PDA

View Full Version : Felvétel magyar klánba!

maxhun
11-14-2006, 09:58 AM
Hy all!

már nem nagyon van hely a klánban, de ha nagyon szeretnél jönni akkor irjal pm-et goddess-ra.

eXit
11-30-2006, 05:18 PM
hali. én jelentkeznék. van valami követelmény? mit érdemes tudni a clanról..?

nightblade
11-30-2006, 08:10 PM
hali. én jelentkeznék. van valami követelmény? mit érdemes tudni a clanról..?

Neked elég sok :D:D

eXit
12-01-2006, 03:20 PM
lol? high rates szerveren 2 db 70+-os kari? jó nagy láma lehetsz

nightblade
12-01-2006, 03:26 PM
lol? high rates szerveren 2 db 70+-os kari? jó nagy láma lehetsz

:D ja 70+ tehát 70+1+2+3+4+7+8 :D értem?

nightblade
12-01-2006, 04:16 PM
Mert neked milyen karaktereid vannak? te pro :)

eXit
12-01-2006, 09:00 PM
78-as SpS amibol lett 1 78-as Necro. te pro

maxhun
12-02-2006, 06:59 AM
és milyen néven játszol ha szabad tudni?

PeTiHUN
12-26-2006, 04:27 PM
És nem akarsz majd hozzánk beállni és segíteni a Brazilok elleni szent harcban? xD

--------------------------------------------

azert ezt kiegeszitenem :

"Ha nem állsz be hozzánk akkor a klánunk hátulról seggbe verünk titeket mint a buzik mert csak magyarokat ölünk így!!"

De ha megkérdezitek miért is PK -ztunk le hátulról csak annyit mondunk max, ha méltatunk válaszra hogy :: [ez 1 PVP server] :D

ehh a pvp 1 vs 1 vagy hasonló
-----------------na nézzük mit is tudtok---------
de amit ti tudtok (TOXIC klán faszkalap emberei) :
Toxic : 4 kari full buff valószínű :) mert mé ne lvl kb 75-78 donate +16 som, stb..
GW : 5 kari full buff lvl 51 , 78, 77, 62 mobölés közben NO donate
de azért futottak :D LOL ennyik vagytok
---------------másik-----------------
Toxic : 2 kari full buff valószínű :) mert mé ne lvl kb 77-78 donate
GW: 2 kari no buff mobölés közben NO donate
hát biztos ez is nehéz volt mi :D
---------------------------------------

Hát tényleg erre valószínű a farkatokat is kiveritek mi :D egs ennyi
de lehet hogy az a gond hogy nem megy a brazilok ölése csak azokat tudjatok ölni akkkikk utánatok 1-2 honnappal kezdtek a serveren
TANULSÁG : vagy köcsögök vagytok, vagy szeretitek a sikerélményt az életben
Kiegéssszííítes: ha a játékban találod csak meg hát sajnálni tudlak :) "légy nagy mi de ne a játékba hanem az életben még ha magasságra nem is :D
A hobittoktól meg elnézést ha nem tudok a nyelvükön írni de ez van mondana a hobitka :P

------------------KOSZONETT--------------------

KOSZONETT MINDEN egyes faszkalapnak aki miatt a forumot kell olvasnom kapja be. Ja és a pvp server duma elég szar, de van akitől csak ennyi telik
Ha valaki ölni akar engem PM ok szívesen segítek hogy legyen 1 jó napja :) hátha még el is mész, igaz undoritó hogy ezen de ha tudok segítek csak PM ok
Ja és kapjátok be a somom :D

Jynx
12-27-2006, 09:56 PM
nc.

eddig normáisnak tartottalak, de kiderült hogy ugyan olyan csicska vagy mint az összes "embered" akiknek a pofájuk jár folyamatosan, és csak ugatni tud mind1ik...

elfelejted hogy kezdted ezen a szerveren.... na mind1

"de azért futottak LOL ennyik vagytok" : ki is feküdt a végén?

ha nem ugatna a csicska kánod mindenkire, akkor valószínüleg nem történne ilyen....

Pearce
03-15-2007, 01:39 PM
Sziasztok.
Uj vagyok ezen a szerveren de eddig tetszik , nem is tudtam hogy magyarok jatszanak itt.
Adjatok egy kis infot , nem latok meg a dolgokba csupa brazilokkal talalkoztam eddig :-/
Hany magyar klan van itt ? stb.... info pls
:)

nightblade
03-15-2007, 06:15 PM
Sziasztok.
Uj vagyok ezen a szerveren de eddig tetszik , nem is tudtam hogy magyarok jatszanak itt.
Adjatok egy kis infot , nem latok meg a dolgokba csupa brazilokkal talalkoztam eddig :-/
Hany magyar klan van itt ? stb.... info pls
:)

Hát tisztán magyar klán nagy 3 van 2 együt 1 ellenünk :D

domina
03-19-2007, 01:01 PM
Azaz 1 klán aki ellenetek van a Ghost Warrior nemde? xd igazábol soha nem tudtam megérteni h miért van ez de ebbe már ne is mennyünk bele
Eza felvétel még aktuálisabb h a durván donált friends kezd erős lenni nemde? xd

maxhun
03-19-2007, 01:33 PM
Azaz 1 klán aki ellenetek van a Ghost Warrior nemde? xd igazábol soha nem tudtam megérteni h miért van ez de ebbe már ne is mennyünk bele
Eza felvétel még aktuálisabb h a durván donált friends kezd erős lenni nemde? xd

Nem tudom miről beszélsz :)
Csak mert 40en nem tudunk megvedeni 2varat egy idoben az osszes tobbi ally ellen nem jelenti azt, hogy ra vagyunk szorulva az uj emberekre. Friends = zerk ally 19klannal, + meg ha kis szerencsenk van jon melle a ROJ is :) igy is a mienk a varak nagyresze es ez igy boven jo szerintem. Egyebkent majd nezzetek egy allylistet par nap mulva. lesznek meglepetesek ugyhiszem mindenki szamara. Ezt a topicot meg erkezesunkkor nyitottam, de azert jol esik hogy irtok bele :)

domina
03-19-2007, 08:23 PM
" nem tudom miről beszélsz " :)
ennek ellenére elmondod h tényeg nemtudjátok megvédeni az összes várat np te hoztad fel ezta siege dolgot én arra hagyazkodom amit láttam hagyjuk viszont eza változás az ally listen ez érdekel nemakarod kifejteni? xd

nightblade
03-20-2007, 03:52 PM
" nem tudom miről beszélsz " :)
ennek ellenére elmondod h tényeg nemtudjátok megvédeni az összes várat np te hoztad fel ezta siege dolgot én arra hagyazkodom amit láttam hagyjuk viszont eza változás az ally listen ez érdekel nemakarod kifejteni? xd

A clanok eloszlására gondolom én bár pasz :D Ha iszik sosem tudja mit beszél... :D

Amugy 1 várat taktikból adtunk fel (3 ostrom egyidőpontban nem mennő) 2 meg szánom bánom de bebuktuk :D Ez van. Végre történik valami nem cska az hogy állunk mint a hülyék a vár előtt. Ha ehhez az kell hogy a kisebb várakat bebukjuk ... legyen :)

maxhun
03-21-2007, 06:09 AM
Az allylist alatt azt értettem, hogy kicsit átlesz szervezve az ally. Amit biztos jóval kevesebben leszünk pár napon belül és lesz pár új klán is. Egyenlőre nincs kedvem megcsinálni, de szerintem a szombati siege előtt után vagy közben befognak következni ezek a változások.

domina
03-21-2007, 06:25 AM
:) Legalább történik valami izgalmas is a siege számotokra xd
Ez az 1 időben több siege legalább ad valamennyi esélyt másoknak is hogy legyen vára mi 1 ideje csak funolni megyünk a siege ekre valamikor felse vagyunk iratkozva xd de talán majd egyszer összejön xd

maxhun
03-21-2007, 09:52 AM
amugy te ki vagy domina? :)
Jah és ezért mi már lettünk leoltva by petike, hogy MIÉRT MEGYÜNK MI OLYAN SIEGRE AHOL SEMMI DOLGUNK! hát mi is ezért. Igen ad lehetőséget a legnagyobb zerk allyknak (és megmerem kockáztatni, hogy nem véletlen van így) ^^ És ez az ami a legjobb ebben az egészben :) 1db 18-19clanos ally nem elég ahoz, hogy megvágjon minket. :) Azt hiszem nem árulok el azzal nagy titkot, ha azt mondom, hogy a PE magját a magyarok alkotják és mi maximum 40-50emberrel járunk siegre. Ennek ellenére a nyomiknak legalább 3szor annyian kell lenniük, hogy esetleg esélyel induljanak. Eddig pár ember az ellenfélből nagy gondot jelentett gondolok itt a kis törpékre akik 2szer olyan gyorsan szaladtak mint mi. Azonban most, hogy a MARK OF SPEED a dorplist-ben van semmi esélyük még azokkal az emberekkel sem. Egyébként ha kicsit jobban nézegetitek a fórumot/mirc-et lassan ideje lesz egy újjabb Balance-nak. (Egyesek szerint az ijjászok túlvannak húzva) Nos ez talán így is van. Igazából csak a dmg sok amit lőnek szerintem, mert az elég durva, hogy 7-8 a legdurvábbak akár 9k-kat is lőnek egy mage-be. Mivel bishoppal játszom ez számomra elég gáz. A bishop melóm a resselésben és egykét healben ki is merül mostanság. Jah és visszatérve kicsit rátok én még mindig nem tekintek rátok 100%, mint ellenfélre. Én most is azt mondom, ha akartok jöhettek hozzánk nyugottan. Viszont aki nem velünk az ellenünk. A siegekről még annyit, hogy ameddig a miénk a legtöbb vár addig nincs semmi baj. Vagyis ameddig ADEN a miénk. Viszont minden erőnkel azon leszünk, hogy azt a várat meg tudjuk tartani. Hétvégi siege durva lesz: Odamegyünk kb 4clannal max 50ember egy 10clanos felírt védelem ellen castolni :) Na mindegy. további szép napot játékot mindenkinek, megyek és tanulok :S

Pearce
03-21-2007, 01:32 PM
max ha tudsz legyszives jelentkezz nekem minel elobb,mert a jatekban valahogy mostanaban nem tudlak elerni :( .... 295-096-361.

domina
03-21-2007, 09:28 PM
Wow ezt mire végig olvasom xd
Én eddig is peti klánjában voltam 1 másik karakterrel csak azt most pihentetem kicsit talán emlékeztek rá talán nem szrtm a cancel lenne az egyetlen dolog amit balancelni kellene hiszen gondolom szoktál hivatalos szervereken készült videokat nézni ott is a kicsit táposabb ijjászok simán 2-3 shootolják a vazsikat
aza 2-3 törpe tényleg bosszantó de tény h a mark of speed miatt van ekkora előnyük hiszen ők sem istenek h mindent túlélnek
Fogalmam nincs milyen siege lesz most de szrtm mi is elmegyünk legalább szétnézni
Igazábol maxhun nevü karaktert se nagyon látok tehát énse tom h ki is vagy xddd

najo gl hf

maxhun
03-22-2007, 07:13 AM
Wow ezt mire végig olvasom xd
Én eddig is peti klánjában voltam 1 másik karakterrel csak azt most pihentetem kicsit talán emlékeztek rá talán nem szrtm a cancel lenne az egyetlen dolog amit balancelni kellene hiszen gondolom szoktál hivatalos szervereken készült videokat nézni ott is a kicsit táposabb ijjászok simán 2-3 shootolják a vazsikat
aza 2-3 törpe tényleg bosszantó de tény h a mark of speed miatt van ekkora előnyük hiszen ők sem istenek h mindent túlélnek
Fogalmam nincs milyen siege lesz most de szrtm mi is elmegyünk legalább szétnézni
Igazábol maxhun nevü karaktert se nagyon látok tehát énse tom h ki is vagy xddd

najo gl hf

Goddess,Maniac,fanatic

domina
03-22-2007, 07:45 AM
Ha már ilyen őszinték vagyunk : aVp - bandazo - domina

JackeLZoR
05-13-2007, 04:28 AM
Vmelyik klába amelyik még aktív és itt játszik van tgf?

Meg érdekelne egy működő bot, mert nekem az og lehal "fail login loginserver" az ingame meg l2info.dat -ra hivatkozva kilép miután elindítom a gamet.

Snake
05-13-2007, 03:23 PM
Hali!
A mucsaitahok klánba van jelenleg tagfelvétel! Igazából már 3 klánként működünk, mert sokan vagyunk, Chaosmasters, valamint a 3. most készül.

Játékban kariaim: Sareth, Deonnar

Jelentkezzetek bármikor, minden magyart szívesen látunk!

Snake
05-14-2007, 09:53 AM
Amúgy még klán ügyen akit lehet keresni: Rocky, Rocky17, Wondereoman, KnightofFate

Rocky
05-16-2007, 11:46 AM
vagy ventrilón: ventrilo.skeleton.hu 3784
Rocky Rocky17 Sareth Deonnar WonderWoman KNIGHTofFATE

ventrin: Skeleton, Snake, Painkiller, Gajdee

Csiga
06-01-2007, 05:44 PM
Sziasztok!

Szeretném segitségeteket kérni, kellene nekem egy bizonyos hostfájl amivel esetleg fel tudnék csatlakozni a serverre a walkerben...Egyszer egy srácrol már meg kaptam de valamiért nem enged fel ugyan azzal.Mellesleg a haveromat sem nagyon tudom elérni.
Aki esetleg úgy érzi hogy tudna nekem segiteni az kérem jelezze nekem egy emailben.

A segitségeket ha kapok előre is köszönöm.

Remélem itt a forumban nem olyan oltos brigád van mint a L2w....pfff:) :) :) :) :)

Snake
06-17-2007, 07:01 AM
Szia Csiga!
Mivel e-mail címet itt nem adtál meg, ezért nem tudom így jelezni, szóval inkább gyere fel játékra, és ott pm-elj rám, de nem biztos, hogy oda tudom adni.
Deonnar, Sareth, Nadin

Briant
07-17-2007, 08:45 AM
hi all.
Szeretném kérdezni hogy ezen a szerveren az enchant rate hogy van?
CSak mert rohadtul idegesít hogy mindenkienk kb 10-15 ös fegyvere van, én meg egy rohadt dual fegyot nem tudok 8 fölé feltolni. Az a 8 iscsak C-grade -nél sikerült.
Van ennek valami titka vagy mi mert ez számomra lehetetlen hogy csak nekem ne sikerüljön.....
Légyszi segítsetek
THX
És bocsi hogy nem a témábavágót írtam csak nem tudtam tényleg ennél jobb helyet!
köcce

Rocky
07-20-2007, 05:51 PM
Szevasztok srácok!
Walkerben lehet, hogy tudunk segíteni, de tényleg játékban keressétek meg öcsémet(snake) én már nem vagyok annyira online, az enchant, meg csak szerencse kérdése. Áltában a mágusfegyvereket nem lehet olyan jól enchantolni mint a harcosfegyóket. Egyébként a klánunknak csináltam 5 buffert, és kitaláltam, hogy adjuk a kezükbe d-c-s +16-os fegyókat (akkor még rendes enchant szín volt és a 16 volt a piros), ne és ezt sikerült nagy nehezen összehozni.