View Full Version : Wiesiek - Złodziej !
Wisnia
08-17-2008, 05:29 AM
A wiec, zalozylem ten temat bo roger nie chcial zeby tam jezdzic po tym wiesniaku jakim jest Wiesiek :)
Niech ja zaczne pierwszy - Wiesiu gdzie ty masz resztki honoru? Ojebales paru polakow i masz jescze odwage tu nadal grac? =O Twardy jestes. Btw - takie male pytanko kogo w najblizszym czasie chcesz ojebac :confused: ? Tym razem mnie? :eek: :eek:
KKKKKKKKKKKKKKKKKK xd
DeathRow*
08-17-2008, 06:14 AM
A wiec, zalozylem ten temat bo roger nie chcial zeby tam jezdzic po tym wiesniaku jakim jest Wiesiek :)
Niech ja zaczne pierwszy - Wiesiu gdzie ty masz resztki honoru? Ojebales paru polakow i masz jescze odwage tu nadal grac? =O Twardy jestes. Btw - takie male pytanko kogo w najblizszym czasie chcesz ojebac :confused: ? Tym razem mnie? :eek: :eek:
KKKKKKKKKKKKKKKKKK xd
buahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahaha
RoGeR
08-17-2008, 08:47 AM
KKKKKKKKKKKKKKKKKK xd
dzieki wisnia..
Gloomy
08-17-2008, 09:09 AM
Wiecie co...nie uwazam ze nie jestem na waszym poziomie...bo nie wiem jakim trzeba byc człowiekiem aby wpierdalac sie w cudze sprawy i robic za "adwokata diabła"
Zal ci ze ciebie nikt nie objebał? Twoje wypowiedzi są monotematyczne i ich tresci notorycznie się dublują. Wez przeczytaj sobie twoje wypowiedzi i daj je komus obiektywnie ocenic...No...no wlasnie...DNO.
ehhh szkoda "śliny" na prowadzenie takich rozmów...
Donator
08-17-2008, 09:22 AM
ja powiem tak, licza sie fakty:
Wiesiek prosimy tlykona odpwoiedz na to pytanie: czy okradles kogokolwiek, wydaje mis ie ze gdybys sie przyznal mialbys spokoj..
UserPL
08-17-2008, 09:26 AM
KKKKKKKKKKKKKKKKKK xd
No kurwa trudno ze jakbym kogośojebał to miałbym przestaćgrać :D To po co kurwa krasc xd A jak ludzie sie daja w chuja robić to nie nasza wina.... Wiesiek miał moje itemy i ich nie ukradł, a dopóki mnie nikt nie ojebie to ja nie mam żadnych pretensji.... To jest jego i i tych "okradzionych" sprawa i niech se to załatwiają jak chcą. Ja tam sie wpierdalaćnie będe.
A teraz mam takiego kurwa kaca, że zaraz umre :(
Wisnia
08-17-2008, 10:33 AM
Wiecie co...nie uwazam ze nie jestem na waszym poziomie...bo nie wiem jakim trzeba byc człowiekiem aby wpierdalac sie w cudze sprawy i robic za "adwokata diabła"
Zal ci ze ciebie nikt nie objebał?
Hmmm... A wiec, raz to ze jestes jebanym zlodziejaszkiem i nie chcesz sie do tego nadal przyznac. Dwa to - lol czlowieku trudno mi sie nie wpierdalac jak ojebales zwlaszcza asc... Smieszny jestes piszesz jezykiem ktorego nawet nie znasz lol... Wystarczy ze caly server wie co o tobie myslec...
Btw co do pytania "Zal ci ze ciebie nikt nie ojebał?" lol wlasnie nie jest mi zal tylko sie boje o wlasne konto zeby taki maly chujek jak ty tego nie zrobil ;) A masz do tego duuze zdolnosci. Kazdy wie ze teraz bys nie popierdalal w tym secie dualami cr +10 i scionem gdyby nie itemy asc i innych polakow...
Odejdz z tego servera i sie bardziej nie osmieszaj ... Nikt tu nie chce zlodzieji.
User on Cie nie ojebal tylko dlatego ze chcial w jakis sposób pokazac ze nie jest zlodzjem...
Wisnia
08-17-2008, 10:36 AM
ja powiem tak, licza sie fakty:
Wiesiek prosimy tlykona odpwoiedz na to pytanie: czy okradles kogokolwiek, wydaje mis ie ze gdybys sie przyznal mialbys spokoj..
Sry za post pod postem.
Mozliwe ze mozna by bylo odpuscic ten temat ale on sie nigdy nie przyzna :/ NC
Gloomy
08-17-2008, 12:42 PM
Nie przepraszaj za duble post tylko uzywaj opcji "edytuj"
"Mozliwe ze mozna by bylo odpuscic ten temat ale on sie nigdy nie przyzna "
no to po kiego czorta dalej to ciągniecie?
Wisnia
08-17-2008, 01:14 PM
"Mozliwe ze mozna by bylo odpuscic ten temat ale on sie nigdy nie przyzna "
no to po kiego czorta dalej to ciągniecie?
LOOOOL ! Bo sie nie przyznales :eek: :eek: :eek: ! ! ! ! Wypisz wszystkich ktorych ojebales (i co im podjebales) to dam ci spokuj i zamkne ten temat... (Tylko bez sciemy)
Mysle ze Irenicus zna ta cala "liste" wiec jesli kogos nie wymienisz wyjdzie to...
Gloomy
08-18-2008, 04:54 AM
Ale nie zajebalem mu wszystkich itemow - Bo 90% bylo moje kolego czytaj ze zrozumieniem...
Wisnia
08-18-2008, 03:46 PM
kolego czytaj ze zrozumieniem...
1 - Nie jestesmy kumplami >.<
2 - Wszyscy wiedza ze asc nie byl jedynym >.<
3 - Miales podac liste i co podpierdoliles a nie sie dalej wykrecac ze iles tam bylo twoje :S >.<
Gloomy
08-19-2008, 03:33 AM
a po co mi lista: asc, Dagi to wszystko wiecej na ten temat wiedza te osoby ktore maja wiedziec... a ty sie do nich nie zaliczasz...
Wisnia
08-19-2008, 10:19 AM
A czemu nie chcesz wymienic wszyskich osob? Bo tak duzo ich bylo? Powiedz glosno na forum ile osob ojebales a dam ci spokoj...
Donator
08-19-2008, 10:32 AM
Huum ja tu gram sporo i znam wiesia najduzlej ze wystzkich.
Wiec tak 3 osoby byly ktore wiesiek ojebal i znacyzly cos tutaj, reszte nie znam zmoe byyly, moze nie.
1- Leader polskiego clanu w ally B0nes. Nick nie apmietam sam go nie lubilaem zbytnio. Wiesiek ojebal go z itemow nie jakis bardzo Pro, ale suckess zaistnial poniewaz udalo mus ie rozjebac polski clan. Najlepszy na tym servie.
2- Petpich-un. Leader Ally B0nes
3- asc, polski gracz. Pokazal mi l2, naucyzl mnie troche garc i na bank sporo polakow go lubialo.
Druga i tzrecia osoba sa ze soba powiazane dlaczego wiesiu ich ojebal. To szlo tak:
Petichun byl swietnym leaderm, dwal itemy ++ za nic, za to ze grales. Wiesiu dostal keidys od niego AS + 8 [MM], ale Peti sie skapl ze jest noobem wiec mu go odebral. zenchantowal AS na + 10 [MM] i dal go asc. W taki sposob zosatwil Wiesieka z niczym.
W Wiesku rozgrzala sie wyjebista zlosc ze jego [myslacego za] wyjebistego gracza odstawil z kwitkiem. i dal jakiemus asc.
Wtedy ojebal Petichuna z Dusk SWorda + 3 {acumen}.
ALe wiesiu i jego potezny gniew[ dla mnei gowno robicy wrazenie] wiedzial jeszcze ze jest 2-ga osoba
Osoba ktora Dostala AM + 10, A--S--C.
Postanowil wiec ojebac tez z itemow ASc [ nie wiem dokaldnie jakie- gdzies jest, w jakims poscie napisane]
Tak oto pipka Wiesiekpl/Teosis/Baraclys [ tych uzywa najczesciej] ojebal Ludzi, przede wystzkim polakow.
Znowy wygralismy 2:1 dla Polski w stracie itemow.
zycze milego dnia wystzkim i to by bylo na tyle :P
Wisnia
08-19-2008, 11:10 AM
Huum ja tu gram sporo i znam wiesia najduzlej ze wystzkich.
Wiec tak 3 osoby byly ktore wiesiek ojebal i znacyzly cos tutaj, reszte nie znam zmoe byyly, moze nie.
1- Leader polskiego clanu w ally B0nes. Nick nie apmietam sam go nie lubilaem zbytnio. Wiesiek ojebal go z itemow nie jakis bardzo Pro, ale suckess zaistnial poniewaz udalo mus ie rozjebac polski clan. Najlepszy na tym servie.
2- Petpich-un. Leader Ally B0nes
3- asc, polski gracz. Pokazal mi l2, naucyzl mnie troche garc i na bank sporo polakow go lubialo.
Druga i tzrecia osoba sa ze soba powiazane dlaczego wiesiu ich ojebal. To szlo tak:
Petichun byl swietnym leaderm, dwal itemy ++ za nic, za to ze grales. Wiesiu dostal keidys od niego AS + 8 [MM], ale Peti sie skapl ze jest noobem wiec mu go odebral. zenchantowal AS na + 10 [MM] i dal go asc. W taki sposob zosatwil Wiesieka z niczym.
W Wiesku rozgrzala sie wyjebista zlosc ze jego [myslacego za] wyjebistego gracza odstawil z kwitkiem. i dal jakiemus asc.
Wtedy ojebal Petichuna z Dusk SWorda + 3 {acumen}.
ALe wiesiu i jego potezny gniew[ dla mnei gowno robicy wrazenie] wiedzial jeszcze ze jest 2-ga osoba
Osoba ktora Dostala AM + 10, A--S--C.
Postanowil wiec ojebac tez z itemow ASc [ nie wiem dokaldnie jakie- gdzies jest, w jakims poscie napisane]
Tak oto pipka Wiesiekpl/Teosis/Baraclys [ tych uzywa najczesciej] ojebal Ludzi, przede wystzkim polakow.
Znowy wygralismy 2:1 dla Polski w stracie itemow.
zycze milego dnia wystzkim i to by bylo na tyle :P
Wiesiu sie i tak pewnie zacznie zaraz wszystkiego wypierac ale dzieki Manao za posta ktory wyjasnil duuzo spraw ktorych Wiesiu nie chcial nam przedstawic ;). Pewnie to nie sa jescze wszystkie podboje Wiesia, ale tyle chyba kazdemu wystarczy :).
NC
Gloomy
08-19-2008, 02:18 PM
Irenicus... wiesz co... sam bym tego lepiej nie ujoł :D p0zdr0 4 all
P.S. STRZESZCZCIE SIE MOJEGO GNIEWU <ZŁY> HAHAHAHAH
bu
Donator
08-20-2008, 12:39 AM
OMG.
Z kim ja musze pracować.....Kilka postow temu gadales cos mądrymi slwoami jak:
"montematycznie" itd...
To byla przenosnia idioto ><
wytlumacze Ci co mam na mysli: Jestes idiotą. [-,-]
Wisnia
08-20-2008, 01:54 AM
OMG.
Z kim ja musze pracować.....Kilka postow temu gadales cos mądrymi slwoami jak:
"montematycznie" itd...
To byla przenosnia idioto ><
wytlumacze Ci co mam na mysli: Jestes idiotą. [-,-]
BUHAHAHAHA ! ! ! A ja popieram.
DeathRow*
08-20-2008, 12:32 PM
O ja czytam to to az zall... Wiesiek ty naprawde jesteś pojebany ... ty masz chyba mniej niz 14 lat ... mnie ojebali 3x =/ raz kurwa nawet poczte ... w pytaniu do odzyskania konta wpisala lajza "dzięki za konto" ... niewiem czy to wiesiek ale domyslam sie ze tak ...
Niewiem co ty robisz w ally Gangster ... wypierdalaj z niego Iren i Wisnia ma racje zjebie genetyczny wygladasz jak moja dupa po sraniu ... (sory za te epitety)
A i musze to dodac ;]
Iren chociasz czasem mnie wkurwiasz i sie niezgadzamy w czym to teraz musze przyznac ze czasem jestes spoko.
Gloomy
08-20-2008, 02:33 PM
deathrow ty jestes takimk kretynem czy tylko udajesz? zadam ci jedno zasadnicze pytanie na ktore wprawdzie nie licze na mondrą odpowiedz ale postaraj sie odpowiedziec...
Jakim cudem mialbym ci chacknąć konto? Wytlumacz mi w jaki sposob mialbym to zrobic? o e-mailu nawet nie wspomne
DeathRow*
08-20-2008, 02:51 PM
deathrow ty jestes takimk kretynem czy tylko udajesz? zadam ci jedno zasadnicze pytanie na ktore wprawdzie nie licze na mondrą odpowiedz ale postaraj sie odpowiedziec...
Jakim cudem mialbym ci chacknąć konto? Wytlumacz mi w jaki sposob mialbym to zrobic? o e-mailu nawet nie wspomne
o ja ^^ to zeź teraz dojebal. Jak dałes rade innych ^^ to w czym problem haknac jaką kolwiek inna osobe wiec nie zadawaj glupich pytan. Zreszta nie powiedziałem że ty na 100% wiec zamknij morde. Nie wyskakuj mi gówniarzu z takimi tekstami. Teraz ja ci zadam zasadnicze proste pytanie, na które wprawdzie nie licze na mondrą odpowiedź ale postaraj się odpowiedziec...
1-Jak, 2-czemu, 3-kogo, haknoles ? Wiemy troche z tego co napisał Iren
1-Jak ? hmm raczej jestes zaglupi zeby to uzasadnic
2-Czemu Asc ??? bo jak dlamnie AS+10+MM to nie jest powod. A Asc jest spoko.
3-Kogo jeszcze haknoles !!!
A na servie sie policzymy zagramy lej pyskatego bialasa(wiesniaka) az zaplacze jak panienka ...
PS masz kurwa cytat mojej wypowiedzi "... niewiem czy to wiesiek ale domyslam sie ze tak ..." w polowie cie oskarzyłem. Naucz sie czytac...
I zapamietaj ze winny zawsze sie tłumaczy ...
Gloomy
08-20-2008, 02:57 PM
Kurwa debilu nikogo nie chacknolem !!!!
ascka i dagiego w grze wyciulalem a slawnego lidera klanu w ally b0nes kumpel podal mi pasy od niego i go chcialem wyciulac bo mnie kiedys wkorwil ale ze nic nie mial to tylko pasy zmienilem...
DeathRow*
08-20-2008, 03:26 PM
Kurwa debilu nikogo nie chacknolem !!!!
ascka i dagiego w grze wyciulalem a slawnego lidera klanu w ally b0nes kumpel podal mi pasy od niego i go chcialem wyciulac bo mnie kiedys wkorwil ale ze nic nie mial to tylko pasy zmienilem...
Dobra nie mnie to sądzi...wex wogle do mnie niepisz i tak juz wszyscy cie poznali ...
Gloomy
08-20-2008, 03:55 PM
niee kolego wiekszosc wiedziala jaki bylem tylko ty sie dowiedziales bo jestes w miare "świeży"...
DeathRow*
08-20-2008, 04:37 PM
niee kolego wiekszosc wiedziala jaki bylem tylko ty sie dowiedziales bo jestes w miare "świeży"...
No chyba cie jebło jestem "swieży" gram na servie ok. 14 miechów a ty mi tu kurwa wyskakujesz z takim tekstem ? dobra weź juz skoncz... I nie jestem twoim kolegą ...
UserPL
08-21-2008, 01:07 AM
Wszyscy jestescie jebnięci i pierdolicie bez sensu. I odjebalibyście sie w koncu od wieska i zajeli grą a nie pierdoleniem.
Donator
08-21-2008, 01:35 AM
Wszyscy jestescie jebnięci i pierdolicie bez sensu. I odjebalibyście sie w koncu od wieska i zajeli grą a nie pierdoleniem.
Te 500 monsoitnow oddwaaj bo pariah shielda za to bede mial.
OI kurna po co aj to gadalem teraz wiesiu sie ywmeiani za mnie..
Wisnia
08-21-2008, 04:50 AM
Te 500 monsoitnow oddwaaj bo pariah shielda za to bede mial.
OI kurna po co aj to gadalem teraz wiesiu sie ywmeiani za mnie..
;o no to lepiej uwazaj bo jesli on nie moze miec Twoich passow to podpierdoli Ci oferte na dobre trade xD Oj Wiesiu Wiesiu...
DeathRow*
08-21-2008, 04:58 AM
Ej to chyba już koniec tematu niema sensy dalej robic spam ^^ hmm ?
Wisnia
08-21-2008, 05:07 AM
A Ty sie nie chwal nowa singatura :D Bo i tak nie jest lepsza od mojej xD A co do pytania :P Nie ma mowy zeby skonczyc ten temat bo jescze sie pare osob nie wypowiedzialo ;P
Kurwa debilu nikogo nie chacknolem !!!!.
LOL! Nie zaglądałem przez jakiś czas na forum a Wiesiu zaczol zaprzeczac temu co powiedzial wczesniej Oo.
a po co mi lista: asc, Dagi to wszystko więcej na ten temat wiedza te osoby ktore maja wiedzieć...
Hmmm... A wiec Wiesiu znowu sie zamotales w klamstwach Oo.
DeathRow*
08-21-2008, 06:08 AM
A Ty sie nie chwal nowa singatura :D Bo i tak nie jest lepsza od mojej xD A co do pytania :P Nie ma mowy zeby skonczyc ten temat bo jescze sie pare osob nie wypowiedzialo ;P
LOL! Nie zaglądałem przez jakiś czas na forum a Wiesiu zaczol zaprzeczac temu co powiedzial wczesniej Oo.
Hmmm... A wiec Wiesiu znowu sie zamotales w klamstwach Oo.
Niechwale sie ale musze ja zmiejszyc bo zaduza podobno Sephiroth o to też prosił ^^
Nom zall mi jego wypowiedzi niewie sam co pisze ^^
Gloomy
08-21-2008, 08:24 AM
Chyba mamy inna definicje slowa "chack"...
Wisnia
08-21-2008, 11:50 AM
Lol, debilu wiesz dobrze oco chodzi - nie o to kto jaka ma tego definicje tylko o to ze raz mowisz ze podpierdoliles a raz ze nie O.o >.<.
Gloomy
08-21-2008, 12:08 PM
kretynie przeciez ja sie nie wypieram ze kogos objebalem tylko ze nie zrobilem tego przez chackniecie konta... tylko w grze.... zal mi cie synku...
Wisnia
08-21-2008, 01:38 PM
kretynie przeciez ja sie nie wypieram ze kogos objebalem tylko ze nie zrobilem tego przez chackniecie konta... tylko w grze.... zal mi cie synku...
Huhuhuhu no tak po co chackowac jak mozna zdobyc passy :rolleyes: A tak na marginesie to poszedl bys w slady Kolodziejka i skonczyl gre bo "zal mi cie synku..." kkkkkkk
Gloomy
08-22-2008, 05:20 AM
Chyba sie nie ludzisz ze skoncze tu gre bo jakis frajer mi tak powie....
Donator
08-22-2008, 08:39 AM
Wiesiu już wiecej dodac nie moge jedynie to:
puentując, muszę oznajmić, iż zachowujesz się jak surrealistyczny pozer z Iraku. ktoś ci chyba mózg wyprasował ty cuchnący gazie trawienny co konsumuje odchody. jesteś nielubianym przez hordę genetycznie zmutowanych murzynów anusem z Afganistanu, a fallus twojego ojca uległ złamaniu podczas gdy kopulował z twoją matką.Nie będę z tobą gadał, bo jesteś tak prosty jak kierunkowskazy do kosy, jesteś gazem trawiennym w różowym mundurze.
REasumując tę prostą wypowiedź:
[z Tezy o skonczonych idiotach zlodziejach]
WiesiekPl/Gloomy/TEosis/Baraclys ====> ZLODZIEJ
Wisnia
08-22-2008, 09:23 AM
Wiesiu już wiecej dodac nie moge jedynie to:
puentując, muszę oznajmić, iż zachowujesz się jak surrealistyczny pozer z Iraku. ktoś ci chyba mózg wyprasował ty cuchnący gazie trawienny co konsumuje odchody. jesteś nielubianym przez hordę genetycznie zmutowanych murzynów anusem z Afganistanu, a fallus twojego ojca uległ złamaniu podczas gdy kopulował z twoją matką.Nie będę z tobą gadał, bo jesteś tak prosty jak kierunkowskazy do kosy, jesteś gazem trawiennym w różowym mundurze.
REasumując tę prostą wypowiedź:
[z Tezy o skonczonych idiotach zlodziejach]
WiesiekPl/Gloomy/TEosis/Baraclys ====> ZLODZIEJ
BUHAHAHAHAHAHAHAAH ! Ładnie :D. Ale Wiesiu i tak nie zrozumie bo jest za glupi i wczesniej to nie on pisal te posty :rolleyes:
Chyba sie nie ludzisz ze skoncze tu gre bo jakis frajer mi tak powie....
Caly server by ci tak doradzil... Złodzieje tu nie sa mile widziani >.<
Gloomy
08-22-2008, 10:20 AM
hlip, hlip, hlip dupa sakaio wylizana irenicus cieszy sie donatami <<--- historia irka...
Donator
08-22-2008, 01:16 PM
hlip, hlip, hlip dupa sakaio wylizana irenicus cieszy sie donatami <<--- historia irka...
Chetnie poslucham tej Historri, wiesz co zaloze nowy post.
Heh to jest fajne :) zero wyrzutów sumienia, nic kompletnie, kto cie wychował .... żal pl
Wisnia
08-30-2008, 02:13 PM
Dziecko ulicy wychowane na bledach lol ;O
vBulletin v3.6.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.