View Full Version : Żegnajcie wszyscy
Gothiki
03-11-2008, 04:36 AM
:( Przekazywalem Rogerowi, że ktoś sie włamał na moje konto i nie mam prawa wstępu na nie. Nie chce zaczynać wszystkiego od poczatku. A GM-mi nie reaguja na moje e-maile i PM-my. Dlatego z przykroscią żegnam wszystkich na tym serverze. Bardzo dziekuję za wspólną grę. I zmieniajcie czasto hasła do kont :p Pa Pa
Gloomy
03-11-2008, 06:50 AM
Szkoda :( Dzieki Big za gre i powodzenia... Zostaniesz zapamietany jako najwiekszy polski "farmer" bo zaloze sie ze nikt bioroac pod uwage czas spedzony w grze nie przesiedzial tyle na AI,FoG itp...
jeszcze raz dzieki za gre i powidzenia
3m sie...
Wisnia
03-11-2008, 07:22 AM
:( Przekazywalem Rogerowi, że ktoś sie włamał na moje konto i nie mam prawa wstępu na nie. Nie chce zaczynać wszystkiego od poczatku. A GM-mi nie reaguja na moje e-maile i PM-my. Dlatego z przykroscią żegnam wszystkich na tym serverze. Bardzo dziekuję za wspólną grę. I zmieniajcie czasto hasła do kont :p Pa Pa
Big nie odchodz!!!! Pomozemy Ci wszyscy i odzyskasz chociaz polowe rzeczy!! Nie rob nam tego... Ale nie bede Cie zmuszal zebys zostal na tym serverze jesli nie chcesz, rozumiem ze bedzie on Ci sie kojarzyl zle :( :(
Poznanie Ciebie było dla mnie wielkim zaszczytem! Dziekuję za wszystkie godziny expienia moich postaci i za wszystko co dla nas zrobiles! Pamietaj zawsze bedziesz BARDZO mile widziany na serverze! Byles poprostu najlepszym kolega do gry w L2 :( :( :(
PS. Czemu gra sie zawsze konczy w taki sposob: skradzione itemy czy w jakis sposob utracone... :(
Żegnaj! :( :( :( :(
RoGeR
03-11-2008, 07:56 AM
szkoda ze konczysz ale sie nie dziwie... jebani GM nawet osob "pomagajacych" w utrzymaniu servera olewaja.. to jest normalnie nie do przyjecia
powodzenia w zyciu.. od czasu do czasu zajrzyj do Nas i zagadaj.. NotoriouS cie nigdy nie opusci (chodzi o aktualny sklad grajacych)
Wisnia
03-11-2008, 08:00 AM
szkoda ze konczysz ale sie nie dziwie... jebani GM nawet osob "pomagajacych" w utrzymaniu servera olewaja.. to jest normalnie nie do przyjecia
powodzenia w zyciu.. od czasu do czasu zajrzyj do Nas i zagadaj.. NotoriouS cie nigdy nie opusci (chodzi o aktualny sklad grajacych)
/agree :)
Chyziek
03-11-2008, 08:56 AM
ehh szkoda ze tak wyszlo ( chodz to dziwne bo w zaden sposob nie mozna uaktualnic danych wiec bez problemu powineines sie lognac na konto, zmienic date itd moze teraz tylko gm wiec sie nad tym zastanowcie)
dzieki big za te wszytskei godziny gry z toba :D i za to ze dales mi co robic w pewnym okresie gry :D tylko szkoda ze ta praca sie zmarnowala :(
mam ndzieje ze bedziesz czasami nas odwiedzal :)
Wisnia
03-12-2008, 10:17 AM
A tak apropo włamań. Joe9003... Mu tez skradziono itemy i trąbil o tym na calym forum, ale niestety nie wiem jak sie to skonczylo. Gm cos mowil ze odzyskanie jego itemow (niby) jest mozliwe. Ja mysle ze warto sprobowac zalozyc posta, ze nie masz wstepu na konto bo ktos zmienil pasy.
Przynajmniej nie bedziesz mial do siebie zalu ze nie sprobwales.
Takie jest przynajmniej moje zdanie, bo tyle itemow i tyle pracy ma sie zmarnowac przez jakiegos jednego jebanego hakera?
Gloomy
03-12-2008, 11:59 AM
Big a wchodziles na swoja postac przez walkera czasami??
Andrus
03-12-2008, 05:42 PM
Wiesiek a co to ma do rzeczy?? mi tez okradli konto ale jakos nie rozpaczalem i na pewno admini nic nie zrobia zeby pomoc, chyba ze ma sie jakies wtyki ale watpie...
wystarczy przeczytac regulamin i tam pisze ze donaci sa traktowani na rowni z innymi szarymi graczami...
powodzenia
UserPL
03-12-2008, 07:11 PM
Kurwa, Big... i kto mnei bedzie expic teraz :D A co do walkera, to w 1 pliku w walkerze czasem zapisuje sie haslo do konta..... lepiej uwazajcie :)
Big, sproboj na forum, moze sie uda.
Gloomy
03-13-2008, 02:47 AM
Wiesiek a co to ma do rzeczy?? mi tez okradli konto ale jakos nie rozpaczalem i na pewno admini nic nie zrobia zeby pomoc, chyba ze ma sie jakies wtyki ale watpie...
wystarczy przeczytac regulamin i tam pisze ze donaci sa traktowani na rowni z innymi szarymi graczami...
powodzenia
Co to ma do rzeczy??? lol a skad wiesz czy jak sie nie logujesz na walkerze to twoje pasy nie londuja na czyims mailu?... no chyba ze pobrales z oficjalnej strony i sam go skonfigurowales... ale jak ktos go pobral w gotowej wersji to wszystko moze sie zdazyc
EazyB
03-13-2008, 05:26 PM
joe9003 mówił mi że po swoim poście na forum gm powiedział że chce 240 $ za to że odda mu konto podobno już gra i odzyskał itemy ale jeszcze z nim nie gadałem jak on to załatwił i czy musiał zapłacić
badboy92
03-17-2008, 08:39 AM
czesc!! Big, jesli konczysz z tym serwerem, ale chcesz grac dalej w l2 to jest nowy serwer, podobny do crusadersa.
Jesli jestes zainteresowany to pisz do mnie na gg 3003492
Serwer to l2Mega
l2mega.com
(Z tej strony jedna z osob które expiles na AI :P)
UserPL
03-17-2008, 10:31 AM
Ja mysle czy nei popierdolic ( znowu :D) crusadera i nie zagraz na jakim innym serveie. Ale zagram chyba na Dragonnetwork ( czy jakos tak) na ratach x1 :D Naucze sie wkoncu grac, i wroce tutaj xD
Gloomy
03-17-2008, 11:39 AM
Z tego co wiem Luna (1x) narazie nie dziala... User jezli chcesz poczuc co to klimat to sie nie zastanawiaj... http://www.allseron.com/l2/ <------- Najlepszy server klimatyczny w polsce... Jezeli nie wymiekniesz przy rejestracji to zapewniam ze bedzie Ci sie tam super gralo xD
UserPL
03-17-2008, 12:45 PM
L2 Cr juz odinstalowalem, narazie quit :)A co do tego gdzie bede grac, to jeszcze nie wiem. Nie chce grac na polskim serverze. Ten co podawales to jaki jest?
Jak Luna nie dziala, to ew na x5 zagram.
Ściągam tez z neta L2 Kamael, zobacze co to za dziadostwo :D
Gloomy
03-17-2008, 12:54 PM
Allseron x2 ale jak juz bedziesz chcial tam grac to wiesz nie rob sobie nadzieji :P chyba ze piszesz dobre opowiadania o L2 i masz wyobraznie... Ja konto dostalem po 2 miesiacach. Moze sie to wydawac glupie ale... ZAJEBISTYM plusem jest to ze nie ma syfu na servie no i jest to co uwielbiam... KLIMAT!
UserPL
03-22-2008, 06:46 AM
Allseron x2 ale jak juz bedziesz chcial tam grac to wiesz nie rob sobie nadzieji :P chyba ze piszesz dobre opowiadania o L2 i masz wyobraznie... Ja konto dostalem po 2 miesiacach. Moze sie to wydawac glupie ale... ZAJEBISTYM plusem jest to ze nie ma syfu na servie no i jest to co uwielbiam... KLIMAT!
No cóż, złożyłem tam podanie :) Choć raczej się nie dostanę, bo pisanie opowiadań to nie jest moja najmocniejsza strona :)
Gloomy
03-22-2008, 12:06 PM
Powodzenia xD hehe moj kumpel sciagnol opowiadanie z neta i dostal po tygodniu :)
DeathRow*
03-23-2008, 10:59 AM
czesc!! Big, jesli konczysz z tym serwerem, ale chcesz grac dalej w l2 to jest nowy serwer, podobny do crusadersa.
Jesli jestes zainteresowany to pisz do mnie na gg 3003492
Serwer to l2Mega
l2mega.com
(Z tej strony jedna z osob które expiles na AI :P)
TY KUTAFONIE ZAJEBANY BIg nieodzywaj sie do tej szui te konto badboy92 bylo kiedys moje kutas mie hakna i moje konto jabana szmata pierdolona skurwiel zajebany jak sie kurwa dowiem ktos ty masz przejebane huju zajebany sukunkot niedokochany !!! w ruja pierodlony przez starego sssij pale konska spierdolino ty krowi naplecie !!!!!!!! zalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll jebany haker niexdziwil bym sie jak ty hakneles biggreena !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS: ja też koncze z tym serwem ;]
EazyB
03-24-2008, 01:12 PM
buhahahaha heheheh badboy huju żal mi ciebie jak kurwa jeszcze możesz taką ścieme wciskać nie dość że piszesz nie zeswojego konta to jeszcze innych polaków hakujesz huj pedał i kurwa z ciebie jedna ŻAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Gothiki
03-25-2008, 04:38 AM
Odchodze bo 9 miesiecy mojego zycia poszlo w ch...... tak bywa. Pomagalem komu moglem - teraz szukam nowego servera. BB narka
nazgull
04-11-2008, 02:04 PM
to co sie dzieje na tym serwie to przegiecie chcialem wrocic a tu huja jakis skurwiel zajebal mi konto
nie dziwie ci sie ja tez pojebalbym na twoim miejscu gre tutaj
takich graczy jak ty jest malo ja cie popieram w stu procentach ( moj stary nick masterofbuffers ) a tych hujow to za jaja na latarniach powywieszac
MrCedx
11-05-2008, 09:20 PM
o masz. to az tyle tego kurestwa jest na serverze ? oO
vBulletin v3.6.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.