View Full Version : Wyrozumiałość
Donator
10-28-2008, 02:47 AM
Sznowni Polacy, dzięki spostzregawczości Roger-a zauważyłem ze mój post o wydpuceniu tej szmaty z funkcji [nie napisze jakiej bo sie skapna] zostal usunięty. Jakies komentarze do tego? Ja myslałem osobiście ze o serverrze decyduje wiekszośc graczy a nie 1..
P.S Ciekawe z kąd wiedzieli o znaczeniu tego posta, dostalem Pm-y żebym sie nie ważył nic akiego robić. AA no jasne teraz też pewno ktoś mnie wykapuje...
Andrus
10-28-2008, 07:14 AM
a co z wolnością słowa??? "Oni" odbierają nam prawo do wyrażania swoich opinii
pod sąd z nimi hehehe albo od razu zwolnić z ich funkcji :D
EDIT: trochę zmieniłem wypowiedź żeby się nie skapnęli o co chodzi choć pewnie ktoś podkabluje
bZbit
10-28-2008, 07:43 AM
człowiek ... U powinien po prostu przestać i nie wiesz co się dzieje w ich życiu i jeśli mają motywacji, aby odtworzyć cant
lol "Nie powiem theyr nazwy będą ogłoszenia" ok teraz są u jest cholerny tchórz
Andrus
10-28-2008, 07:54 AM
zmień translator :)
CaoNiMa
10-28-2008, 10:35 AM
Wolność słowa nie istnieje.
RoGeR
10-28-2008, 10:36 AM
bzbit znajdz lepszy translator bo ja nic nie kapuje...
Irenicus jebac ich wiesz czemu i za co... :]
nie chcecie aby was ganiali za wypowiedzi.. nie uzywajcie polskich znakow ;p albo robcie specjalne bledy ortograficzne ;p wtedy chuj im z translatora :D
może w waszym kraju tego nie ma ale u nas jest wolność słowa i wyrażania własnego zdania na dany temat
Hahaha :D Dez :D u nas jednak panuje demokracja w kraju ;) nie wiem jak u was, ale z tego co się orientuje to też. Każdy ma prawo do wyrażania poglądów, ale to nie znaczy, że należy go słuchać. Więc może raczej lepiej coś wyjaśnić, żeby ludzie zrozumieli swój błąd niż np. usuwać posty, lub obrażać - pozdrawiam :) translate this :) Musze sobie zmienić obrazek :D bo nie mam już shininga, komu się nudzi i może mi zrobić jakiś bajerancki ze mną w tle :D ?
Wisnia
10-28-2008, 10:56 AM
Death robi najzajebistsze zdjecia :P
DeathRow*
10-28-2008, 11:16 AM
Brawo w końcu ożyłaś translator ^^
Przynajmniej w odróżnieniu do pewnego typa potrafi dobrze złożyć zdanie haha ^^
DeathRow*
10-28-2008, 11:17 AM
bzbit znajdz lepszy translator bo ja nic nie kapuje...
Irenicus jebac ich wiesz czemu i za co... :]
nie chcecie aby was ganiali za wypowiedzi.. nie uzywajcie polskich znakow ;p albo robcie specjalne bledy ortograficzne ;p wtedy chuj im z translatora :D
może w waszym kraju tego nie ma ale u nas jest wolność słowa i wyrażania własnego zdania na dany temat
Popieram ;]
Donator
10-28-2008, 11:17 AM
Ej no kurwa albo pierodlony Gloomy cos komus kabluje albo oni sobie sami tlumacza znaczenie tych słów w co wątpie..
DeathRow*
10-28-2008, 11:18 AM
Hahaha :D Dez :D u nas jednak panuje demokracja w kraju ;) nie wiem jak u was, ale z tego co się orientuje to też. Każdy ma prawo do wyrażania poglądów, ale to nie znaczy, że należy go słuchać. Więc może raczej lepiej coś wyjaśnić, żeby ludzie zrozumieli swój błąd niż np. usuwać posty, lub obrażać - pozdrawiam :) translate this :) Musze sobie zmienić obrazek :D bo nie mam już shininga, komu się nudzi i może mi zrobić jakiś bajerancki ze mną w tle :D ?
A co byś chciał np. ?? ^^ bo ja mam D.elfa :D i to nie takiego normalnego trochę go zmieniłem xD
Może coś w tym stylu ale na białym tle ??
http://img356.imageshack.us/img356/936/shot00256kl6.jpg (http://imageshack.us)
Albo podczas walki ? W prawdzie ss nie mój ale to tylko jako przykład ;]
http://img204.imageshack.us/img204/1783/shot00353zk8.jpg (http://imageshack.us)
DeathRow*
10-28-2008, 11:19 AM
Death robi najzajebistsze zdjecia :P
WOW dzięki xD :P
DeathRow*
10-28-2008, 11:21 AM
Ej no kurwa albo pierodlony Gloomy cos komus kabluje albo oni sobie sami tlumacza znaczenie tych słów w co wątpie..
Też w to wątpię jak ten typ nie potrafi nawet zdania napisać poprawnie kali isc kali gotować buahah ^^
Jak teraz się dowiedzą znaczy ze ktoś z polaków kabluje swoich. Jebany szczur ...
RoGeR
10-28-2008, 11:32 AM
Deathrow ale uzywaj opcji edytuj post... bo taki spam.. do dez sie upodobadniasz ;p
DeathRow*
10-28-2008, 11:35 AM
Deathrow ale uzywaj opcji edytuj post... bo taki spam.. do dez sie upodobadniasz ;p
Ok sory to była by obraza dla mnie :P
Zaraz ktoś mnie podkabluje ^^
Ten drugi screen wypasiony :D na białym tle hmm tylko jakby to wyglądało, noi mniejsze musiało by być :D
DeathRow*
10-28-2008, 03:15 PM
Ten drugi screen wypasiony :D na biaym tle hmm tylko jakby to wygldao, noi mniejsze musiao by by :D
nom to tak musimy sie umowic w grze, z czym chcesz miec ss a ja ci to oprawie. Szczegoly w grze :)
Andrus
10-29-2008, 07:46 AM
mama taki pomsył, zeby w kazmy poscie uzywac nicku Dez, hehe tak dla jajec zeby go troche powykurzac, nie wazne oczy m piszmy robmy takie wstawki
aha i najwazniejsze duzo beldow :p
bZbit
10-29-2008, 10:50 AM
translator ftw
Donator
10-29-2008, 01:24 PM
Deathrow kurwa musiales jebnac takiego spama =/ Wogole tne post nie do scrrnow.
Andrus zgadzam sie, Dez i tak smierdzi :D
bZbit
10-29-2008, 01:25 PM
hoe is u motha
Andrus
10-29-2008, 03:39 PM
tekst na poziomus przedskola hahaha Dez na nic orgnalnego go nie stac
PS jakto odgrypsuja to tzreba sie dowiedziec jakiego translatora uzywaja
DeathRow*
10-29-2008, 04:57 PM
Ten drugi screen wypasiony :D na biaym tle hmm tylko jakby to wygldao, noi mniejsze musiao by by :D
ok jeden zalatwiony :d wisnia ty tez ? to wyslij mi w jakiej pozycji i jakie chcesz ujecie xD
Wisnia
10-29-2008, 05:09 PM
Tez chce fajna signature :D to najwyzej jutro ustalimy co i jak ;)
Donator
10-30-2008, 02:37 AM
lol Death mowilem juz cos, nie robcie mi tutaj spama pogadajcie sobie gdzie indziej, ,lol<
Andrus
10-31-2008, 05:10 AM
heh moj post tez usuneli :mad:
Donator
11-06-2008, 11:36 AM
ej zauwazyliscie ze wystzko co sie tyczy tej szmaciary to jest usuniete albo zablokowane. zwroccie uwage na niektore tematy...tam gdzie ona pisze zaraz pozamykane ;]
MrCedx
11-06-2008, 12:03 PM
A mi mozesz jakies logo skrecic? ;p
Donator
11-06-2008, 12:36 PM
A mi mozesz jakies logo skrecic? ;p
jakiego logo? wtf?
MrCedx
11-06-2008, 12:46 PM
signature, logo, read upper
Donator
11-06-2008, 01:13 PM
signature, logo, read upper
nie spamuj nas tutaj sa pewnoe problemy. Andrus co o tym myslisz co napisalem 3 posty wyzej?
MrCedx
11-06-2008, 01:50 PM
Chyba nie wiesz synku co to znaczy spam.
Donator
11-06-2008, 02:36 PM
Chyba nie wiesz synku co to znaczy spam.
nie pisz nic wiecej jezeli nie krazy to wokol tematu postu, spadaj dziadu.
Ok powtorze pytanie: czy ktos zauwazyl ze wytszko co mowia ta picza zostaje zablokowane lub calkowite usuniete, np temat moj lub Andrus o niej zostaly wywalone. Co za bezsens
Andrus
11-06-2008, 03:21 PM
chyba ma jakis kompleks na swoim punkcie albo cos nie tak z glowa ...
przeciez forum jest od tego zeby wyrazac swoje zdanie a nie pisac to co sie podoba modom ... moze jeszcze posunie sie do tego stopnia ze zmieni tresc mojego postu hahaha to bylaby szydera
Donator
11-07-2008, 02:34 AM
Xd Własnie skitrasiłes sprawe: uzyles jej nicku wlasnie mamy po naszym topicu a tak sie cieszylem ze byl miesiac ponad :D
Andrus
11-07-2008, 03:13 PM
sorki, wlasnie zmienilem
musimy jej jakas ksywe wymyslic
Donator
11-08-2008, 09:33 AM
Mamy nowego zlodzieja z polakow na wartosc tych itemow:
light +8 full , scion +10 SA, db +16 SA, dusk +10 SA, dusk shield, cr robe, valakas +5, baium +6, antharas +8, cr ring +7, cr earing +7, cr neck +8, baium +4, cr earing +3, antharas +3, cr neck +3, 2xMOG, 2xMask of Morpha, duale +10 SA, Glint +10 SA
DeathRow, gratuluje sprytu
Gloomy
11-08-2008, 09:51 AM
oj... I po co to piszesz?
Mnie xDwarfff tez objebał i nie żaliłem sie na forum...
A jak sie dałeś wyciulać to nie nasza wina
Donator
11-08-2008, 10:17 AM
Nie ja Ty krowie łajno, nikt zreszta nie uwierzy ze ktos CI wział itemy ;]
Gloomy
11-08-2008, 10:47 AM
lmao jak sie dajecie wyciulac to potem nie płaczcie na forum <- to nie jest miejsce do tego.
Ja sie dalem wyciulac i jakos nie płakałem na forum
Donator
11-08-2008, 10:52 AM
lmao jak sie dajecie wyciulac to potem nie płaczcie na forum <- to nie jest miejsce do tego.
Ja sie dalem wyciulac i jakos nie płakałem na forum
Debil^ mowilem Ci ze nie ja, deathrow gratuluje. Wiesiu zamknijpysk ten psot nie od tego < poprosze kogos z wyzszych swer zeby Ci przymknał dziób
Gloomy
11-08-2008, 10:58 AM
Skoro ten post nie od tego to po co zaczynales plakac ze ktos komus zajebal itemy...
PS. Pierdol Się ;)
Jaki ty jesteś smutny Wiesku :)
DeathRow*
11-08-2008, 01:22 PM
Mamy nowego zlodzieja z polakow na wartosc tych itemow:
light +8 full , scion +10 SA, db +16 SA, dusk +10 SA, dusk shield, cr robe, valakas +5, baium +6, antharas +8, cr ring +7, cr earing +7, cr neck +8, baium +4, cr earing +3, antharas +3, cr neck +3, 2xMOG, 2xMask of Morpha, duale +10 SA, Glint +10 SA
DeathRow, gratuluje sprytu
Dobra jestem już w domu ...
Iren zall lol itp. ty tu piszesz ze zajebałem to po pierwsze itemy były wspulne ...
Czyli dla tych którzy nie wiedza db+16+f bylo moje set cr light+3+sa+ring poszedł na godsy+10 glind+10+sa bylo tak 50% a jawels baium+4 antharas+3 ering+3 neck+3 moje jak już zacząłeś to pisz prawdę chociaż jak tu szukać prawdy we wszystkim ...
Poza tym itemy all leżały na asc koncie wiec nawet jak by odzyskał to oni by mnie wychuchali ...
Po drugie ja nic nie wiedziałem o haku. Asc mi napisał na gadu ... ale zaraz będę komentarz wiśni nie kłam kurwa albo coś w tym stylu, poza tym to nie ja logowałem ich konta na walkera ...
I chuj jak oni chcą itemy z powrotem to i ja kurwa !
Z reszta nie będę sie tłumaczył bo winny sie tłumaczy a ja nie.
Mam zamiar grac w Cs albo na servie kolegi .... Bye all
Najbardziej spoko byli Witas i Krzysiek :)
Już więcej sie nie pojawie na forum wiec nie ma sensu jak będziesz pisał tu co kolwiek i kto kolwiek ...
P.S. Mam teraz zajebista reputacje :///////////
Nie ja Ty krowie łajno, nikt zreszta nie uwierzy ze ktos CI wział itemy ;]
No nic dziwnego, że się nie pojawisz. Najprawdopodobniej teraz zmienisz nik i postać zarówno w grze jak i tutaj na forum i będziesz sobie grał dalej, to całkiem proste ... i logiczne. Nigdy nie odpalałem mojego konta tj. "asc" na walkerze ...
vBulletin v3.6.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.