaig :P

WonderWoman
10-06-2008, 10:28 AM
na majd meglátjuk

WonderWoman
03-30-2009, 04:06 PM
na hát most is csak azért írok ide be hogy ha már magyar a topic, egy magyar kommentje legyen elöl

Sweete
03-31-2009, 07:23 AM
Hali,
a walkert hogy tudom hasznalni a Hellbounban? Help pls

WonderWoman
04-02-2009, 03:39 PM
jó kérdés de biztos egy teljesen új walker fog kelleni hozzá

PeTiHUN
05-30-2009, 03:07 PM
Megint vagyok :D :D

WonderWoman
06-02-2009, 04:00 PM
hát jó neked
(már minden rossz indulat nélkül)

badics
07-13-2009, 09:48 AM
Hi!
A Destiny szerveren nyomulok Sisu neven. Jelezzetek, ha mas is jatszik arra! Eddig egyedul TiszaTibi-vel talalkoztam.

promage
01-07-2010, 07:49 PM
Üdv all.
Akad még néhány magyar itt a CR en ?

GaThitoZuiZid3
02-16-2010, 01:49 PM
edgHt nah bhuknfo kamael gathitozuizid3 hero x12 :D

DIAMOND
02-24-2010, 12:29 PM
edgHt nah bhuknfo kamael gathitozuizid3 hero x12 :D
Amém! hiauohaiouhaioahoaiuh

NEWMAN16_6