PDA

View Full Version : Ghost Warrior Clan

Mad
12-17-2006, 01:44 PM
Klánfórum.

PeTiHUN
12-17-2006, 02:31 PM
A klán lvl 5 de ez itt alap.
Klan ház nincs.
Kb 20 ember van a klánban lvl szint megoszlik de átlag 70+ , 3 kasztváltón + 1 subclass-on már páran túl vannak az pedig lvl78 karaktert jelent. /tudom lvl75 töl lehet felvenni, de mire végig viszed lvl 78-as leszel /
Az Ally leaderek mi vagyunk. Ally létszám kb 109 de ez változik és ebben benne van a 7 tagu buffer klán is.
Bufferok vannak de pillanatnyilag csak dualbox-ban lehet behozni őket lvl 77 mind 3 kasztváltót még nem csináltuk meg velük.
A klánban a hangulat elég jó, folyamatos ventrilo-n való kapcsolattartás miatt.
Mindenki az lehet ami akar lenni, de azért érdemes megkérdezni azoktól akik régebben játszanak hogy mit is érdemes kezdeni vagy a subclass-ban felvenni.
A klanba minden ember leader jogot kap tagfelvétel megkönnyítése érdekébe.
Na kb ennyit a klánról.

Feltétel a klánba való belépéshez: csak a ventrilo használata . Letöltés innen (http://vwhc.uw.hu/ventri.rar)

maxhun
12-18-2006, 06:22 PM
"Bufferok vannak de pillanatnyilag csak gualbox(dual)-ban lehet behozni őket"

Esetleg valakit érdekel miért akkor kicsit szétnéz a fórumon és megtalálhatja a botos képeket... Persze a magyarokról.. nem szeretnék neveket írni!
Jó játékot mindenkinek!

PeTiHUN
12-19-2006, 10:17 PM
"Bufferok vannak de pillanatnyilag csak gualbox(dual)-ban lehet behozni őket"

Esetleg valakit érdekel miért akkor kicsit szétnéz a fórumon és megtalálhatja a botos képeket... Persze a magyarokról.. nem szeretnék neveket írni!
Jó játékot mindenkinek!

-------------------------------------------------

Ja igen mert ezen a KIBASZOT SERVEREN is csak en botozok mas nem, mondta az ISTENI max :P aki meg a logfile-rol nem hallot soha. / továbképzés a log file tartalmazza ki hogy logggggol be pl: sima l2, ingame vagy sima walker/ de ha tobbet szeretnel tudni keresd DJ :) De ha szerinted nincs igazam akkor nezd meg a donation listaban a buffer donation részt "jee ezek ebol akkkarnak lovet kiszedni, ahh akkor ezek szerint aze valtozott meg a port es a peotokol :)"
NA MIND 1 igen aze nincse ezen a serveren ma walker me botoztam :P (csak en) :D LOL
/az ekezeter meg ...../

--------------------------------------------------

maxhun
12-20-2006, 05:28 PM
én mondtam ilyet? és isteni vagyok? azért ez talán tulzás bár ha így gondolod lehet így van :)
egyébként meg allinone már akkor volt amikor idejöttünk... ergo a kezdetekkor..
Hát szerintem nincs igazad... Az outgame walkert és a játékot megtudja külömbdöztetni, de az ingamet nemhinném mivel az l2.exe-t futtatja. Egyébként meg OFF--> ott tilos a bot mégis botoznak és mégsem bannolják őket a log alapján? pedig ha valaki ért hozzá azok a játék készítői üzemeltetői szerintem. :)

nightblade
12-21-2006, 08:53 PM
én mondtam ilyet? és isteni vagyok? azért ez talán tulzás bár ha így gondolod lehet így van :)
egyébként meg allinone már akkor volt amikor idejöttünk... ergo a kezdetekkor..
Hát szerintem nincs igazad... Az outgame walkert és a játékot megtudja külömbdöztetni, de az ingamet nemhinném mivel az l2.exe-t futtatja. Egyébként meg OFF--> ott tilos a bot mégis botoznak és mégsem bannolják őket a log alapján? pedig ha valaki ért hozzá azok a játék készítői üzemeltetői szerintem. :)

+ Peti te mint botszakértő ha körbe nézted volna a file okat akkor láttál volna egyet ami a botnak baromira nem kell csak 1 valamihez emulálja a klienst ezáltal a szerveroldal még azt is nézheti mekkora felbotásban játszik :D közbe meg csak bot errő ennyit ...

PeTiHUN
12-21-2006, 11:45 PM
+ Peti te mint botszakértő ha körbe nézted volna a file okat akkor láttál volna egyet ami a botnak baromira nem kell csak 1 valamihez emulálja a klienst ezáltal a szerveroldal még azt is nézheti mekkora felbotásban játszik :D közbe meg csak bot errő ennyit ...

--------------
Heee. Várjál csak azt hiszem tudom már.
Zsoltot mikkor felhívtam a serverre 4 napja ha jól tudom, akkor mesélte, hogy off-on bot miatt bant kapott pár haverja. Hát igen biztos egyedi eset lehet , vagy shot alapján banolták. De Warcrafon a haverjaimat 1 serverről log alapján az tutter :P de itt ki is nezné a loggot. Ámbár épp ma beszéltem Dean nal és bevitte 2 karim a börtönbe félreértés miatt azt a loggfilet skubizta, vagyis ezt írta majd közölte hogy nem szereti a botokat és kivitt :D Giranba. Na mind 1 ennyit a logról.

Nightblade, ehhaa micsoda új dolgokat tudsz mondani fogadunk tanulod a dolgot :D

----------------------------na lezárva a beszélgetést ------------------------

Remélem nem kezditek itt is ua mint a worldon mert akkor inkább bemásolom J hogy ne kopjon az ujjacskátok.
Előre is küszi ha nem kezditek el megint.

nightblade
12-22-2006, 09:10 AM
--------------

Remélem nem kezditek itt is ua mint a worldon mert akkor inkább bemásolom J hogy ne kopjon az ujjacskátok.
Előre is küszi ha nem kezditek el megint.

szivesen :D

maxhun
12-22-2006, 06:23 PM
nem kezdjük, de nincs igazad :)
haverom botozik off-on és jééé nem bannolják?

maxhun
12-22-2006, 06:41 PM
Egyébként meg ha játék közben nem azt kellene hallgatni, hogy magyarok mekkora csicskák pff meg, hogy donateltek milyen lámák vagytok stb. és, hogy a HunZolee hogy megölt minket... stb stb...

Mad
12-24-2006, 04:26 PM
Fejezzétek már be. Ennyire nehéz elviselni egymást? Bazzeg, nincs 100 magyar a szerveren és már nem férünk el... 4 napja csak az okosságaitokról lehet olvasni fórumon, elhiszem amit írsz Max, csak fejezd be légysziiiiiiii!!! ( -> remélem nem lesz ebből is észosztás, hogy nem 100 hanem 101 magyar van a szerveren... )

nightblade
12-25-2006, 05:50 PM
Fejezzétek már be. Ennyire nehéz elviselni egymást? Bazzeg, nincs 100 magyar a szerveren és már nem férünk el... 4 napja csak az okosságaitokról lehet olvasni fórumon, elhiszem amit írsz Max, csak fejezd be légysziiiiiiii!!! ( -> remélem nem lesz ebből is észosztás, hogy nem 100 hanem 101 magyar van a szerveren... )

valójában 102 :D

maxhun
12-26-2006, 08:18 AM
nem kezdtem semmit -> nincs mit befejezni :) csak elmondtam a véleményem ennyi...

Mad
12-26-2006, 04:12 PM
oké. A brazilok elleni szent harcnak most estem áldozatául. Ennek az okát elárulnátok? Kidroppoltam szerencsetlenul egy ilyen armort, ami kellene, remélem visszaszolgáltatjátok bár nem látok rá sok esélyt. Úgy diplomatikusan megkérdeztem pár csókát akik lemészároltak, és nem nagyon kaptam választ. Elárulnád az okát?

PeTiHUN
12-26-2006, 04:28 PM
És nem akarsz majd hozzánk beállni és segíteni a Brazilok elleni szent harcban? xD

--------------------------------------------

azert ezt kiegeszitenem :

"Ha nem állsz be hozzánk akkor a klánunk hátulról seggbe verünk titeket mint a buzik mert csak magyarokat ölünk így!!"

De ha megkérdezitek miért is PK -ztunk le hátulról csak annyit mondunk max, ha méltatunk válaszra hogy :: [ez 1 PVP server] :D

ehh a pvp 1 vs 1 vagy hasonló
-----------------na nézzük mit is tudtok---------
de amit ti tudtok (TOXIC klán faszkalap emberei) :
Toxic : 4 kari full buff valószínű :) mert mé ne lvl kb 75-78 donate +16 som, stb..
GW : 5 kari full buff lvl 51 , 78, 77, 62 mobölés közben NO donate
de azért futottak :D LOL ennyik vagytok
---------------másik-----------------
Toxic : 2 kari full buff valószínű :) mert mé ne lvl kb 77-78 donate
GW: 2 kari no buff mobölés közben NO donate
hát biztos ez is nehéz volt mi :D
---------------------------------------

Hát tényleg erre valószínű a farkatokat is kiveritek mi :D egs ennyi
de lehet hogy az a gond hogy nem megy a brazilok ölése csak azokat tudjatok ölni akkkikk utánatok 1-2 honnappal kezdtek a serveren
TANULSÁG : vagy köcsögök vagytok, vagy szeretitek a sikerélményt az életben
Kiegéssszííítes: ha a játékban találod csak meg hát sajnálni tudlak :) "légy nagy mi de ne a játékba hanem az életben még ha magasságra nem is :D
A hobittoktól meg elnézést ha nem tudok a nyelvükön írni de ez van mondana a hobitka :P

------------------KOSZONETT--------------------

KOSZONETT MINDEN egyes faszkalapnak aki miatt a forumot kell olvasnom kapja be. Ja és a pvp server duma elég szar, de van akitől csak ennyi telik
Ha valaki ölni akar engem PM ok szívesen segítek hogy legyen 1 jó napja :) hátha még el is mész, igaz undoritó hogy ezen de ha tudok segítek csak PM ok
Ja és kapjátok be a somom :D

maxhun
12-26-2006, 05:01 PM
GG erre csak ennyit mondok?!
mitől lettél ilyen ideges? szerintetek egy paraszt vagyok.. akkor teszek róla, hogy igazatok legyen. A pk-zásról meg kérdezd meg a haverjaidat amikor az egyhelyben álló karakterünket letudja pk-zni. A másik meg ez egy pvp szerver. Gyertek 10en donate nélkül én legyek egyedül és basszatok hátba... aztán visszamegyünk 5en és mind meghaltok. Arról meg, hogy csak titeket tudunk lebaszni, van 2várunk. + http://publicenemy.uw.hu/downloads/l2crpublicenemy.zip csináltam egy videót is arról, hogy milyen lámák vagyunk.
A brazil útálatról meg annyit, hogy az régen volt és a fél ally-nk brazil :)

De oltogassál csak nyugodtan. Én nemfogok anyázni meg szidni téged mert nem az én stílusom ez a tirpák szövegelés. köszi szépen minden-t... jó játékot! bye

maxhun
12-26-2006, 05:14 PM
Arra meg hogy elszaladunk.. lebasztalak 2lövésből aztán elkezdtem szaladni mert 4en kezdtetek el lőni namármost azért isten én sem vagyok még ha az szeretnék is lenni. A másik meg hogy egyhelyben csak a csicskák állnak folyamatos mozgás :) ennyi.. nehezebb targetelni + + + De ha azt hiszed előletek szaldattam 7000élettel cp nélkül akkor meghagyom neked ezt az élvezetet. (félek tőletek)
Többiek meg közben szétbasztak titeket ennyi :) én meg életben maradtam.

Mad
12-26-2006, 07:00 PM
Nem emlékszem hogy leparasztoztalak volna, mind1 látom a viszály a kezelhetetlenség fokát érinti úgyhogy nem is próbálkozok békítő prédikációval, senki sem lenne túl szenzitív az ezt érintő kritikára ezért hagyom az egészet a francba. Jó játékot.

PeTiHUN
12-26-2006, 08:32 PM
GG erre csak ennyit mondok?!
mitől lettél ilyen ideges? szerintetek egy paraszt vagyok.. akkor teszek róla, hogy igazatok legyen. A pk-zásról meg kérdezd meg a haverjaidat amikor az egyhelyben álló karakterünket letudja pk-zni. A másik meg ez egy pvp szerver. Gyertek 10en donate nélkül én legyek egyedül és basszatok hátba... aztán visszamegyünk 5en és mind meghaltok. Arról meg, hogy csak titeket tudunk lebaszni, van 2várunk. + http://publicenemy.uw.hu/downloads/l2crpublicenemy.zip csináltam egy videót is arról, hogy milyen lámák vagyunk.
A brazil útálatról meg annyit, hogy az régen volt és a fél ally-nk brazil :)

De oltogassál csak nyugodtan. Én nemfogok anyázni meg szidni téged mert nem az én stílusom ez a tirpák szövegelés. köszi szépen minden-t... jó játékot! bye

------------------------------

1. nem vagyok ideges csak nagyon szúrta a szememm a kijelentésed " Brazilok elleni szent harc " LOL

2.Hát figyi ezt nem mondtam, de ha úgy érzed hát legyen, hiszek neked :) a szavadiddal élve "szerintetek egy paraszt vagyok.." :) OK :D na, ez a gg

3 "A másik meg ez egy pvp szerver." olvass vissza pliz :P

4."De oltogassál csak nyugodtan" Hát ha úgy érzed hogy ez a hozzászólás téged érintett hát ok te is PM ezz ha kellek

5. Hát ja Siege :D jó sok ellenfél van mi :DDD csak ti. Egyszer akartam meglesni mit is csináltok de akkor is valószínű nagy veszély lehettem mert 1 ally megijedt 1 wmbwrtől :DD és beraktatok.
Grat a nehezen megszerzett váratokhoz amire a kutya sem megy.De amire megy az valahogy nem a tietek. Oszd meg kérlek a taktikád mond hogy csinálod de tényleg gondolom nehéz lehetett hogy ilyen büszke vagy rá hogy a szavaiddal élve 1 pvp szerveren van várad amire a kutya sem megy PLIZ PLIZ

PeTiHUN
12-26-2006, 08:42 PM
Arra meg hogy elszaladunk.. lebasztalak 2lövésből aztán elkezdtem szaladni mert 4en kezdtetek el lőni namármost azért isten én sem vagyok még ha az szeretnék is lenni. A másik meg hogy egyhelyben csak a csicskák állnak folyamatos mozgás :) ennyi.. nehezebb targetelni + + + De ha azt hiszed előletek szaldattam 7000élettel cp nélkül akkor meghagyom neked ezt az élvezetet. (félek tőletek)
Többiek meg közben szétbasztak titeket ennyi :) én meg életben maradtam.

-------------------------------------------
:DDDD
ja 1 lövés a CP a másik meg a maradék 350 életem amit a mobok meghagytak :D hát grat
és ki lött rád BlodNecrO aki épp 65 törp volt vagy Noszi aki 51 songer vagy Green aki 68 Warcry vagy ha nem ő akkor csak a félelmetes 74 necro lehetett mivel én halott voltam :D hát ja biztos a lag vagy a bug volt :P TE PRO :D

"egyhelyben csak a csicskák állnak folyamatos mozgás :) ennyi.. " Kössz gondolom neked gondot okoz a 76 mobok trainelése és mozognod kell de, nekünk meg nem :P Max a faszom sem számít arra hogy valami seggarcu hátulról próbál berakni miközben 7 angyika öl minket

"hiszed előletek szaldattam 7000élettel cp nélkül akkor meghagyom neked" wow merész vagy tudom látom is a tettedből csak nem tudtam hogy ennyi az életed LOL és minden bátorságod összekaptad és a haverokat is hogy nekünk gyertek :D na hallod te tényleg PRO PRO PRO VAGY :D noob LOL és hirtelen nem tudok több olyan szót írni amit te is használsz hogy értsed mit is akkarok kifejezni vele de magamban röhögök hogy mekkora egy faszláma vagy és még GRAT GRAT GART kiérdemelted a magasfokú NOOB önbizalmat :DDDD gondolom tisztelnek is a klánodba érte gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg ggggggggggggg :DDD

Kösz ma volt 1 jó napom miután elolvastam mien bátor is voltál 7000 élet :DDDD te merésssssszz
de mondom csak 1 PM és probálok örömet szerezni neked isssss igaz nem szivesen de ha segíteni birok hát ok TE PROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :DDDDDDDDDDDDDDDDD

PeTiHUN
12-26-2006, 09:12 PM
Tréfát félretéve te forumon 1 faszkalap vagy, de ventrein mikkor beszélünk valahogy az értelmesebb arcod mutatod csak tudnám miért van ez
Lehet mert ezt olvassák mások is és itt nagycsávónak kell lenned vagy mi
passzz
de ha csak ventrin tudjuk megdumálni a békét amit fel kéne fogni hogy a mi klánunkon kívül van még sok ember aki játszik a serveren hát legyen, írd meg mikkor és átmegyek

De azért ne hidd, hogy ezt félelemből vagy mittudom mire gondolhatnál hogy miért írom. Mindössze csak azért mert szeretném a klánt és természetesen magam fejleszteni.
És nem a buzi PK os miatt folyton visszaesni és mindig visszamenni hogy fejlődjünk vagy a questet megcsináljuk
Szóval, ne tartozzon már a magyar klánotok azok közé a faszparasztok közé akik PK-nak a serveren minket mert tudod mi le vagyunk maradva 1-2 hónappal tőletek :)

Invito
12-26-2006, 09:52 PM
Én nekem nincs beleszólásom de szerintem van elég tag akit lehet zuzni meg ott vannak a mobok lehet menni raidelni. Persze lehet egymást is basztatni...

sOneji
12-26-2006, 10:25 PM
Nos Udv a magyar nemzedeknek ^^

Kezdem ugy erezni nekem is hozza kene szolnom ehhez az oriasi iq vitahoz.

1.kezdjuk azzal hogy is kezdodott a palyafutasotok itt ezen a szerveren. sztem minden oke VOLT, senki egy rossz szot nem szolt hozzatok, tamogatast is kaptatok. ha jol emlekszem egy kedves kollegam invitalt a szerverre (szep kozos jovore valo tekintettel), amit igazabol tovabb nem is taglalnek mi (vagyis inkabb ki miatt hiusult meg DE EZ NEM IS ERDEKEL).

2. Mar nem azert de neked mi a fasz fogalmad van arrol hogy mielott idejottetek mi volt itt? Ellovok egy titkot a mostani ViciousKill ally a szerver start utan 1 honappal 11 klanbol allt es kozel 100 fovel rendelkeztek. Ekkor kezdodtek el a siegek, amiben mi is resztvettunk a bandaval kb7-10 fo. Es mar ekkor ezzel 10 emberrel alaztuk itt a sok lamat +5 os fegyverekkel, amikor nekik mar volt +8,9,10,12 -es. Miutan 3 siegen nem ertek el semmit mert meg lettek alazva elkezdtek kilepdelni az emberek toluk, ekkor csatlakozott a Thor az allihoz, aztan ra par napra a hollyrage. mindket klan 15-20 fovel rendelkezett ami mara full letszamra emelkedett. Es ezaltal a tobbi klan elegge meggyengult, most probalnak felzarkozni ^^. mellesleg az aden siege volt a legjobb siege a szerveren eddig marmint azok kozul amikor el is foglalta valaki.

3. Ez a szerver egy high rate-s pvp szerver!!!!
Ez az ezen nem tudsz valtoztatni, evva ezt kell szeretni. Azt meg hogy le vagytok pk-zva azt csak az embereidnek koszonheted. tobbek kozt HUNzoli-nak akinek nagy a feje de nem tudom mir, kisgyerek koraba biztos bucira verte apuci a fejecskejet azert lett ekkora.
Most nem azert hogy megbantsam de azt hiszem en egy rossz szot nem szoltam eddig hozzatok de ez a kis gyoker 15 eves szar (mert tudom hogy annyi mert dawee nek a spanja) odajon hozzam egy nap epp vasarlok a gmshopp-ban es elkezd osztani "te kocsog geci az anyadat mindenki bassza meg" mondom ez beteg? gyere pvp-zni lama, mebaszom es meg neki all feljebb szovegel anyazik ect ect ect. ezek utan ne is varj mast ha meglatom kinyirom es azt is aki vele van. A masik meg amin nem tudsz valtoztatni az a klan mottoja ami a kezdetektol el "aki nem velunk az ellenunk". Szoval megprobalom korulirni ugy hogy mindenki megertse, amelyik klanallyneve nem PublicEnemy az = ENEMY (ELLENSEG, amelynek minden tagjat minden eszkozzel irtani kell). Ja es hogy el ne feledkezzek valamirol egy pvp szerveren ha jaccol ott pvp-zni kell. ha megtamadnak vissza kell utni, ha nem megy 5 en gyertek tobben, de az hogy vissza se uttok az minosithetetlen!!! Ami egy dolgot bizonyit ...............
Es meg valami ajanlom figyelmetekbe a Show Room-ot es felhivom a figyelmet egy videora, aztan majd ha dean elkeszul a gludio siege vidivel majd az is ott lesz fenn ahol egy 7-es party val alaztunk be 50 embert a siegen es miattunk nem tudtak elfoglalni a varat. Ja es arrol meg hogy ti nem szidtokodtok. a tegnapi kis pk-zasunk utan egy csodalatos kis private uzit kaptam tanult mindent megelt koleganodtol, idezem : "mondtam mar, hogy a kurva anyatokat?" nah errol ennyit. Ezek azok a dolgok amiket nem csipok, ezt probalhatod nekem magyarazni nem erdekel, ebbol mar nem jossz ki jol. Es az ilyen dolgok kesztetnek a pk-zasra, mert ne is haragudj, de.. egy 15 eves kis szar ne probalja mar meg leoltani a 25 eves fejemet, keves az meg hozza, a kiscsajon meg nemartana neha pelust cserelni biztos azert nyugos mert mar tele van.

Reszemrol kb ennyi a meglatas, en azt hittem hogy egyutt fogunk tudni mukodni ezen a szerveren ha nem is egy klanban de egy allyban, de hat sajna nem igy alakultak a dolgok. Es ha erdekel elarulom a viszaly kirobbantoinak nevet, de ha nem akkor is... BloodNecro;Hunzolee es tegnapi dijnyertes krisztike.

Ja es megvalami ide a vegere van donate a szerveren
linkelem: http://www.l2cr.com/en/donate/
itt lehet donatelni ha teccik ha nem. Van aki megteheti van aki nem, en sajna meg a nemhez tartozom de ez majd a jovoben valtozik, ha teccik ha nem. Es csak hogy elmondjam a sok ki makinak S armor vasarolhato a gmshop-ban. mert mar osztotta az eszt egy par Magyar pro a GW-bol hogy mekkor lama donetesek vagytok mert s be vagytok. ^^ Es igen, van 16 os fegyonk nem is egy nem mind donate szoval lehet vasarolni es plusszozgatni!!!

by

maxhun
12-27-2006, 06:28 AM
Peti! Igazából soneji barátom már mindent elmondott. De azért gondolkozzál már egy kicsit. Én a pró? :) (köszi) nem tőletek félek hidd el hanem, hogy 10000 karmaval full s-ben tele inventorival 4en allnak elottem es mind jon ram. Bármilyen hihetetlen én sem szeretem kidobálni a cuccaim. A siege-kel kapcsolatban meg nincs igazad :) pvp szerver és? attól még az emberek szeretnének várakat foglalni. arról pedig mi nem tehetünk, hogy félnek eljönni... És még leírnék egy szituációt ahol ez az egész kezdődött: Te + a kis barátnőd BS-ben kb 3hete. Papesz barátom Wad3r nevű karakterével írtogat mikor látja, hogy mindketten szaladtok felé és te elkezded lőni aztán lezúz téged két lövésből majd pedig green-t aki elkezdi neki írni, hogy csicska magyar pk-s. Te meg Shout-ba !pk in BS hát igen ez szerintem minden elárul rólad. + az a szánalmas módszer ahogy engem próbálsz oltani a fórumon, mert hát nem tom:) jah és eszembe jutott még egy dolog mikor hunzoli lepk-zta az egyhelyben álló karakterünket aztán papesz visszament és 5en szaladtak előle. :) nah hát azért ez mégis csak égőbb, mint az, hogy én egyedül futottam kicsit hátrafelé 10k karmával 4élő ember elől még ha azok csak 50esek is voltak. :) Szóval szerintem mielőtt lehordotok engem vagy akárkit tőlünk nézzétek végig a hsz-eket meg kérdezzétek meg a "kláántársaitokat", mert szerintem az én hsz-eim korántsem olyanok... (én pl mikor anyáztam? Mikor buziztalak le? nah az ilyeneken kellene elgondolkozni és az is gáz szerintem, hogy erre nekem kell felhívnom a figyelmed mert nem veszed észre magad. na köszi. nem tervezek további hsz-eket ha nem kezdtek újra oltogatni. gl hf!
bye

nightblade
12-27-2006, 10:04 PM
Peti remélem minél hamarabb átmész Greenen mert amit itt a maszturbációról irsz a beteg, nem tudom nekem semmi sexuális ingert nem okoz az L2 de ha neked igen szerintme fordulj orvoshoz, vagy keress egy nőt ...

Amúgy a tudod mi tetszett? A pro klán tagjaid azt mondják donater !!!! :D Az ijászomra soul bow + maja :D nem tudom, szerintem hivd őket egyszer össze és mutasd meg nekik a gm shop ot lehet nem találták még meg :D

nightblade
12-27-2006, 10:10 PM
[QUOTE=PeTiHUN;2558]-------------------------------------------
"egyhelyben csak a csicskák állnak folyamatos mozgás :) ennyi.. " Kössz gondolom neked gondot okoz a 76 mobok trainelése és mozognod kell de, nekünk meg nem :P Max a faszom sem számít arra hogy valami seggarcu hátulról próbál berakni miközben 7 angyika öl minket

Hát a bot már csk ilyen :D

Jynx
12-27-2006, 10:37 PM
a lényeg nagyon egyszeű: velünk vagy ellenünk? ennyi

választhattok most utoljára.

aki nem velünk van az ellenség. ezt ne felejtsed el..

PeTiHUN
12-28-2006, 04:06 AM
Peti! Igazából soneji barátom már mindent elmondott. De azért gondolkozzál már egy kicsit. Én a pró? :) (köszi) nem tőletek félek hidd el hanem, hogy 10000 karmaval full s-ben tele inventorival 4en allnak elottem es mind jon ram. Bármilyen hihetetlen én sem szeretem kidobálni a cuccaim. A siege-kel kapcsolatban meg nincs igazad :) pvp szerver és? attól még az emberek szeretnének várakat foglalni. arról pedig mi nem tehetünk, hogy félnek eljönni... És még leírnék egy szituációt ahol ez az egész kezdődött: Te + a kis barátnőd BS-ben kb 3hete. Papesz barátom Wad3r nevű karakterével írtogat mikor látja, hogy mindketten szaladtok felé és te elkezded lőni aztán lezúz téged két lövésből majd pedig green-t aki elkezdi neki írni, hogy csicska magyar pk-s. Te meg Shout-ba !pk in BS hát igen ez szerintem minden elárul rólad. + az a szánalmas módszer ahogy engem próbálsz oltani a fórumon, mert hát nem tom:) jah és eszembe jutott még egy dolog mikor hunzoli lepk-zta az egyhelyben álló karakterünket aztán papesz visszament és 5en szaladtak előle. :) nah hát azért ez mégis csak égőbb, mint az, hogy én egyedül futottam kicsit hátrafelé 10k karmával 4élő ember elől még ha azok csak 50esek is voltak. :) Szóval szerintem mielőtt lehordotok engem vagy akárkit tőlünk nézzétek végig a hsz-eket meg kérdezzétek meg a "kláántársaitokat", mert szerintem az én hsz-eim korántsem olyanok... (én pl mikor anyáztam? Mikor buziztalak le? nah az ilyeneken kellene elgondolkozni és az is gáz szerintem, hogy erre nekem kell felhívnom a figyelmed mert nem veszed észre magad. na köszi. nem tervezek további hsz-eket ha nem kezdtek újra oltogatni. gl hf!
bye

---------------------------

Max tudod nézd légyszííves meg a 3 hozzászóólásssstttttttttt pliz
én nem írtam bele a ti topikotokba, de te egyből idepirítottál rám :P ha nem emlékszel legalább olvasd vissza

PeTiHUN
12-28-2006, 04:09 AM
Peti remélem minél hamarabb átmész Greenen mert amit itt a maszturbációról irsz a beteg, nem tudom nekem semmi sexuális ingert nem okoz az L2 de ha neked igen szerintme fordulj orvoshoz, vagy keress egy nőt ...

Amúgy a tudod mi tetszett? A pro klán tagjaid azt mondják donater !!!! :D Az ijászomra soul bow + maja :D nem tudom, szerintem hivd őket egyszer össze és mutasd meg nekik a gm shop ot lehet nem találták még meg :D

----------------------------------

Okoska ha már értelmezni nem tudod minek szolsz bele :S, de ha men megy 1 ből az értelmezés akkor én tudod ugy szoktam hogy elolvasom mégegyszer
Lehet neked is ezt kéne okoska
Kérlek probálkozzzz megint elolvasni talán leszüröd a lényeget
Kösssszz :P

PeTiHUN
12-28-2006, 04:38 AM
a lényeg nagyon egyszeű: velünk vagy ellenünk? ennyi

választhattok most utoljára.

aki nem velünk van az ellenség. ezt ne felejtsed el..

Köszike az infót de ezzel nem mondtál új dolgot
csak 1et nem értek

"sOneji"
" Es ha erdekel elarulom a viszaly kirobbantoinak nevet, de ha nem akkor is... BloodNecro;Hunzolee es tegnapi dijnyertes krisztike."
"Most nem azert hogy megbantsam de azt hiszem en egy rossz szot nem szoltam eddig hozzatok de ez a kis gyoker 15 eves szar (mert tudom hogy annyi mert dawee nek a spanja) odajon hozzam egy nap epp vasarlok a gmshopp-ban es elkezd osztani "te kocsog geci az anyadat mindenki bassza meg" mondom ez beteg? gyere pvp-zni lama, mebaszom es meg neki all feljebb szovegel anyazik ect ect ect. ezek utan ne is varj mast ha meglatom kinyirom es azt is aki vele van."

ehh azé valamit nem vágok a Kicsi is átálna akkor neki is az lenne a feltétel hogy kötelezőőőőő a GW pkzni :DDD na ez a LOL és ezt nem vágom de azért jo klantars PK zast csak ne legyél a közeliben :DDDDD vagy a szavad semmit nem ér /má bocs de ebböl te sem jossz ki jol. De amugy jo srácok csak beszélned kéne velük. De ez az én véleményem és remélem rájössz majd te is ha velük nyomod a játékot/

miért is szurja a szemeteket a Klán
mert nem mentünk allyba vagy tényleg azt kell PKzni aki magyar és nem a ti allytokba tartoznak mert valahogy ugy gondoltam itt a serveren el tudunk ugy lenni mint 2 külön ally de látom itt más a lényeg nem az ally csak nem tudom méé
fel kéne fogni hogy én léptem mindíg az allyból a saját felfogásom miatt mert nem akkarok 1 ventrin , klánban és még csak 1 allyban sem lenni oan emberekkel akik köcsög modon átbaszták a fejemet és a hátammögöt parasztoztak le és visszaéltem a szavaimmal amit ki semmmm mondtam
na ezek az emberek ott vannak a klanotokban és 1szer ugyis ti is szíívni fogtok velük :)
de majd rájötök
1.ja és 1* PK le Papeszt de elotte bocsánatot kértem töle mert kurvaanyázott és nem kellet volna :) de ezt tudja ö is szerintem
2.amugy pedig az allytokból csak kb 4 emberrel van gondom + már nightblade is pedig vele nem volt semmi problémám csak ugy látom probál érvényesülni az okkosságaival
na mind 1 itt ezt lezárom a forum nem érdekke többet
off

maxhun
12-28-2006, 07:49 AM
A 3. hsz szerintem teljesen jogos volt ennyi :) De ha ennyire zavar átszerkesztem.
Lehet, hogy én írtam először de a trágárságokat nem én kezdtem és a játékban sem. Azt pedig, hogy miért pk-zunk leírom mégegyszer. Lepk-zák az egyhelyben álló karaktereinket, elkezded lőni Wad3r-t (kriszti magyaráz, hogy a köcsög magyarok), arról eddig még én nem is beszéltem, hogy ugattok a városban hogy köcsög donatorok. Csak mert 2ember donált valamit. De ha érdekel még fogunk is és ha ez fáj akkor azt nagyon sajnálom. Egyébként pedig annak okát nem igazán értem, hogy a fél klánotok miért köt ki nálunk de mindent megteszek hogy kilegyenek téve.

Visszatérve a régi sieges dolgokra ha jól emlékszem ti is eljöttetek 2 aden siegre is :)

nightblade
12-28-2006, 09:41 AM
miért is szurja a szemeteket a Klán
mert nem mentünk allyba vagy tényleg azt kell PKzni aki magyar és nem a ti allytokba tartoznak mert valahogy ugy gondoltam itt a serveren el tudunk ugy lenni mint 2 külön ally de látom itt más a lényeg nem az ally csak nem tudom méé
fel kéne fogni hogy én léptem mindíg az allyból a saját felfogásom miatt mert nem akkarok 1 ventrin , klánban és még csak 1 allyban sem lenni oan emberekkel akik köcsög modon átbaszták a fejemet és a hátammögöt parasztoztak le és visszaéltem a szavaimmal amit ki semmmm mondtam
érvényesülni az okkosságaival
na mind 1 itt ezt lezárom a forum nem érdekke többet
off

Peti kicsit tulértékeled önmagad és a klánod jelentőségét ebben az ügyben itt nem kifejezetten rólad vagy a gw-ről van szó hanem az elvről amit Jynx kolega szépen felvázolt nekünk ennyi... csak ti állandó jellegel sirtok itt nekünk és nem igazán értem miért, gyertek vissza 5 en öljetek meg ennyi ...

Mad
12-28-2006, 04:32 PM
Az én anyum azt mondta, hogy az a buta aki mondja!

nightblade
12-28-2006, 09:34 PM
Az én anyum azt mondta, hogy az a buta aki mondja!

Anyukád okos ember ...

Jynx
12-28-2006, 10:32 PM
Peti te itt valamit nagyon nem ertesz. nem arrol van szo hogy magyar vagy nem.
1xuen folyamatosan ugat az osszes "spanod" hogy igy megbasznak ugy megbasznak, de ha oda kerulne a sor mind1ik lapit... vagy ha ki is all es kikap akkor is csak ugat...
errol kene leszokni kurva gyorsan.

masik: masik magyar ally. es? ettol meg miert kene veletek joban lenni? azert mert magyarok vagytok? brazil nem oli a brazilt? orosz az oroszt? nagyon elvagytok tajolva, es mar kurva unalmas ez a duma...

"mert nem mentünk allyba vagy tényleg azt kell PKzni aki magyar és nem a ti allytokba tartoznak" -----> itt a lenyeg: nem a mi allynka tartozik.. ergo: ellenseg

utoljara kerdezem meg itt "nyilvanossag" elott a forumon. velunk vagy ellenunk? gondold meg mit valaszolsz.
ha itt forumon ekkora a szad, akkor legyen annyi ver a pucadban hogy valaszolsz erre az 1xru kerdesre, es felvallalod.

csak 1 szot irj erre az uzenetre velunk vagy ellenunk.

Invito
12-29-2006, 12:12 PM
Azért annyival egészíteném ki ha már marha nagy az öszinteség hogy klántásunkat rockyék lepkzták mi beöltük Alvint. Szerintem ez így korrekt én bocsánatot is kértem töle nem tettem volna azt de ök léptek elösször. Másik én nektek nem ugattam be pl soha. A viszály kirobbantói HunZolee, BloodNecro most allytársatok grat hozzá én már semmit sem értek az viszont érdekes hogy olyan parancsok születnek itt a felsöbb szuperhatalmaktól hogy GW-t ha meglátod pk... remek nem tudom ki találta ki. Ja amugy Jynx mi ez a ha nem vagytok az allyban akkor ellenség vagytok. 6 fös klán vagyunk féltek tölünk vagy mi ez a üssük le öket mielött ök minket dolog. Észrevehetnéd hogy a magyar pk-zza a magyart dolog sokaknak szurja a szemét az allytokban is. Miért hasonlítgatol minket MAGYAROKAT holmi brazilokhoz pláne oroszokhoz... ki mondta hogy fejlödjünk vissza hozzájuk. Tudod miért beszélek összetartásról mert a magyar a zsidók után a második legszétszortabb nemzet a világon.. meglepő? ez van. Szóval ennek a nagy hazai magyar összefogásnak a keretében miért nem vagytok ti klánvezérek a régi sérelmeket (ez a szó is nagy ide) félretenni és ahogy azt érett, gondolkodó, rendes, normális emberek kerekasztalnál megbeszélni. Azért kerek az asztal is mert ott nincs asztalfö és mindenki egyenlö de ha már ugy kezdtek bele hogyha meglátod pk zzad akkor ez egy érdekes kompromisszum. Szerintem nem kell tölünk ennyire félni nem fogunk senkit se bántani és akkor talán nem lesz szükség ilyen gázos szövegekre hogy ahol meglátod... phf. De komolyan ez már bocs a szóért de anyira primitív dolog hogy velünk vagy ellenünk ez kicsit egoizmus nem? Kicsi a szerver a 4 klánvezérnek már vagy mi folyik itt? Szóljatok a gm nek hogy kell még 3 szerver. Arra meg igazán nem lehet senki büszke -én is szánom, bánom mocskos ügy- hogy ha magyart pk zik elég aljas egy dolog. Én nem vagyok egy hej de nagy arcu tag ezen a szerveren, tudom hogy nem számít vagy ér sokat a szavam de talán néhányan -akik megértik és felfogják- rájönnek mit is akartam mondani.

Jynx
12-29-2006, 01:44 PM
1. ki fel tolletek?
2.en errol nem is halottam idaig, hogy PK a GW-seket ha meglatja valaki (nem en talaltam ki es nem is tudom hogy ki ha hiszed ha nem)
3.attol hogy magyar vagy te is csak 1 kari vagy a sok kozul...

amugy meg azert alakulnak klanok, allyik hogy mindenkit legyozzenek (ez a jatek lenyege es nem a botoztatas, farmolas, gyujtogetes... stb)

rohadt unalmas mar megint ezt olvasni "hogy en magyar vagyok megis..." na es?

masik: Hunzoleet meg bloodnecrot nem en vettem be a klanba, az Rocky klanja azt csinal azon belul amit akar. nekem is bassza a csorom de mit csinaljak? nem fogok kidobni 1 klant (akik mar tobszor bizonyitottak) mert bevett Rocky 2 csicskat. o dolga

Invito
12-29-2006, 02:38 PM
ÖÖÖ ugye tudod hogy mindenkit nem gyözhettek le... De most vegyük ezt a te elvedet (ami mellesleg elég gagyi bocs) a ti allítokban van mondjuk mennyi? passz komolyan mondjuk 150 ember abból -botok-passiv mondjuk 50 és a tobbi 5-6000 játékos meg ellenség?? Mert ez akkor így esik le. Bocs tájékozattlaságért de az elveid szerint így van. Ki botozik? már elég régóta nincs bot a szerveren én ugy tudom de ha nektek megy a walker akkor elküldhetnétek. Figy én probáltam tompítani az ellentéteiteket de látom nem vagy képes továbblépni. Ok téged nem érdekel az állítólagos felbujtókkal kapcsolatban semmi... akkor mi ez a nagy fokú érdeklödés irántunk? Vagy pl nekünk mi okunk lenne arra hogy a te hatalmas allidat bántsuk??? annyira nem kell minket hülyének nézni hogy nekimegyünk egy ekkora allinak mi 6 -an. Egyszóval minket nem érdekel mivel foglalatoskodtak addig amig azzal nem tesztek nekünk keresztbe.szóval hacsak nem félelem hajt akkor lehet pl fajgyülölet de az érdekes mert ti is magyarok vagytok... vagy átlag. És továbbra sem értemés kérlek segíts megértenem miért nem fér meg 2 klán 1 szervern ??? Vagy tévedek és ez nem közös szerver? Bocs a sok kérdésért. De ilyennel hogy 4-5 klanvezér ennyire utálja egymást még nem találkoztam pedig jopár szervert megjártam és a játékot se ma kezdtem.

nightblade
12-29-2006, 03:56 PM
ÖÖÖ ugye tudod hogy mindenkit nem gyözhettek le... De most vegyük ezt a te elvedet (ami mellesleg elég gagyi bocs) a ti allítokban van mondjuk mennyi? passz komolyan mondjuk 150 ember abból -botok-passiv mondjuk 50 és a tobbi 5-6000 játékos meg ellenség?? Mert ez akkor így esik le. Bocs tájékozattlaságért de az elveid szerint így van. Ki botozik? már elég régóta nincs bot a szerveren én ugy tudom de ha nektek megy a walker akkor elküldhetnétek. Figy én probáltam tompítani az ellentéteiteket de látom nem vagy képes továbblépni. Ok téged nem érdekel az állítólagos felbujtókkal kapcsolatban semmi... akkor mi ez a nagy fokú érdeklödés irántunk? Vagy pl nekünk mi okunk lenne arra hogy a te hatalmas allidat bántsuk??? annyira nem kell minket hülyének nézni hogy nekimegyünk egy ekkora allinak mi 6 -an. Egyszóval minket nem érdekel mivel foglalatoskodtak addig amig azzal nem tesztek nekünk keresztbe.szóval hacsak nem félelem hajt akkor lehet pl fajgyülölet de az érdekes mert ti is magyarok vagytok... vagy átlag. És továbbra sem értemés kérlek segíts megértenem miért nem fér meg 2 klán 1 szervern ??? Vagy tévedek és ez nem közös szerver? Bocs a sok kérdésért. De ilyennel hogy 4-5 klanvezér ennyire utálja egymást még nem találkoztam pedig jopár szervert megjártam és a játékot se ma kezdtem.

Nem értem azt a "nem férünk meg együtt" rinyát attol hogy pk zunk ... a játék része kérlek szólj ha kiveték belőlle köszi :)

Jynx
12-29-2006, 05:15 PM
dehogynem

Wad3r
12-29-2006, 05:24 PM
Kedves Péter!

Eddig nem szóltam hozzá az eddigi vitákhoz, mert úgy érzem kezdenek elfajulni a dolgok és személy szerint semmi bajom nem volt se veled, se a magyarokkal! Erősen nemzeti öntüdatúnak tartom magam, ezért én mindig is támogadtam az összetartást! Nagyon nyugodt ember vagyok, de van ami már nekem is sok.... Amikor a klánotok le pk-zta az egy helyben álló emberemet az tiszta ügy volt! Leverték én egyedül levertem az összeset hol ott 2 varázsló és 2 ijjász szaladt előlem úgy hogy pk-san álltam előttük! Ebbe nem szólok bele, de szerintem tarts egy kis kurzust, hogy nagy túlerőnél lőjjenek vissza! De mindegy meghaltak a bűnösök és nem is szóltak be, tiszta ügy volt! Arra azonbban nem emlékszem, hogy te valaha is bocsánatot kértél volna tőlem! Ami viszont felháborított, hogy anyázással vádoltál meg engem.... én azt vallom, hogy kurvázni sokkal jobb mint anyázni! Ezt mindenki tudja rólam, nem teszem ezt a való életben sem és nem is tűröm el! Viszont azt el ismerem, hogy kurváztam! Ezt bármikor felvállalom, hogy le kurváztam a "cicuskád"!!! És a véleményem nem is változott!:rolleyes: Amikor nekem estetek én köszönni akartam és te lőttél meg előbb ez nem vitás! Utánna le pk-ztam a melletted álló cicust, akiről foggalmam sincs mien kari volt akkor és nem is érdekel, de soha nem várom meg, hogy más lőjönn előbb, ha már a társa megpróbálta! Ő kezdett el oltogatni, hogy mit csinálok és mekkora csicska magyar vagyok, hogy le pk-zom őt miközben ti estek nekem! Én ezt se tartottam nagy ügy nek, ő be szólt én vissza! DE NEM KURVAANYÁZTAM LE SENKIT!! :mad: Utálom a kis csajt és nem az annyát büntetem érte. Csak ennyit akartam tisztázni. Csak poénból nem pk-ztam se a klánotokat, se az allytokat! Akárkit megkérdezhetsz mindig símán elfutok melletük, de ha meglőnek vagy egy másik karimat lezúzzák úgy hogy nem is azzal a kliensel játszok, illetve összetűzésetek támad az allynkal vagy bárkivel a klánból akkor már nem érdekel se az, hogy ki vagy se az, hogy mien nemzetiségű! Az első rohammal megyek és az első sorba nézem végig ahogy hultokk össze előttünk! :cool: Csak arra kérlek azt a kis kiírásodat javítsd ki. Tőlem ugyan úgy nem kell félnetek nem bántok senkit ok nélkül, de ha adtok rá okot, akkor fekszetek! Ennyi a hozzáfűzni valóm! Jó marakodást a többiekkel! További jó játéot a szerveren!

Mad
12-30-2006, 10:49 AM
Egy szinten igazat adok Invitonak és nektek is, ugyebár a játék része a pk, de az is a játék része hogy elmehetsz kinyírattatni magad akármelyik mobhoz, mégsem csinálod, mert minek? Visszaesel %-ot , kidroppolsz egy itemet esetleg ami kell. Attól hogy valamire van lehetőséged, nem feltétlen kell élni vele ( ergo, ilyen a kútbaugrásos sztori is ), és nem, nem az a célja a játéknak hogy a te szavaiddal élve "Kinyirjunk mindenkit" hanem hogy jól érezd magad, az egy dolog hogy téged ez tesz boldoggá, de ez már az EGO ( ahogy Invito barátom is felvázolta ). A brazilokhoz és oroszokhoz való hasonlítgatás elkerülése végett, Te most olyanokhoz hasonlítgattál, akik ott állnak a kezdővárosban és kiabálnak hogy "1000 adena plz " akik nem képesek a pöcsüket sem megmozdítani és leölni egy mobot, meg akik spawn pkznak ( mert csak úgy megy többségüknek ), stb. Az hogy Te magadat erre a szintre szeretnéd emelni , az a saját döntésed, de én pl. nem szivesen rabolnék ki egy öreg csókát mert a cigányok is azt csinálják ( persze , ez a valóság és kicsit elrugaszkodott, de hirtelen jobb példa nem jutott az eszembe ).

maxhun
12-30-2006, 12:28 PM
Nem terveztem újjabb hozzászólást, de most még is megtenném, ha megengeditek.
Magyarok nem kéregetnek? pff :) hát ez inkább csak NC
Másik része, hogy nekem jól esik, ha megölhetek valakit akinek nagy a pofálya, de hidd el jobban élveztem Antharas gyilkolását vagy akármelyik eventet, mint azt, hogy titeket pk-zalak. De saknos ez van. Erre uo-ban ennyit mondanának, hogy ez a mai magyar uo scene, de sajnos ez most a magyar l2 scene ahol az a divat, hogy a másikat oltogatjuk mert nemtudunk angolul és csak a magyarnak tudunk beszólni. Egyébként meg ha kicsit is odafigyelnétek (ezzel nem azt akarom mondani biztosan figyelitek azt is amit mi írunk és nem csak a saját igazatokat hajtogatjátok) szóval akkor észrevehettétek volna, hogy ez nem az egéz GW pk-zásával kezdődött. Mi csak 1-2 embert öltünk aki nem volt szimpatukus -> ebben nem volt benne Peti sem. pl(hunzolee vagy a haverja az a necro) akik később belettek véve az ally-ba. (nem mi vettük be őket), de gyors úton megszabadultunk tőlük. (szerencsére). És a brazilok között is van ellentét hidd el. Ez így volt és így is marad és attól, hogy millió sort írogatunk ide ez nem lesz másként. World-ön is ez volt. (vegyük be az összes magyart) mi lett belőle? egy viszonylag lami ally. Aztán petiék felkapták a vizet és kiléptek amivel nem is volt gond egy darabig csak aztán valami történt és elkezdődött az ellenségeskedés. Mikor ide lettetek hívva mi már az elején leszögeztük, hogy nem azért hívtunk ide mert kell valaki akivel tudunk veszekedni. Segítség nem kellett felszenvedtétetk a karitokat ez eddig ok, de aztán elkezdtetek bevenni mindenféle lámát akik folyamatosan magyaráztak ez még mindig rendben volt. Aztán eljött az első Aden siege ahol ha jól emlékszem külön ally-ban de együtt mentünk még ha ti a falig sem jutottatok el. De ekkor jöttek a már sokszor emlegetett trágár beszédek a kariaink lepk-zása stb. Most pedig már nálunk mindenki ellenségeskedik veletek. pedig azt elhihetitek, hogy nem floodolom egész álló nap clanchat-be, hogy PLS PK ALL GW MEMEBERS. Pedig ha valaki akkor én elég szemét vagyok hozzá. És nekem nem kell azt sem bemutatni milyen a rosszabbik oldalon lenni ugyanis voltam én is ott. Kis szerencsével erősebbek lesztek mint mi aztán majd lehet bosszulni. legalábbis az embereitek ezt hajtogatják. Viszont 1 dolgot szeretnék kérni! (és ezt csak tényleg kérni szeretném) légyszives ne éjjel 1kor jaszkarizzatok, hogy gyertek pvp-zni lámák az embereinknek amikor nincs bent egyik bufferünk sem, mert lehet, hogy ilyenkor van egy kis esélyetek, de ez napközben megfogja bosszulni magát szerintem. Szóval összegezve ezt az egészet mi nagyon sajnáljuk, hogy így alakult, de először is gondolkozni kellene vagy legalábbis nem bevenni minden lámát akiknek a tettei utólag kihatnak az egész csapatra. Mert ha úgy csináljátok ahogy mi, hogy megpróbálunk értelmes embereket beszervezni akiknek nem mindenük a trágár beszéd stb. akkor lehet, hogy nem itt járnánk és lehet, hogy mi nagyon szemetek vagyunk meg minden, de mint minden ez sem csak az egyik félen múluk szerintem. nah köszi szépen
további szép játékot mindenkinek! bye all

Mad
12-30-2006, 01:25 PM
Hüümmmmm

Invito
01-07-2007, 03:14 PM
Hajnal 1? :D mi akkor a Thorral szoktuk kergettetni magunkat :D lol Egyébként akik mostanában elhuztak mellettünk azokat üdvözöltük megkérdeztük hogy szolgál a kedves egészségük :) eltekintve a sieg incidenseitöl. Dehát a sieg az sieg.

Rocky
02-05-2007, 02:13 PM
Tisztelt GhostWarriors klán!
Tisztelt magyar "ellenség"!
Megkérném önöket, hogy a következő megjegyzéseket:
"hülye nyomorékok, faszlámák, buzik, köcsögök, lámák, Toxic és Thor nélkül senkik vagytok." fejjezék be, mert kurvára unalmas.
Jah, meg hogy amíg nem voltam itthon, nem futott a "bot klán" (ami egyébként melyik is?)
ezeket felejtsétek el, mert már baromira idegesítő.
És megkérnélek titeket, hogy amíg 6vs1-ben úgy, hogy kapok egy silene-t nem tudtok megölni, fogjátok vissza magatokat, és ne csak a szátok, hanem a kezetek is járjon.

Legmélyebb tisztelettel:

Rocky.

Jynx
02-05-2007, 05:17 PM
ki bántott Rocky?

Rocky
02-05-2007, 06:16 PM
Ghostwarriors klán folyton ugat!!!

Rocky
02-08-2007, 09:27 AM
Szevasztok!
Köszi, bár nem tudom, hogy a kérésemre vagy csak elfelejtettetek ugatni, de kevesebb lett.
Viszont amiért most írok, azaz, hogy miközben shire of the loyalban szedjük az itemeket 3-an (2 mage 1 bishop) kijöttök 4-5-en meg a brazil spanok és nem birtok megölni minket...
Egyébként az egész klánunk nevében köszönöm a sok pvp pontot, nagyon szépen gyűlik!

Rocky

hpzolee
02-08-2007, 01:06 PM
Kedves Péter!

Nagyon nyugodt ember vagyok, .... Arra azonbban nem emlékszem, hogy te valaha is bocsánatot kértél volna tőlem! ... Viszont azt el ismerem, hogy kurváztam! Ezt bármikor felvállalom, hogy le kurváztam a "cicuskád"!!! És a véleményem nem is változott!

nah ennek a csemegenek ez a lényege sztem te se tudod miket irsz...

maxhun
02-08-2007, 01:19 PM
Mert te mindig tudod miket írsz? Egyébként, ha valaki tudja mit ír az Papesz ( wad3r ) Cyber szerelem 4ever! <3 <3

Egyébként itt szeretnék újra hozzátok szólni vagyis leginkább BloodNecro barátomhoz. (ha nem pont így írja fantáziadús nevét akkor ezért előre szeretnék elnézést kérni)
Szóval szeretnélek megkérni, hogy a !Goddess ,,!,, és Goddesz egy faszkalap geci! spawn-olását fejezd be. Ameddig én nem teszek ilyet addig kérlek te se tedd ezt. Én elhiszem, hogy te egy kis balfasz gyerek vagy és tőled ennyi telik, de ez szerintem téged minősít elég keményen és nem engem. És már várom milyen szöveget fogtok nyomatni, hogy az nem is így volt stb. stb. Kérlek titeket csináljatok screen-t arról, ha én így beszélnék veletek vagy bárki mással.

És ha tehetitek siegen ne az írkálással foglalkozzatok hanem a játékkal. Ezt elmondtam ventrin a saját csapatomban lévőknek is. De már kezdek arra rájönni, hogy nektek csak ez a süket szövegelés megy. Csak akkor azt nem tudom felfogni, hogy ebben nektek mi az élvezetes vagy ebben lelitek sikerélményetek. (Húú most bemertem szólni egy xx évesnek!) ? Hát nagyon kemények vagytok mit ne mondjak. A kultúúúra az árad..

Köszönöm szépen, hogy itt lehettem!
További szép napot, játékot mindenkinek.
bye

Mad
02-08-2007, 03:38 PM
Hi Rocky,
csak annyit szeretnék kérdezni, tényleg nem vita képpen, tételezzük fel hogy valóban 6v1-es pvp történt, tegyük fel azt is hogy a silencet egy nagyobb szintű karakter adta ( ami logikusnak tűnik ). Ok, tegyük fel azt is, hogy nem haltál meg. De akkor mit csináltál egy varázslóval , silenceben 6 ember ellen? Felmerül bennem az a kérdés is, hogy hogyan ölted meg őket? Szerintem két alternatíva jöhet szóba, az egyik: I'M ÜBER PRO COZ' I CAN PWN 6 PPL WITH SILENCE OMGZZZ ( hang ), vagy hogy elfuttotál ( "nem tudtunk megölni" ). Ha te elfutsz, az nem azt jelenti, hogy 6 ember nem tud megölni és te dicső győzelmet arattál. Kérlek ismertesd a szituációt. Szerintem azért ennek a játéknak is meg vannak a keretei, tehát ha 4-5 ember + a brazil haverok kimennek 3. kasztváltós embereket ütni, minimum 2x-es fölényben, akkor az a 3 gyüjtögető életmódot folytató ember elég rövid időn belül meghal. Lehet hogy bénák vagyunk, de CTRL + F1-et assistra tudunk nyomni és azt hogy annyira pro vagy hogy ezt túléled, nem fogom elhinni. A további részekkel egyetértek , én is elvárom a kultúrát mindenkitől.

& egy kicsit hozzánk is szeretnék szólni, ( GW -hez )
Az ilyen pvp utáni, siege alatti, all chates kurva anyázásokat szeretném ha befejezné mindenki aki eddig ösztönzést érzett arra hogy ezt megtegye ( akinek nem inge, ne vegye magára ). Azt tapasztaltam hogy kurva anyázás nélkül, normális viselkedéssel egy minimális tiszteletet el lehet érni, es ezzel javítanál a helyzeteden, nem az anyázással, zsidózással , cigányozással. Egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki

HUNZolee
02-08-2007, 04:19 PM
Szevasztok.
Ahogy észre vettem 1-2 ember nagyon is túl reagálja ezt az egész játékot.
Most csak azért írok, mert eddig poénosnak találtam azt amit írtatok, de most
hogy mindenki anyázik mindenkinek meg így láma meg úgy láma. A Ghostwarrior clán
asszem nem írogat a másiknak amíg a Publicenemy ally el nem kezdi a hülyeségét.
Lehet hogy ti erősebbek vagytok, meg ilyenek, de szerintem ez csak ezért van mert nálunk
nincsenek donaterek. Az egész serveren a Publicenemyben vannak a legtöbb donaterek.
Nah ezekre büszkék lehettek, hogy így letudjatok nyomni a többi karaktert.
Jah és vissza térve a többi hozzá szóláshoz, hogy én robbantottam ki a háborút, meg 1-2 haverom, ez 1 nagy baromság. De ti tudjátok. Ha nektek ez a játék, hogy mindenkinek ugattok, akkor hajrá.

Rocky
02-08-2007, 05:50 PM
Elöszőr 6v1 szitu részletesen!
Kérdezd meg FusionPowaa-t HunZoleee-t nyugodtan.

Dartomival öltünk ketten shrine of the loyalban, gyűjtöttük neki az itemet, én sps-el voltam. tudni kell, hogy sps-el szar vagyok. erre jött a 6 fős csapat, aki lebaszott minket. kasztott váltottam necro-ra és nobless teleportal kimentem. amikor megérkeztem és befordultam shrine-ba egyből jöttek, gondolom ingamewalker, amit én is használok, és láttam, hogy jönnek. fusionpowa elkezdett lőni nyomtam rá egy curse of doom-ot, banylta és elkezdett futni, én targetet váltottam, mert fusion már nem árthatott nekem. leszedtem 1-2 embert, és kaptam egy silence-t. elkezdtem futni mint ahogy minden ember tenné, erre valaki beszolt, hogy ne fuss. megálltam visszafutottam és megálltam elöttük és nyomtam a gcp potit, megvártam amíg lement a silence és leszedtem a többit. ekor fusion nagy keményen beszólt, hogy ha lemenne a curse of doom akkor hogy szétszedne. elindultam a barlangba. látom, hogy jön és nincs rajta doom. nyomtam egyet és megint benyalta. elkezd futni, erre barátaitok szavával élve mondtam neki, hogy ne fuss ;) sajnos nem értem utól, de a barlang túloldalra pont megérkezett DarkTomi és leszedte fusiont. ez lenne a 6v1, amiben valójában a végén tomi ölte meg fusiont, de én is meg tudtam volna ölni milve doom rajta volt, csak elfutott.

erről kérdezz meg minden említett tagot. a többire nem emlékszem, mert nem valami jó a névmemóriám.

a másik!

Donate.
Public enemyben van a legtöbb donater???

ez honnan veszed?
brazilok közt nézzél pls szét!
minden harmadik br donater!

egyébként az, hogy az allyban van pár donater az annyiban segít, hogy nem 3 hanem 2 lövésből vagytok meg nekünk :D

Puszi a hátsótokra emberek!

U.I.: Egy vicces videó, nem én készítettem, mielött lebasztok :D !
http://www.skeleton.hu/greeen.wmv

Jynx
02-08-2007, 06:25 PM
Szevasztok.
Az egész serveren a Publicenemyben vannak a legtöbb donaterek.
Nah ezekre büszkék lehettek, hogy így letudjatok nyomni a többi karaktert.
Jah és vissza térve a többi hozzá szóláshoz, hogy én robbantottam ki a háborút, meg 1-2 haverom, ez 1 nagy baromság. De ti tudjátok. Ha nektek ez a játék, hogy mindenkinek ugattok, akkor hajrá.

nekünk a pvp, siege stb. lenne a játék. de mit csináljunk akkor ha az ellenség bebugol a várba? ez tiszta játék?
másik: nincs se Oren, se Aden siege es maszkálunk pvp-t keresni. véletlenül belebotlunk 1 vagy több GW-s be, és 1böl jön a duma, hogy öket keressük az egesz szerveren :/ wtf?
én meg egoista...

ezt meg, hogy ki ugat kinek inkám ne...

donatelés: 1 részt irigység beszél azokból akik ezt mondogatják folyamatosan, (és nem kell tagadni, mert 1 minimális szinten biztos) másrészt meg télleg nézz körül, mielött ieneket állitasz.
A Mucsaiba es a Toxicba összesen van 2 16-os 2 12-es SOM es 1 10-es Draconic ez már döfi... :/

Mad
02-08-2007, 07:01 PM
A donatehez annyit, hogy ha boltban megveszel egy játékot, 5+ ezer forintért, az ugyanolyan mint ez. Csak itt nem azért fizetsz hogy játszhass a játékkal, hanem hogy hogyan, és szerintem ez nem elvetendő, jó, nem fer hogy valakinek van 200 dolcsija full cuccra azzal szemben akinek nincs, ez van. Valamiből a szervert is kell futtatni.

Rocky
02-09-2007, 12:34 PM
200 $ ??? miről beszélsz?
nézd már meg a donate listát!
40$ egy 12-es som. 8000 ft az nem olyan sok szerintem.
egyébként a boltban az l2 10k hungarian forint. és 2 havonta 6-7...

ha van wow-os ismerősöd kérdezd meg tőle mennyi: 7-8k a 2 hónapos game card!!!

Mad
02-09-2007, 01:03 PM
Nah most olvasd el mit is írtam, még1x.

maxhun
02-09-2007, 01:19 PM
Üdv újra!
Te azt honnan tudod, hogy donattel nem lehet élvezni a játékot? Én nem donateltem semmit és egy darabig nem is fogok szerintem. 1. mert anyagi keretem nem engedi 2. így is elég erősnek érzem magam
Mi nem a donatek miatt emelkedünk ki a többi ally közül úgy érzem hanem leginkább a játékkal. A rengeteg farmolással amit itt véghez vittünk. (s-grade itemek tömkelege)
És igen sajnos ettől kezdünk kicsit elszálni ezt bekell ismernem, de ez mindenkivel így lenne hidjétek el. Voltam én is rengetegszer már a gyengébb oldanon. És attól, hogy jelen pillanatban mi vagyunk itt a legerősebbek nem jelenti azt, hogy ez így is marad. Az utóbbi időben például már nagyon kezd minden ellenfelünk ELLENFÉLLÉ válni. És lehet, hogy jövőhéten már csak 3várunk lesz vagy lehet, hogy 1-sem. Viszont egy dolgot biztosra mondok! Én akkor sem fogok változni nem fogok sírni, ugatni, káromkodni nektek. És egy nagyon fontos dologra felhívnám a figyelmet: A GW mint ellenfél nem rendelkezik semmilyen különleges elbírálással nálunk. Ellenünk vagytok -> Ellenségek vagytok. De az, hogy GW-ben vagy nem jelenti azt, hogy téged hamarabb támadlak meg, mint bárki mást. És azt is elhihetitek, hogy nem uszítjuk rátok az új embereket! Amikor valaki idejön figyelmeztetjük, hogy hiába magyarok klánwar-ban vannak. És még mindig fent tartom, hogy szívesebben játszanék veletek(1-2embert kivéve, de azok úgy is tudják), mint ellenetek. De ez sajnos így alakult és mostmár kár szépíteni a dolgot.
A legegyszerűbb szerintem, ha nem veszitek fel amit írunk.. és mi sem amit ti. Nem kell feleslegesen belénk kötni csak mert a külföldiekbe nem tudtok, mert nem tudtok annyira angolul. Azt nem tudom megígérni, hogy mi sem kötünk belétek mert csak a magam nevében tudok beszélni és én nem fogom tenni ahogy eddig sem tettem.

Másik dolog pedig, hogy nem mindenki kurvaanyázik és nem mindenki írogat egyfolytában. Pl én Csak a magam nevében szeretnék beszélni.
Egyébként pedig nemhinném, hogy mi kurvaanyáznánk olyan sokat. Igen lehet, hogy van egy-két ember aki ezt teszi, de ne általánosítsatok pls. Ezúton szeretnék újra megkérni minden Pe-s egyén-t, hogy ne írogasson semmit és főleg ne trágárul.

Köszi szépen!
bye all

Jynx
02-09-2007, 04:59 PM
:eek:

PeTiHUN
04-04-2007, 07:09 AM
Kedves Péter!

Eddig nem szóltam hozzá az eddigi vitákhoz, mert úgy érzem kezdenek elfajulni a dolgok és személy szerint semmi bajom nem volt se veled, se a magyarokkal! Erősen nemzeti öntüdatúnak tartom magam, ezért én mindig is támogadtam az összetartást! Nagyon nyugodt ember vagyok, de van ami már nekem is sok.... Amikor a klánotok le pk-zta az egy helyben álló emberemet az tiszta ügy volt! Leverték én egyedül levertem az összeset hol ott 2 varázsló és 2 ijjász szaladt előlem úgy hogy pk-san álltam előttük! Ebbe nem szólok bele, de szerintem tarts egy kis kurzust, hogy nagy túlerőnél lőjjenek vissza! De mindegy meghaltak a bűnösök és nem is szóltak be, tiszta ügy volt! Arra azonbban nem emlékszem, hogy te valaha is bocsánatot kértél volna tőlem! Ami viszont felháborított, hogy anyázással vádoltál meg engem.... én azt vallom, hogy kurvázni sokkal jobb mint anyázni! Ezt mindenki tudja rólam, nem teszem ezt a való életben sem és nem is tűröm el! Viszont azt el ismerem, hogy kurváztam! Ezt bármikor felvállalom, hogy le kurváztam a "cicuskád"!!! És a véleményem nem is változott!:rolleyes: Amikor nekem estetek én köszönni akartam és te lőttél meg előbb ez nem vitás! Utánna le pk-ztam a melletted álló cicust, akiről foggalmam sincs mien kari volt akkor és nem is érdekel, de soha nem várom meg, hogy más lőjönn előbb, ha már a társa megpróbálta! Ő kezdett el oltogatni, hogy mit csinálok és mekkora csicska magyar vagyok, hogy le pk-zom őt miközben ti estek nekem! Én ezt se tartottam nagy ügy nek, ő be szólt én vissza! DE NEM KURVAANYÁZTAM LE SENKIT!! :mad: Utálom a kis csajt és nem az annyát büntetem érte. Csak ennyit akartam tisztázni. Csak poénból nem pk-ztam se a klánotokat, se az allytokat! Akárkit megkérdezhetsz mindig símán elfutok melletük, de ha meglőnek vagy egy másik karimat lezúzzák úgy hogy nem is azzal a kliensel játszok, illetve összetűzésetek támad az allynkal vagy bárkivel a klánból akkor már nem érdekel se az, hogy ki vagy se az, hogy mien nemzetiségű! Az első rohammal megyek és az első sorba nézem végig ahogy hultokk össze előttünk! :cool: Csak arra kérlek azt a kis kiírásodat javítsd ki. Tőlem ugyan úgy nem kell félnetek nem bántok senkit ok nélkül, de ha adtok rá okot, akkor fekszetek! Ennyi a hozzáfűzni valóm! Jó marakodást a többiekkel! További jó játéot a szerveren!

----- EZT A DOLGOT MEGDUMALTUK VENTRIN ..

PeTiHUN
04-04-2007, 07:18 AM
[QUOTE=Rocky;3642]Tisztelt GhostWarriors klán!
Megkérném önöket, hogy a következő megjegyzéseket:
"hülye nyomorékok, faszlámák, buzik, köcsögök, lámák, Toxic és Thor nélkül senkik vagytok." fejjezék be, mert kurvára unalmas.
Jah, meg hogy amíg nem voltam itthon, nem futott a "bot klán" (ami egyébként melyik is?)
ezeket felejtsétek el, mert már baromira idegesítő.........

----
----
Szevasztok!
Köszi, bár nem tudom, hogy a kérésemre vagy csak elfelejtettetek ugatni, de kevesebb lett.
Viszont amiért most írok, azaz, hogy miközben shire of the loyalban szedjük az itemeket 3-an (2 mage 1 bishop) kijöttök 4-5-en meg a brazil spanok és nem birtok megölni minket...
Egyébként az egész klánunk nevében köszönöm a sok pvp pontot, nagyon szépen gyűlik!

----
Elöszőr 6v1 szitu részletesen!
Kérdezd meg FusionPowaa-t HunZoleee-t nyugodtan.

Dartomival öltünk ketten shrine of the loyalban, gyűjtöttük neki az itemet, én sps-el voltam. tudni kell, hogy sps-el szar vagyok. erre jött a 6 fős csapat, aki lebaszott minket. kasztott váltottam necro-ra és nobless teleportal kimentem. amikor megérkeztem és befordultam shrine-ba egyből jöttek, gondolom ingamewalker, amit én is használok, és láttam, hogy jönnek. fusionpowa elkezdett lőni nyomtam rá egy curse of doom-ot, banylta és elkezdett futni, én targetet váltottam, mert fusion már nem árthatott nekem. leszedtem 1-2 embert, és kaptam egy silence-t. elkezdtem futni mint ahogy minden ember tenné, erre valaki beszolt, hogy ne fuss. megálltam visszafutottam és megálltam elöttük és nyomtam a gcp potit, megvártam amíg lement a silence és leszedtem a többit. ekor fusion nagy keményen beszólt, hogy ha lemenne a curse of doom akkor hogy szétszedne. elindultam a barlangba. látom, hogy jön és nincs rajta doom. nyomtam egyet és megint benyalta. elkezd futni, erre barátaitok szavával élve mondtam neki, hogy ne fuss sajnos nem értem utól, de a barlang túloldalra pont megérkezett DarkTomi és leszedte fusiont. ez lenne a 6v1, amiben valójában a végén tomi ölte meg fusiont, de én is meg tudtam volna ölni milve doom rajta volt, csak elfutott.

erről kérdezz meg minden említett tagot. a többire nem emlékszem, mert nem valami jó a névmemóriám.

a másik!

Donate.
Public enemyben van a legtöbb donater???

ez honnan veszed?
brazilok közt nézzél pls szét!
minden harmadik br donater!

egyébként az, hogy az allyban van pár donater az annyiban segít, hogy nem 3 hanem 2 lövésből vagytok meg nekünk

Puszi a hátsótokra emberek!

------------na reszletezuk is mit hordtal ossze XD --

No bot max ingame, XD de még ott is botban mi meg duaaalllboxxx XD

....shire of the loyalban szedjük az itemeket 3-an (2 mage 1 bishop) ......
...Dartomival öltünk ketten shrine of the loyalban....

Hat nekem semm erooosegemm a matek de ez hogy is van XD ja igen FOLLOW BOT bishop vagy mi
XD
de nezuk tovabb XD
...amikor megérkeztem és befordultam shrine-ba egyből jöttek, gondolom ingamewalker, amit én is használok ...

Ennyi a botrrrroolll XD hat szanalmas vagy XDD hogy ugatsz es siirsssz erte nyomi

De hagyuk te a Rocky nem botozol ok.. lessukkk tovabb mit is irtal meg ide...

---

keresddd mamit majd megvedddd XDDD de ha nem akkor ad meg lovet hogy megvedd magadddd :)

---
.....Megkérném önöket, hogy a következő megjegyzéseket:
"hülye nyomorékok, faszlámák, buzik, köcsögök, lámák, Toxic és Thor nélkül senkik vagytok." fejjezék be, mert kurvára unalmas.....

az oke hogy en nem olvasom a chat ablakot mert unom a hozzafuzeseket de ezek szerint te sem vagy csak nem vagy tisztaban az ally tarsaid nevevel hogy ki mit es mire irrr vagy a nagy jatek kozben eszre semmmmm veszedd hogy te mit is irssszz XD hat akkor forumon olvasgasd es tudod kit kereee anyad hogy adjon meg lovet mert szar vagy...
Ehez hozafuznek annyit no donate a klanunk de +11,+10,+9,...shining focus 4db dusk sword, 4db paria shield, minden emberen futi tetko, +10 scionBow ,CR ekszer es a minimum +5 arcana mace.+6-+5 S ekszerek van ez mikkor szethullotatttok mint a szar......

-----
es vegul a 6v1 na ez erdekes

....fusionpowa elkezdett lőni nyomtam rá egy curse of doom-ot, banylta .. NA MIRE IS JO A DONALT CUCC A NAGY MATTACKKALL MI DE FURI XDD
...leszedtem 1-2 embert, és kaptam egy silence-t. elkezdtem futni .. HAT IGEN A NAGY KAVARODAS MI ...... XDD
...beszolt, hogy ne fuss. megálltam visszafutottam és megálltam elöttük és nyomtam a gcp potit, megvártam amíg lement a silence és leszedtem a többit... HAT EZ A RESZE NA NEM SEMMIII A CP POTI TARTOTT ELETBEN MI, HIHETOOO DE VAON MEIK IS AZ 50es vagy a 200as XDDDDD LOL LOL LOL szall 6 bol 1 vagy 2 megolve, a matekom szerint maradt 4 max ember es a cp poti eletben tartotttt XDDD vagy megvara mindenki mig lejon a silented es kiosztod az ankor es a silentet XDDDD
HAT TUDOD MAR ERTEM MIERT MENTEK ELL MAXEK A SZERVERRROLLL XDDDDDD LOL LOL LOL vagy.....
DE TUDOD MIT HISZEK NEKED 6v1 es 1 mp silence XDDD de fusionon meg ott volt a Doom mikorr mar leolted mind XDDD MI ez GM mod vagy isten mod XDD
...DarkTomi és leszedte fusiont. ez lenne a 6v1, amiben valójában a végén tomi ölte meg fusiont, de én is meg tudtam volna ölni milve doom rajta volt, csak elfutott...
XDDD 1-2 EMBER ME A TOBBII A 6v1 XDDD

de bizti kimagyarazod varjunk csak meg is van hogy :
....a többire nem emlékszem, mert nem valami jó a névmemóriám.....

A videorol meg csak annyit ha bator lennel kittttened a keped de tudom csak a forumot nemakkaord elrontani a kozzosseggg rombolas erdekeben mi, ja es ha teszed akkor probalkozz meg a tahok forumba tenni, es ne az ovis kepedet vagy a legszarabbul sikerultett mint masnak.
kossz kocsog

szaborics
04-13-2007, 10:21 PM
Basszatok meg mekkora faszok vagytok itt a megoldas.
Vagy dontsetek ell egy nagy mass pvpbe hogy ki a nyertes ket clan kozul es akkor pofa be.(nem akarok senkit se megserteni)
Vagy talizzatok eletbe es nyirjatok ki egymast ussetek egymast erted aztan aki veszit az befogja.Legyetek ferfik es ne ugassatok a gep kepernyojen keresztul ugassatok!
Na lesz vagy nem lesz?

AMUGY SE A PETIT SE A MAXOT SE A ROCKYT NEM AKAROM MEGSERTENI MER JOFEJEK MINDANNYIAN!!! ES BIROM AZ ARCUKAT!!!
IGEN MEG A PETIHUNET IS!!