View Full Version : Siema:x
mrocznylord
10-19-2008, 02:42 PM
Witam.
Gra tu jeszcze ktoś?? Grałem postem BambinoPL...może ktoś pamięta
Więc tak...jak ma się liczba polaków na serwie??
...all moi kumple odeszli: grubex, muscle i inni:/
Donator
10-20-2008, 02:01 AM
Muscle zostal ojebany z itemow..
Andrus
10-20-2008, 03:33 AM
jasne że pamiętam Cie
a co do Polaków to jest nawet sporo, z tego co wiem to są conajmniej 2 klany polskie, ostatnio widziałem ich w gludio jak expili a reszta błąka się po różnych miejscach
DeathRow*
10-20-2008, 10:06 AM
jasne że pamiętam Cie
a co do Polaków to jest nawet sporo, z tego co wiem to są conajmniej 2 klany polskie, ostatnio widziałem ich w gludio jak expili a reszta błąka się po różnych miejscach
Kto się błąka to się błąka xD
DeathRow*
10-22-2008, 01:39 PM
My się nie błąkamy XD
Właśnie my wiemy co mamy robi xD
Donator
10-22-2008, 03:25 PM
i tak ja koksze na pvp, tlyko rozdki nie mam wiec latwy jestem teraz :P
a tak serio to jak spotkasz Wiesikapl to zabij go odmnie, asc, Deathrow-a i innych :D
Andrus
10-22-2008, 04:59 PM
a ja się błąkam z klanu do klanu hehe
mrocznylord dam Ci rade, każdy brazol jest wkurzający i prędzej czy później trzeba go ubić :D
mrocznylord
10-23-2008, 12:01 PM
hmmm chyba sobie pogram:P
Kto przyjmie do klanu? titan 78 + hawkey 7* lvl
Słyszałem ze wprowadzili 80 lvl
A i mam jeszcze stare AIO...te z 5 postaci ^^ albo 6 ...niepamietam
Oczywiście niemam S gratów (kumpel wyczyścił konto:/) ale na a graty mi wystarczy:) mam 1 cr coina
DeathRow*
10-23-2008, 12:06 PM
i tak ja koksze na pvp, tlyko rozdki nie mam wiec latwy jestem teraz :P
a tak serio to jak spotkasz Wiesikapl to zabij go odmnie, asc, Deathrow-a i innych :D
Że co mnie ma zabić ? :P
Gloomy
10-23-2008, 12:16 PM
lirenicusl nudny jesteś :(
Wisnia
10-23-2008, 12:35 PM
ty tez bo sie powtarzasz... to samo do mnie mowiles ;).
mrocznylord
10-23-2008, 12:35 PM
ja sie kurcze pytałem kto przyjmie do klanu...a nie kogo mam zabić^^:D
Gloomy
10-23-2008, 01:45 PM
ty tez bo sie powtarzasz... to samo do mnie mowiles ;).
a co mam mowic jak sie oboje powtarzacie?
Donator
10-23-2008, 02:39 PM
lirenicusl nudny jesteś :(
a Ty jestes najabardziej wyjebista pipka na swiecie. Pomoge Ci i powiem POWTARZAM SIE ALE: wymieniles itemy z maga na Dualiste a i tak jestes pipka. mniej niz 0, jeden raz byles tylko Hero majac zaledwie trzydziesci pare punktow. Moj pies gra lepiej od ciebie i nie raz już Cie zabil na moim kompie :D
DeathRow*
10-23-2008, 02:46 PM
a Ty jestes najabardziej wyjebista pipka na swiecie. Pomoge Ci i powiem POWTARZAM SIE ALE: wymieniles itemy z maga na Dualiste a i tak jestes pipka. mniej niz 0, jeden raz byles tylko Hero majac zaledwie trzydziesci pare punktow. Moj pies gra lepiej od ciebie i nie raz już Cie zabil na moim kompie :D
No to co jak on był hero 1 raz ... i jest pipką
To ja wymieniam tych co znam np. Wisnia Asc DonCavello Witas Krzysiek Wealowe i Ja (sory jeśli o kimś zapomniałem) też nie mieliśmy Hero to też jesteśmy pipkami ???
No chyba jest coś nie tak z twojej wypowiedzi ... jeśli on jest według Ciebie, to my też ? ... :/
mrocznylord
10-23-2008, 02:55 PM
Witas Krzysiek Wealowe...znam te ekipę :D
I aż dziw że jeszcze grają
DeathRow*
10-23-2008, 03:03 PM
Witas Krzysiek Wealowe...znam te ekipę :D
I aż dziw że jeszcze grają
Witas Krzysiek Jak Dla mnie zajebiści koledzy :)
mrocznylord
10-23-2008, 03:25 PM
A gdzie wcięło lewelasa??
Zapodajcie jakiś link do l2 bo wypróbowałem juz z 15 linków 3/4 nie działają a z reszty ciągnie mi około 20 kB/s
DeathRow*
10-23-2008, 03:29 PM
Zapodajcie jakiś link do l2 bo wypróbowałem juz z 15 linków 3/4 nie działają a z reszty ciągnie mi około 20 kB/s
Tu masz od Antonius-a ze strony L2cr w Download ;] ^^
http://www.foruml2cr.com/showthread.php?t=1352
Andrus
10-23-2008, 03:35 PM
dzięki że o Nim wspominasz, Lewelas też gra jeszcze, niedawno założył net w domu i będzie się pojawiał przez 2 tygodnie co 2 tygodnie, a w między czasie ja się opiekuje jego kontem
PS. mrocznylord czytałeś co pisałem w poście poniżej ("Witam")?? napisz do któregoś z nich to pewnie Cię przyjmą; chyba że masz większe wymagania i chcesz mieć satysfakcje z gry (najbardziej lubię WAR) to dołącz do zagranicznego klanu
mrocznylord
10-23-2008, 03:36 PM
A i bym zapomniał dajta link do fox walkera bo link do tego co jest na forum wygasł...
Andrus
10-23-2008, 03:39 PM
DeathRow, wyszłem z klanu bo zawsze jak chce rano zagrać to nie ma AIO, z resztą wogóle ten klan nie ma AIO tylko trzeba korzystać z allyaio
mrocznylord
10-23-2008, 03:44 PM
O zaraz Roger coś napisze^^
RoGeR
10-23-2008, 03:45 PM
To ja wymieniam tych co znam np. Wisnia Asc DonCavello Witas Krzysiek Wealowe i Ja (sory jeśli o kimś zapomniałem) też nie mieliśmy Hero to też jesteśmy pipkami ???
No chyba jest coś nie tak z twojej wypowiedzi ... jeśli on jest według Ciebie, to my też ? ... :/
czytaj ze zrozumieniem pod jego kontem... bo mu chodzi tylko o wieska.. ja nie bylem hero i mam to w dupie
Andrus kup sobie aio postac i nie bedziesz mial problemu ;p
mroczny ja tu juz emeryt..
DeathRow*
10-23-2008, 03:46 PM
czytaj ze zrozumieniem pod jego kontem... bo mu chodzi tylko o wieska.. ja nie bylem hero i mam to w dupie
mroczny ja tu juz emeryt..
Czytanie ze zrozumieniem nie ma tu nic do rzeczy ...
RoGeR
10-23-2008, 03:53 PM
Czytanie ze zrozumieniem nie ma tu nic do rzeczy ...
to powiem tak bo mi sie tak wydaje ze on myslal.. wiesiek zajebal itemy.. i to zajebiste na tamte czasy.. chujowo je stradowal.. w plecy jak nie wiem ;p oraz w tamtych czasach.. kiedy jego klasa wystarczylo 10pkt na hero.. byl ino nim raz...
zreszta Irenicus wiele razy to pisal.. i odbiorca zawsze byl tylko jeden.. nie wiem czym sie przejmujesz i zamartwiasz...
Andrus
10-23-2008, 03:54 PM
LOL a na co mi własne AIO, jeszcze nie jestem tak głupi żeby wyrzucać 200$ w błoto
PS. pisalibyście o czymś innym a nie w kółko jedno i to samo w każdym poście
RoGeR
10-23-2008, 03:59 PM
LOL a na co mi własne AIO, jeszcze nie jestem tak głupi żeby wyrzucać 200$ w błoto
to byl oczywiscie zart..
p.s. wie ktos jak uzyc pelnego html na tym forum bo chce Wam na pozegnanie zrobic ladny post (predzej sie przyda tym poczatkujacym)??
Andrus
10-23-2008, 04:17 PM
http://forum.tibia.org.pl/images/statusicon/forum_new.gif chodzi Ci o coś takiego???
ZION x30
DESTINY x10
kiedy włączą, niewiadomo
ZION x30
DESTINY x10
kiedy włączą, niewiadomo
luknij na tą stronke http://forum.tibia.org.pl/misc.php?do=bbcode
RoGeR
10-23-2008, 04:20 PM
http://forum.tibia.org.pl/images/statusicon/forum_new.gif chodzi Ci o coś takiego???
ZION x30
DESTINY x10
kiedy włączą, niewiadomo
luknij na tą stronke http://forum.tibia.org.pl/misc.php?do=bbcode
dzieki wielkie.. za kilka dni zobaczycie owoc mojej pracy ;p
Donator
10-24-2008, 01:38 AM
Odpowiedź: Ty nie fruwasz odookola i sie nie poddajesz odrazu jak on, zresztą TY si epotrafisz przyznać do błędu :P
P.S nie broń go :P
Donator
10-24-2008, 01:41 AM
BTW KTO CHCE PASSY DO POSTACI KTORE MA DOSTEP KOLODZIEJEK, MAM KILKA TAKOWYCH, DAJCIE ZNAC TO POWIEM :d Zebyscie nie byli zaskoczeni jak nagle powie ze to ja jestem :D
Mrocznylord, Lewelas, Wealow. Jak chcecie AIIO djjacie znac to zapisze was do mojego :D
mrocznylord
10-24-2008, 03:21 AM
Spoko...napisze ci w grze....gram jako BambinoPL ^^
Pozdro
DeathRow*
10-24-2008, 09:05 AM
to powiem tak bo mi sie tak wydaje ze on myslal.. wiesiek zajebal itemy.. i to zajebiste na tamte czasy.. chujowo je stradowal.. w plecy jak nie wiem ;p oraz w tamtych czasach.. kiedy jego klasa wystarczylo 10pkt na hero.. byl ino nim raz...
zreszta Irenicus wiele razy to pisal.. i odbiorca zawsze byl tylko jeden.. nie wiem czym sie przejmujesz i zamartwiasz...
Nie przejmuje się i nie zamartwiam tylko chciałem odpowiedzi Irena ;]
Wisnia
10-24-2008, 09:32 AM
Hahaha, ciekawe czy to ma jakis zwiazek (zmienianie itemow na heavy i duale cr +10 i tradowanie czegos na kit nobles...) z tym ze wiesiek przegral ze mna chociaz nawet nie mialem full seta jewels ;/. Tylko ringa i earringa =/.
Donator
10-24-2008, 10:22 AM
ja mam pytanie 26 October to jest w niedizele? :D
Wisnia
10-24-2008, 11:07 AM
Nom, oly. A co? Btw KURWA Sp mi zabraklo na enchantowanie skili a nie chce mi sie na Ai latac.... =/// kurwa a jutro juz oly....
DeathRow*
10-24-2008, 11:38 AM
Ja mam pytanie jaki BIBON ma nik na forum jak ma ?:P
Donator
10-25-2008, 04:11 AM
ja mam pytanie 26 October to jest w niedizele? :D
eh debile. 2^ October nasz server ma urodziny: 2 lata juz. w Seksji Br GM napisal ze bedzie caly dzień Eventów :D wiec to juz jutro :D
RoGeR
10-25-2008, 02:20 PM
Ja mam pytanie jaki BIBON ma nik na forum jak ma ?:P
wirex
DeathRow*
10-25-2008, 04:56 PM
wirex
dzieki ;]
vBulletin v3.6.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.