PDA

View Full Version : summony

Andrus
02-05-2008, 06:06 AM
dla tych co nie wiedza jak ich używać to jest opis dla walkera 10.7.2
1. logujemy bota
2. możemy automatycznie wpisać żeby summoner sam sie pojawiał w opcjach BASIC - buffs i wybrac odpowiedniego summona i czas po jakim mają się pojawiać
3. najlepiej włączyć skrypt z maną, wtedy dopiero pojawiają się statystyki summona i lista skili
4. w prawym dolnym rogu na samym końcu jest zakładka "Summon" i w zakładce action możemy dawać bufki od summona

nie wiem jeszcze jak zrobić aby summoner automatycznie dawał te bufki, jeśli ktoś coś wymyśli proszę pisać

Wisnia
02-05-2008, 07:41 AM
Walker... Szkoda ze nie Fox ale i to dobre. Dziex Andrus

ps. jesli ktos rozgryzie jak to zrobic w Foxie to niech da znac.

Andrus
02-05-2008, 08:35 AM
spox, musimy sobie pomagać a nie kłucić się między sobą o byle co i dominować na tym serwerze

POLSKA górą :D

RoGeR
02-05-2008, 09:36 AM
Andrus co do PM... mnie walker nie dziala przez antywirusa... sie pliki "kluca" czy cos..

a do foxa to chyba ino napisac podprogram trzeba albo znalezc taki na necie ;/ innej mozliwosci to ja nie widze

Andrus
02-05-2008, 09:38 AM
mi tez nie chodzil walker jak mialem Kasperskiego 6.0, zainstaluj sobie Avasta i bedzie git

Wisnia
02-05-2008, 11:56 AM
ja mam wlasnie avasta i smiga az milo spamik w giran ze szok :p

RoGeR
02-05-2008, 12:11 PM
mi tez nie chodzil walker jak mialem Kasperskiego 6.0, zainstaluj sobie Avasta i bedzie git

bez obrazy ale kasperskiego nigdy nie usune.. dla mnie najlepszy antywir.. mialem stycznosc z avastem.. to przepuszcza wiry jak mu sie chce ;p

wole miec bezpieczny sprzet i dane niz bota w giran ;p

Andrus
02-05-2008, 02:41 PM
miałem Kasperskiego 5.x i wszystko śmigało, walker itd ...
odkąd weszła wersja 6.0 i kumpel ja zainstalował na kompie tak nagle walker przestał działać ...

moja rada to po prostu zmień wesje na niższą, w razie problemów z kluczami mogę Ci załatwić