PDA

View Full Version : Lukać

RoGeR
02-29-2008, 02:52 AM
A wiec tak.. jako ze GM troche zjebali oly (zakaz uzywania cr setow i cr jewels) to kupie blood of doom lub major arcana unique... moja oferta sa itemy.. lub.. karnecik miesieczny na AIO 24h/dobe... taka oferta bo juz nie mam co wymyslec...

pisac tu.. lub na pm.. lub w grze..

Gloomy
02-29-2008, 03:04 AM
Roger to z tym oly to jest juz w 100% pewne?

RoGeR
02-29-2008, 09:31 AM
Roger to z tym oly to jest juz w 100% pewne?

chyba tak.. wole juz byc gotowym jakby co ;p chociaz i tak ten weekend sobie odpuszcze chyba

Wisnia
02-29-2008, 09:41 AM
Tak wszystko fajnie, tylko o ile sie nie myle to GM cos pisal ze chce tez bloknac bronie (epickie). A co do Dooma to ja juz prawie mam wszystkie skladniki :D. Widzisz watro czasem trzymac skladniki (wiesz oco chodzi :D)

Andrus
02-29-2008, 06:42 PM
ale o co chodzi?? moze ktos mi wyjasnic? ja dzis dwie zbroje arcana unique spalilem przy probie na +5, jesli tak to moze warto bylo wymienic. napiszcie o co chodzi

Wisnia
03-01-2008, 04:18 AM
Hello ppl are asking for some changes, so we will start to work on it:
5 - Block all CR set armor and Jewels from olympiads?!?

Gm-i chca aby na oly nie mozna bylo uzywac cr setow i cr jewels. Wiec wszyscy sie rzucili do robienia zbroi s grade z sa.
PS. Nie szkoda Ci bylo tych arcan unique?? Mi by bylo szkoda :p

Gloomy
03-01-2008, 07:49 AM
Wedlug mnie to jest zly pomysl z tymi setami i z jawlery...A jakby tak sie stalo to radze inwestowac w valaklasa :)

RoGeR
03-01-2008, 07:52 AM
Wedlug mnie to jest zly pomysl z tymi setami i z jawlery...A jakby tak sie stalo to radze inwestowac w valaklasa :)

mnie to nie grozi.. musze ino set major arcane unique zrobic na +6 i zalatwic sobie ant queena i zakena ;p

Wisnia
03-01-2008, 08:11 AM
A wedlug mnie to zajebisty pomysl bo nie mam donat i narazie sie nie zanosi zebym zdobyl, wiec bedzie mi latwiej na oly :D :D

Gloomy
03-01-2008, 08:31 AM
A wedlug mnie to zajebisty pomysl bo nie mam donat i narazie sie nie zanosi zebym zdobyl, wiec bedzie mi latwiej na oly :D :D

Ale chyba o to chodzi zeby zbierac itemy i byc najlepszym w swojej klasie a tak byle frajer moze byc hero...

RoGeR
03-01-2008, 09:04 AM
dla mnie to i tak jest nie fear bo nie moge pokonac dualisty... nawet jak ma zwykle s grade.. oni za szybko "strzelaja" i sie w ogole ladowac nie musza.. ktos to powinien zmienic bo napewno w dualistach GM cos majstrowali

Gloomy
03-01-2008, 09:49 AM
Nie-nic nie majstrowali poprostu w C5 i interlude Duelist jest tak silny ze masakra...Gralem na wielu servach i tez tam tak bylo prosty przyklad: WhiteEagle...

Wisnia
03-01-2008, 10:19 AM
Ale chyba o to chodzi zeby zbierac itemy i byc najlepszym w swojej klasie a tak byle frajer moze byc hero...

Lol, chcialbym Ci przypomniec ze itemy to nie wszystko... Czesto ludzie maja dobre itemy i chuj z tego, bo nie potrafia nimi sie poslugiwac... Powtarzam, itemy to nie wszystko, licza sie jescze umiejetnosci...

UserPL
03-01-2008, 11:16 AM

Lol ale pomysl, donator itak zdonatuje draconic unique na +8 full czy tam major, jew boss i tateossian tez na +8 albo i lepiej zrobi, i itak nie mam szans.... Moim zdaniem to bezsens...

Btw moj kumpel ma draconic unique +10, musze to kupic od niego XD

Andrus
03-01-2008, 02:16 PM
jak chce sie miec set na +6 to spalic dwie zbroje to nie szkoda, jeszce tylko armor mi brakuje i bedzie wypas secik...

to teraz mam duze szanse na oly. tylko jeszcze prosilbym zeby ktos wyjasnil od poczatku co zrobic i jak to sie odbywa ta olimpiada

RoGeR
03-01-2008, 02:29 PM
jak chce sie miec set na +6 to spalic dwie zbroje to nie szkoda, jeszce tylko armor mi brakuje i bedzie wypas secik...

to teraz mam duze szanse na oly. tylko jeszcze prosilbym zeby ktos wyjasnil od poczatku co zrobic i jak to sie odbywa ta olimpiada

bardzo proste.. jak jest oly (teraz nie wiem od ktorej sie bedzie zaczynac bo trwac ma 10h) idziesz do aden i "rozmawiasz z guardem od olympiady.. tym co przy pomniku stoi.. rozmawiasz z nim i dajesz.. 2 opcja i pierwsza opcja i tam zatwierdzasz caly czas i jestes zapisany i czekasz.. nieraz sie czeka dluzej nieraz odrazu przenosi.. i tak w kolko :]

nieraz jest tak ze moze byc cancel walki.. to Ci wyjdzie to napisane w tym okienku gdzie masz dmg itp...

na rozpoczecie masz 18pkt.. o pelnej godzinie dodaje 3pkt.. jak zdobedziesz minimum 40pkt mozesz je wymienic na nobless pass gates.. 1pkt=1k nobless pass gates... za te papierki mozesz kupowac blessed scrole lub BoGi..

powodzenia zycze... :)

p.s. jaka klasa :D ??

Andrus
03-01-2008, 03:17 PM
Mystic Muse :D może sie spotkamy jako hero hehe

PS. Nie szkoda Ci było tych arcan unique?? Mi by było szkoda
a jak zrobię blooda to wymieni się ktoś za blessed enchanty armor S grade?

RoGeR
03-01-2008, 06:15 PM
a jak zrobię blooda to wymieni się ktoś za blessed enchanty armor S grade?

ile tych enchantow za blooda chcesz?

dobrze ze mystic muse.. bo jakbys byl necro to bys mial wiekszy klopot :] moze sie na oly spotkamy.. ale odrazu zaznaczam ze nie ma zadnych remisow.. albo wygrana albo przegrana :]

Wisnia
03-03-2008, 10:24 AM
Mam pytanie, bo mnie nie bylo na oly i tu sie nasuwa odemnie pytanie czy mozna wkoncu bylo uzywac broni epickow ???

Andrus
03-03-2008, 11:08 AM
co do tych enchantów to nie wiem, a ile mógłbym dostać za jednego blooda?

RoGeR
03-03-2008, 01:31 PM
co do tych enchantów to nie wiem, a ile mógłbym dostać za jednego blooda?

nie wiem..

Wisnia.. epickow broni mozna ale cr setow i bizuterii nie... ale na tym oly jeszcze mozna bylo uzywac wszystkiego donatorskiego

Andrus
03-03-2008, 05:49 PM
a tak orientacyjnie może ktoś mi napisać ile, chce wiedzieć czy mam sie fatygować i bić moby

RoGeR
03-04-2008, 02:13 AM
a tak orientacyjnie może ktoś mi napisać ile, chce wiedzieć czy mam sie fatygować i bić moby

ja bym dawal ino jednego... bo za 4 moge juz miec fajne itemki :]