PDA

View Full Version : FoxL2Walker manna

mrocznylord
02-29-2008, 12:35 PM
A więc mój problem polega na tym ze buffer po buffnięciu nie używa manna pointków chociaż że ma je w ekwipunku. Zjechałem bufferowi całą mannę i nic. gdy otworze okno foxa to w okienku inventory wszędzie jest unknow. Ze skilami tak samo ale to nie przeszkadza w buffowaniu. Ściągnąłem patch który poprawią ten bug ale to nic nie dało.

Więc proszę o pomoc w tej sprawie. Może to przez to że mam nieodpowiednia wersje??? Pobrałem ja z tego forum.

Wisnia
02-29-2008, 12:44 PM
O ile sie nie myle trzeba cos dopisac w pliku o rozszerzeniu CDF - czy jakos tak. Roger jak bedzie napewno Ci to wytlumaczy jak to zrobic.

mrocznylord
02-29-2008, 12:48 PM
A i gdy daje bufferowi pt to on wysyła priva do mnie i prosi o manna poition sprint ore i cry C...jak to wyączyć lub zmienić treść??

Sory za błędy ale sie spiesze^^

RoGeR
03-01-2008, 07:48 AM
yy
mnie wszystko dziala automatycznie.. mana sie odnawia
nie wiem skad zassales foxa...
zeby Ci nie pokazywal na priv tych wiadomosci musisz miec w inventory 10k crystal c grade, 1k spirit ore oraz 100mana potow.. ponizej tych sum bedzie wywalal info o braku itemow

mrocznylord
03-01-2008, 08:29 AM
te a moze wlasnie dlatego nieuzwya pointow bo mam w inventory 50 tylko:)

Zapodaj twoją wersje

RoGeR
03-01-2008, 09:01 AM
przy takiej ilosci tez powinien obslugiwac... przynajmniej u mnie obsluguje

http://www.foruml2cr.com/showthread.php?t=3413&page=2 => poszukaj gdzies tam jest moj post z linkiem i calym opisem co i jak ;p