View Full Version : irus zal... Wiesiek hero :P
Gloomy
02-03-2008, 07:27 PM
ireus zal mi cie :P wszyscy byli hero tylko nie ty! :P User, Chyziek, Ja a ty nie :P wkoncu mam dobry powod zeby z ciebie polachac bo jak mowiles na oly jestem zawsze na szarym koncu :P
UserPL
02-04-2008, 01:14 PM
lol.
RoGeR
02-04-2008, 01:28 PM
gratulowalem w grze ale i tu tez pogratuluje :] GRATULACJE
teraz moja kolej.. koniec z 2 i 3 miejscem.. czas wziasc podium :]
a jak bedzier podium to koniec staran na tym servie :]
jeszcze raz GRATULACJE
UserPL
02-04-2008, 01:29 PM
jeszcze raz GRATULACJE
lol69.
RoGeR
02-04-2008, 01:36 PM
lol69.
jak to zawsze lekki spam...
co lol??
Wisnia
02-04-2008, 02:26 PM
ireus zal mi cie :P wszyscy byli hero tylko nie ty! :P User, Chyziek, Ja a ty nie :P wkoncu mam dobry powod zeby z ciebie polachac bo jak mowiles na oly jestem zawsze na szarym koncu :P
1. Wiesiek graty z tego powodu
2. Poco zakladac posta ze jestes hero... Przeciez kazdy moze sobie zobaczyc kto jest hero...
3. Bylo mowione zebyscie skonczyli ten temat. IrenicuS wykazal sie rozumem i przestal spamowac... Ty nadal to robisz, nie wiem czy chcesz sobie podbudowac licznik postow... Jesli tak to udzielaj sie tematach gdzie mozna sie rozpisac a nie w takich glupich jak "iren nie jestes hero" poprstu zachowujesz sie jak dzieciak... Denerwuje to wszystkich...
PRZESTAN TO ROBIC!!!!!!!!!!!!!!1:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Tyle mam Ci do powiedzienia.
Gloomy
02-04-2008, 02:27 PM
jeszcze raz GRATULACJE
Dzieki Roger i zycze powodzenie choc z drugiej strony bedzie dupiato jak juz Cie tu nie bedzie :/
Gloomy
02-04-2008, 02:34 PM
3. Bylo mowione zebyscie skonczyli ten temat. IrenicuS wykazal sie rozumem i przestal spamowac... Ty nadal to robisz, nie wiem czy chcesz sobie podbudowac licznik postow... Jesli tak to udzielaj sie tematach gdzie mozna sie rozpisac a nie w takich glupich jak "iren nie jestes hero" poprstu zachowujesz sie jak dzieciak... Denerwuje to wszystkich...
PRZESTAN TO ROBIC!!!!!!!!!!!!!!1:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Tyle mam Ci do powiedzienia.
irenicus nie wykazal sie rozumem tylko w kazdym temacie go zatykalo i nie mial co powiedziac... "poprostu zachowujesz sie jakdzieciak" lol mam 14 lat... kazy wiek ma swoje prawa... musisz sie z tym pogodzic:D
Chyziek
02-04-2008, 02:43 PM
Gratulacje hero :)
ale mowiac szczerze nie wiem po co zakladac ten temat tak jak mowil wisnia mozna sobie zobaczyc kto jest hero
a jesli chcesz sie nabijac z irenicusa zawsze mozesz to robic na pm albo w inny sposob a nie zasmiecac forum to nei ma sensu
no chyba ze to jakas forma dowartosciowania sie
bylo by naprawde milo gdybyście prowadzili dalsze rozmowy tego typu na gg lub w inny sposob nie ma sensu zasmiecac forum i nabijac sobie postow zawsze mozna pokazac swoja wiedze i to ze jest sie dobrym graczem pomagajac slabszym i nowicjuszom odpowiadajac na ich pytania
jeszcze raz gratulacje
Wisnia
02-04-2008, 02:47 PM
Wiesz jesli wedlug Ciebie tak powinien sie zachowywac kulturalny czlowiek tak jak Ty to widac mamy troche inne poglady na ten temat ^^. I teraz mowie to ostani raz i mam nadzieje ze nie bede musial sie powttarzac. Przestan spamowac
Gratulacje hero :)
ale mowiac szczerze nie wiem po co zakladac ten temat tak jak mowil wisnia mozna sobie zobaczyc kto jest hero
a jesli chcesz sie nabijac z irenicusa zawsze mozesz to robic na pm albo w inny sposob a nie zasmiecac forum to nei ma sensu
no chyba ze to jakas forma dowartosciowania sie
bylo by naprawde milo gdybyście prowadzili dalsze rozmowy tego typu na gg lub w inny sposob nie ma sensu zasmiecac forum i nabijac sobie postow zawsze mozna pokazac swoja wiedze i to ze jest sie dobrym graczem pomagajac slabszym i nowicjuszom odpowiadajac na ich pytania
jeszcze raz gratulacje
Calkowicie sie z tym zgadzam, widzisz Wiesiek nawet Chyziek Ci napisal zebys przestal to robic...
UserPL
02-05-2008, 12:58 PM
jak to zawsze lekki spam...
co lol??
lol bo podium to miejsce od 1 do 3 z tego co mi wiadomo :P
a tak pozatym, to:
lol
lubie spamowac :D
RoGeR
02-05-2008, 03:14 PM
lol bo podium to miejsce od 1 do 3 z tego co mi wiadomo :P
a tak pozatym, to:
lol
lubie spamowac :D
niestety ale w tej walce podium to tylko 1 miejsce bo nie kojarze zeby sie cos dostawalo za 2 i 3 miejsce ;p
IrenicuS
02-07-2008, 11:30 AM
BANANA, WiesiekPl zostales hero bo ja wtedy nie gralem, masz teraz swoja aure hero. Wyzywam Cie na pvp cwaniaczku, pokaze Ci ze z hero aura czy bez i tak mi nie dorownasz w naszej klasie.
Gloomy
02-07-2008, 11:52 AM
BANANA, WiesiekPl zostales hero bo ja wtedy nie gralem, masz teraz swoja aure hero. Wyzywam Cie na pvp cwaniaczku, pokaze Ci ze z hero aura czy bez i tak mi nie dorownasz w naszej klasie.
dobra... nie mam ochoty sie z toba dalej spierac bo to sie robi nudne... jestes najlepszy super hiper duper i wogule zarabisty. Przeciez wszyscy to wiedza. BTW do niedzieli do 23 to jest moja klasa :) a jak sobie od kogos pozycze fajna bizu to mozeny na pvp isc
uryziel
02-07-2008, 11:54 AM
Brawo dobrze powiedziane, rozstrzygnijcie w koncu ten pojedynek w pvp.
IrenicuS
02-07-2008, 11:55 AM
Wiesiek nawet z hero buffami sie boisz? No wiesz wstyyyd wstyyyyd, Wiesiu wstyyd Hero a na questa o four speluchers nie umiales odpisac. Hero? Raczej emo<---
Gloomy
02-07-2008, 12:02 PM
Wiesiek nawet z hero buffami sie boisz? No wiesz wstyyyd wstyyyyd, Wiesiu wstyyd Hero a na questa o four speluchers nie umiales odpisac. Hero? Raczej emo<---
OMFG co za debil... co mi da hero buff... ok+300m.def ? tylko do slabszych umiesz cwaniakowac dobrze wiesz ze mam wszystko +3 i jeszcze zakena i nackle cr... tylko do slabszych umiesz kozaczyc... Ja ten temat otworzylem i ja ten temat ZAMYKAM jak chcesz se pogadac to jest gg: 6218743...
UserPL
02-08-2008, 12:12 PM
lalalalalala spam lalalalala
No więc ten złodziejski kiep był hero :D no prosze... a więc warto było podpierdolić mi wszystki itemki gnido :P niech nikt nie myśli że sam w życiu do czegoś doszedłeś ;)
A wogóle to get brain dzieciaku złodziejaszku :)
Wisnia
04-21-2008, 11:18 AM
Brawo asc wkoncu napisales co myslisz, czas najwyzszy :D.
PS. Ładna jechana :p
Gloomy
04-23-2008, 09:23 AM
wszystki itemki
Czlowieku nie osmieszaj sie... jakie wszystkie itemki wez sie kurwa obudz bo takie bzdury piszesz ze mi sie smiac chce
Wisnia
04-23-2008, 09:33 AM
Hmm, sadze ze wszyscy i tak uwierza asc. Wiec jestes na straconej pozycji :p:rolleyes:
Gloomy
04-23-2008, 09:39 AM
Hmm, sadze ze wszyscy i tak uwierza asc. Wiec jestes na straconej pozycji :p:rolleyes:
Wiem ze mu bedą wierzyc - Olewam
Wiem ze jestem na straconej pozycji
Ale nie zajebalem mu wszystkich itemow - Bo 90% bylo moje
Wiec mnie ascus mozesz mnie :p o tu: --->(_o_)<---
Wisnia
04-23-2008, 09:57 AM
Powiem to tak, gowno mnie obchodzi ile % bylo Twoje a ile jego. Prawda jest taka ze siala rzeczy go okradles i to jest twoja wina tego wszystkiego.
Gloomy
04-23-2008, 10:02 AM
Powiem to tak, gowno mnie obchodzi ile % bylo Twoje a ile jego. Prawda jest taka ze siala rzeczy go okradles i to jest twoja wina tego wszystkiego.
buhah ciebie se moze gowno obchodzic myslisz ze mnie obchodzi twoje zdanie?
Wisnia
04-23-2008, 10:12 AM
Masz racje. Przeciez jestes wielkim donatorem ktorego nikt nie pokona. Ktory raz zostal hero i.... i kazdy rowny tobie cie pokona! Poprostu taki mocny jestes tylko w gebie....
Ps. Oile bys nie zauwazyl to jest forum i tu sie rozmawia, a jak jest naprawde to niech sie wypowie asc. Tyle mam do powiedzenia.
Gloomy
04-23-2008, 10:17 AM
asc sie nie wypowie bo nagadal glupot ze mu wszystkie itemy zajebalem
Wieśku... mówiąc że zajebałeś mi 'wszystkie' itemy mam na myśli wszystkie moje itemy :) prawda jest taka że mnie okradłeś. Nie ważne co i ile tego wziąłeś. Okradłeś mnie i koniec tematu... Masz racje, część była twoja tyle że ja o twojej części nic nie mówiłem :) I jak już wspomniałem to koniec tematu ponieważ nie mam zamiaru dłużej tego ciągnąć, rozdrabniać się w szczegółach i kłócić z dzieciakiem bo takie dyskusje z kimś twojego pokroju do niczego nie prowadzą, o czym sie już dawno przekonałem. Podjebałeś mi troche rzeczy wartościowych, więc jesteś złodziejem i koniec :) Możesz sobie to usprawiedliwiać wiekiem czy czym tam chcesz... To że COKOLWIEK ukradłeś mówi samo za siebie i każdy wie co ma myśleć :) -> pozdro Wiśnia :) => i żegnaj Wieśku bo nie chce mi się już z tobą gadać
buhah ciebie se moze gowno obchodzic myslisz ze mnie obchodzi twoje zdanie?
A to już mówi samo za siebie o twojej kulturze. Wątpie żeby ktokolwiek chciał tu czytać twoje posty i wątpie 'żeby ciebie to coś obchodziło' więc odpuść sobie udzielania postów, albo rób to dalej sam dla siebie jeśli lubisz sam siebie czytać. Ktoś z odrobiną inteligencji chyba przyzna mi racje.
Pzdro&GL
FORUM miejscem publicznym :PXP
Gloomy
04-23-2008, 03:19 PM
Żegnaj xD
nazgull
05-05-2008, 01:22 AM
kazdy wie ze na tym serwerze same kurwy i zlodzieje no i jeszcze niewyzyte dzieci ktore lineage uwazaja calym swoim zyciem z takimi niegdy nie da sie dogadac
Gloomy
05-05-2008, 01:44 AM
Dobra kolego jak sie nie podoba to wypad... nikt cie na sile nie trzyma
/Close Topic
kazdy wie ze na tym serwerze same kurwy i zlodzieje
ffs przesadzasz... jest sporo pożądnych osób...
no i jeszcze niewyzyte dzieci ktore lineage uwazaja calym swoim zyciem z takimi niegdy nie da sie dogadac
IMO RACJA
Donator
06-14-2008, 04:53 PM
Yo pamietam Title tego topicu: "irus bla bla, wiesiek cos tam"
Noob jestes 6 razy blem hero [nanan] a TY tylko 1 raz. zmieniles itemy na Dualiste bo Ci kopia tlyki na OG, pipkaa jestes <<
Gloomy
06-15-2008, 04:25 AM
/Close Topic
/Close Topic
vBulletin v3.6.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.