View Full Version : 4 Sepulchers
uryziel
02-05-2008, 12:30 AM
moze mi ktos powiedziec jak tam wejsc ??
Mam q na te pucharki, mam party 4 osobowe, mam te kulki entrance to sepulchers.
Bylem o pelnej godzinie serverowej pod brama i sie nie otworzyla. Wszyscy z party mieli te kulki, ale 1 nie miala q bo ma 71 lvl a trzeba do niego 74.
Moze mi ktos powiedziec ocb .
uryziel
02-06-2008, 05:39 PM
no co jest, kłócic to się potraficie kto lepszy. Ale odpowiedziec na pytanie już nie.
Gloomy
02-06-2008, 07:23 PM
Szczerze mowiec to... nie mam pojecia bo nigdy tego questa nie robilem :P
uryziel
02-06-2008, 07:52 PM
kurde ... bo jakos nie chce mi sie kolejny raz wybijac 700 mobow, no a poza tym na koncu grobowcow czeka rb.
RoGeR
02-07-2008, 10:32 AM
no co jest, kłócic to się potraficie kto lepszy. Ale odpowiedziec na pytanie już nie.
lol... klucic sie potrafimy tylko w tematach co mamy jakies pojecie.. i napewno nikt tego questa nie robil.. bo co kojarze to jest to quest zeby zrobic 3 klase (ale jest trudniejszy bo trzeba miec wiecej ludzi)... masz problem to napisz do GM-a.. on wie wszystko
uwierz mi lepiej bic 700mobow niz przedzierac sie przez komnaty ktora liczy sobie po 50mobow i to cholernie trudniejszych
p.s. a ja cos to pytaj Irenicusa.. prawdopodobnie on go robil
UserPL
02-07-2008, 11:12 AM
Z tego co wiem to ten quest trwa ponad 1h, ok 1 h 30 min, mialem go robic, ale akurat musialem zejsc z komputera. A 700 moobow zabilem w 1h 20 min, wiec..... :P
IrenicuS
02-07-2008, 11:25 AM
Wiedz ze Irenicus zna odpowiedz na Twoje pytanie. Mianowice czas, o zlej godiznie byles. Chodzi nie o pelna godzine server,a ale to ten NPC na dole decyduje kiedy sie otworza bramy. Jak jestes w IT czasami cos tam on gada. Zapodam przyklad, mniej wiecej bedzie poprawny:
Fourspeluchers Gaetkeeper [ nie wiem czy nazwa poprawna]: The past...[cos tam gada].... 20 minutes<---- on mowi ile czasu zostalo do otwracia bramy.
Nastepnie jak brama jest juz gotowa gada cos mniej wiecej takiego, na tle pomaranczowym oczywiscie:
"Put your Hand's .........[bla bla bla] <--- to znak ze brama jest gotowa i 4 osoby musza jednoczesnie kliknac na Taka wierzyczke przed Brama.
Robilem tego qesta i wiem ze musisz miec AIO w dobrej kolejnosci. Arcana protection tam nic nie daje zabardzo, moze na poczatku potem wchodza debuffy. Jest ich okolo 4--5 wiec wybierz na pierwsze 5 slotow bufy ktore najmniej daja.
Tyle mam do powiedzenia......
uryziel
02-07-2008, 11:48 AM
no brawo, nareszcie jakies konkretne odp ^^ thx , bede probowal ;]
vBulletin v3.6.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.