PDA

View Full Version : Tank

EazyB
02-05-2008, 04:21 PM
Aktualnie gram "shillen templar" i nawet nim nobles zrobiłem (O.o) ale kompletnie nie mam pojęcia jak sie nim obsługiwać na pvp i wogóle zajebiście ciężko co kolwiek nim robić jeśli ktoś wie jak wogóle grać tą postacią i jakie dlaniego aio dye (jakie skille erchantować i co w pvp używać ) itp. Jeśli cos może powiedzieć to prosze pomocy , a jak nie to nie spamować !!! "w stylu mam hero a tam ten nie" :confused: :confused: :confused: :confused:

Wisnia
02-05-2008, 04:59 PM
Sorki ze to skopiowane z innej strony ale mysle ze sie przyda. A, to jest bardziej pod oficjala ale mysle ze tu tez sie nada.

Skille:
Confusion: zmienia cel przeciwnika
Drain Health: zabiera HP(Health Point) przeciwnikowi i odnawia tobie
Freezing Strike: zmniejsza prędkości poruszania się przeciwnika
Hex: zmniejsza P.Def przeciwnika
Power Break: redukuje P.Atk przeciwnika
Sting: powoduje krwawienie
Poison: trucizna
Arrest: unieruchamia przeciwnika
Aggression: prowokuje przeciwnika do ataku
Aura of Hate: prowokuje przeciwników do ataku
Life Leech: zabiera punkty życia przeciwnikowi i odnawia tobie
Deflect Arrow: zwieksza obronie przeciwko atakowi łukiem
Guard Stance: zwieksza P.Def kosztem MP
Corpse Plague: truje pobliskich wrogów
Ultimate Defense: natychmiast wzrasta P. Def., M. Def nie możesz się poruszać
Final Fortress: zwiększa automatycznie ilość P.Def gdy twoje HP spada
Judgment: prowokuje do ataku i zmniejsza crit-rate
Lightning Strike: gdy wejdzie powoduje paraliż
Shield Fortress: zwiększa szanse na blok tarczą kosztem MP

Kubiki:
Summon Phantom Cubic: Obniżą P.Atk, P.Def, Atk.Speed
Summon Viper Cubic: Ztruwa cel
Summon Vampiric Cubic: Absorbuje hp celu i odnawia tobie

Skille 3 klasa Shillen Templar:
Touch of Death: zmniejsza maximum CP i zminiejsza regen HP przeciwnikowi można go użyć jak masz 75% życia
Magical Mirror: odbija wszystkie debuffy magiczne
Shield Bash: przerywa fizyczny atak i nakłania przeciwnika do gubienia celu
Vengeance: wzrasta P.Def M.Def i prowokuje pobliskich wrogów do zmiany celu i ataku użytkownika

PvP:

Vs Madzy
Tu jedyne wyjście posiadać broni magiczną z SA Magic Silence i modlić się, aby wszedł Silence lub też użyci Lightning Strike, co może spowoduje paraliż

Vs Wojownicy
No tu SK ma się, czym popisać zaczynamy od Hex i Power Break przy używaniu czarów kubiki powinny się rzuć automatycznie chodzi nie zawsze czasami są leniwe. Przeciwnika musimy trzymać na dystans, dlatego warto rzucać Arrest i jak wejdzie użyci Lightning Strike, gdy wejdzie jest nasz przez 30sek. Podstawą też jest, że gdy walczysz na odległość jest używanie Draina pamiętaj do używania wszystkich ataków magicznych potrzebujesz broni magicznej, dzięki czemu nasze ataki będą bardziej efektywne niż przy użyciu normalnej broni.

Moje uwagi!!
Na pvp najlepiej wypuszczać wszystkie kubiki
Na pvp miej zawsze dwa miecze jeden magiczny jeden zwykły najlepiej jakbyś miał też łuk przydaje się, kiedy stoisz na UD
Przy walce z magami najlepiej, aby broń miała Magic Silence, bo jest szansa, że wejdzie Silence a przy walce z wojownikami itd. najlepiej, aby broń posiadała Magic, Power co zwiększy nasz M.Atk, co za tymi idzie nasze czary będą dużo silniejsze, ale za to zwiększy konsumpcje MP

Powodzenia ^^

PS. Bym zapomnial o dye wedlug mnie to najlpesze sa takie: Dex+4 Str-4 oraz Con+4 Str-4

EazyB
02-05-2008, 05:58 PM
tnx za post napewno sie przyda ^^

IrenicuS
02-08-2008, 06:03 PM
YY Wisnia, ale to na gorze to nie bedize dzialalo na naszym servie. z 99% ludzi uzywa Arcane Protection wiec fige z nauk pvp. Chcesz wiedziec wiecej o Shilent Knight, jedna osoba to mistraz tej klasy: Sakaio.

Wisnia
02-09-2008, 04:33 AM
Chcesz wiedziec wiecej o Shilent Knight, jedna osoba to mistraz tej klasy: Sakaio. z tym sie w 100% zgadzam.

Wiem o tym i dlatego napisalem ze to nie bedzie tu dzialac, bo to jest pod oficka i pod servery na niskich ratach. A tak przy okazji to ostatnio gm'i zmienili trochoszke buffa arcana protection czyli jest mala szasna ze taka kombinacja sie uda :p. Wiesz nikt nie powiedzial ze on chce walczyc z donatorami, ja jednak uwazam ze przy walce 1x1 z przeciwnikiem rownym sobie mozna zastosowac te "nauki".

Wisnia
02-09-2008, 04:37 AM
ops, sorki dual...

RoGeR
02-09-2008, 06:25 PM
YY Wisnia, ale to na gorze to nie bedize dzialalo na naszym servie. z 99% ludzi uzywa Arcane Protection wiec fige z nauk pvp. Chcesz wiedziec wiecej o Shilent Knight, jedna osoba to mistraz tej klasy: Sakaio.

Irenicus teraz arcana protection juz prawie nic nie daje.. debuff wchodzi spokojnie.. zminili rate z 90% na 40% zeby wlasnie magowie i lucznicy mieli lepiej na pvp czyt. mogli wrzucac shocki, sleepy itp itd

jak masz pecha to nobek w a grade Ci nawet wrzuci debuff..

UserPL
02-09-2008, 08:08 PM
Jak zwykle, spam :D Kurwa, ale ja jestem utalentowany!^^

http://img216.imageshack.us/img216/122/wisniaplae3.jpg (http://imageshack.us)

Wisnia
02-10-2008, 05:18 AM
Jak zwykle, spam :D Kurwa, ale ja jestem utalentowany!^^

http://img216.imageshack.us/img216/122/wisniaplae3.jpg (http://imageshack.us)

Hmm... User, widze po Twoim inteligentym poscie ze podniecaja Cie takie rzeczy. Dobra wszytko ok ale czemu wpierdaasz sie z takimi rzeczami na forum... Wyslij mi to na gg jesli sie dzieki temu poczujesz bardziej doceniony...

UserPL
02-10-2008, 07:56 AM
Hmm... User, widze po Twoim inteligentym poscie ze podniecaja Cie takie rzeczy. Dobra wszytko ok ale czemu wpierdaasz sie z takimi rzeczami na forum... Wyslij mi to na gg jesli sie dzieki temu poczujesz bardziej doceniony...

Po 1 zrobilem to dla jaj.
Po 2 bo mi sie nudzi.
Po 3 nie potrzebuje się dowarosciowywac.
Po 4 itak jestes pizda, wiesz ze zrobiłem to dla żartów, a rzucasz sie jakbym Ci zrobil fotke jak mi laske robisz i wrzucil na forum, ale nie boj sie, nie wrzuce jej :D

Gloomy
02-10-2008, 08:52 AM
Po 4 itak jestes pizda, wiesz ze zrobiłem to dla żartów, a rzucasz sie jakbym Ci zrobil fotke jak mi laske robisz i wrzucil na forum, ale nie boj sie, nie wrzuce jej :D

Ten punkt mi sie najbardziej podoba :D

Wisnia
02-10-2008, 10:32 AM
Ten punkt mi sie najbardziej podoba :D

AHH Fakt nie zapomnijmy o lider-u Polskiego klanu w ally: B0nes, którego też okradłeś dla armoura A garde na + 5 =/ a mi ten ^^

laske

wiem bo jej nie masz ^^. Wiem ze to bylo na żarty

PS. Jesli Ci sie nudzi idz sobie pograj w ogame... A nie zaczepiasz do wyzywania sie...

UserPL
02-10-2008, 10:43 AM
...idz sobie pograj w ogame...

Gram, ale nikt nie chce mi sie dać zezlomowac =S za godzine nawet GS doleci do moona z misja Niszcz, bo mi sie nudzio^^ Mam nadzieje ze nie strace GŚ ;p

IrenicuS
02-11-2008, 09:35 AM
YY Roger ARcana Protection zawsze dawala 40% debuff rezistance, nie zapominaj o CHant of Victory ktore tez troszke daje. =)

EazyB
02-11-2008, 12:50 PM
sry maly spam foto (kolegi ) i jego pierwsze duale na + 10 ( oczywiscie mu je hakneli razem z kontem) ahh ... jak fajnie kiedys na l2cr bylo
http://img260.imageshack.us/img260/1200/dancermh3.jpg (http://imageshack.us)

Gloomy
02-11-2008, 12:55 PM
Na CR bylo fajnie jak nie bylo AIO...

RoGeR
02-12-2008, 12:53 PM
sry maly spam foto (kolegi ) i jego pierwsze duale na + 10 ( oczywiscie mu je hakneli razem z kontem) ahh ... jak fajnie kiedys na l2cr bylo
http://img260.imageshack.us/img260/1200/dancermh3.jpg (http://imageshack.us)

ahuahuahuahuahu

ja mialem to konto... dostalem od usera passy bo byl to podaj dancer... a user oczywiscie zapomnial mi napisac ze to konto dostal... i gracz b1aly zajebal mi z tego konta wszystko.. duale +10, zbroje (olac ja) i kase (troche tego tam bylo)

EazyB
02-12-2008, 01:28 PM
wiem wiem ale troche zle napisalem te konto bylo wczesniej ok jak jeszcze kumpel oddawal je userowi poprostu przezucil itemki które mu hakneli z innymi itemami i na innm koncie go hakneli na innej postaci a dopiero potem cos sie stalo z tym ''d4nce4u" to dawno temu i wogle to dziwna historia byla :P

RoGeR
02-12-2008, 01:32 PM
wiem wiem ale troche zle napisalem te konto bylo wczesniej ok jak jeszcze kumpel oddawal je userowi poprostu przezucil itemki które mu hakneli z innymi itemami i na innm koncie go hakneli na innej postaci a dopiero potem cos sie stalo z tym ''d4nce4u" to dawno temu i wogle to dziwna historia byla :P

ja moge powiedziec ino tyle ze jak mi b1ialy zajebal z tego konta itemki.. to sie postaralem zeby juz go nigdy nie oswiecil... poprostu przypilnowalem aby konto sie usunelo..

p.s. na tamte czasy to te dualki +10 byly dla mnie najwartosciowsza rzecza jaka mialem.. wiec zemscic sie musialem

EazyB
02-12-2008, 03:36 PM
hehe :) prawidłowo

UserPL
02-14-2008, 11:04 AM
ahuahuahuahuahu

ja mialem to konto... dostalem od usera passy bo byl to podaj dancer... a user oczywiscie zapomnial mi napisac ze to konto dostal... i gracz b1aly zajebal mi z tego konta wszystko.. duale +10, zbroje (olac ja) i kase (troche tego tam bylo)

No tak, ale oddalem duale +10 i 1kkk adeny :P

RoGeR
02-14-2008, 02:18 PM
No tak, ale oddalem duale +10 i 1kkk adeny :P

jak chcesz to Ci moge oddac spowrotem te duale i 40kkk adeny ;p
moze jeszcze epicki chcesz ;p

EazyB
02-14-2008, 04:17 PM
ja bym się nie obraźił jak byś mi dał (^^)...

UserPL
02-14-2008, 05:55 PM
jak chcesz to Ci moge oddac spowrotem te duale i 40kkk adeny ;p
moze jeszcze epicki chcesz ;p

Po co mi jak sam "oddalem' i juz nie gram w L2 :cool: :D :p

uryziel
02-17-2008, 06:39 PM
skoro nie grasz to mozesz sie podzielic cennymi itemkami ;]
szkoda by sie zmarnowaly ;]

Gloomy
02-18-2008, 01:12 PM
Jego itemy sie napewno nie zmarnóją :D A nawet gdyby miał je spalić to przynajmniej satysfakcje bedzie miał :P no i w huj kryszy S xD Ahh User nie ma to jak emerytórka:D

uryziel
02-18-2008, 02:02 PM
e tam satysfakcje to by mial jakby mi je oddal xD wtedy to obaj bylibysmi szczesliwi ;] (zwlaszcza ja :p)

Gloomy
02-18-2008, 02:43 PM
Obaj? lol ja juz nie gram w L2 :D

RoGeR
02-18-2008, 03:45 PM
e tam satysfakcje to by mial jakby mi je oddal xD wtedy to obaj bylibysmi szczesliwi ;] (zwlaszcza ja :p)

czlowieku zdobadz sam.. to jest najwieksza satysfakcja..

Gloomy
02-18-2008, 04:47 PM
Albo kup dote i badz frajerem xD

uryziel
02-18-2008, 05:21 PM
to byl joke ;] looz nawet nie chcialbym :p a o donatach to nie bede sie wypowiadal ;]

Wisnia
02-19-2008, 01:51 AM
czlowieku zdobadz sam.. to jest najwieksza satysfakcja..

Dokladnie, najwieksza satysfakcja z wlasnych donat