View Full Version : Spoilowanie ;]
sebeknr22
11-04-2008, 03:02 PM
Witam Serdecznie!
Chciałbym się dowiedzieć czy spoilowanie jest w ogóle coś warte jeśli chodzi o moby na monastery of silence? czy można w ten sposób wyspoilować ancient booki? Również chciałbym się dowiedzieć czy na AI można wyspoilować jakieś bronie/tarcze?
Z góry dzięki za info :)
Pozdrawiam ;]
RoGeR
11-04-2008, 03:51 PM
Witam Serdecznie!
Chciałbym się dowiedzieć czy spoilowanie jest w ogóle coś warte jeśli chodzi o moby na monastery of silence? czy można w ten sposób wyspoilować ancient booki? Również chciałbym się dowiedzieć czy na AI można wyspoilować jakieś bronie/tarcze?
Pozdrawiam ;]
na ai niestety tylko matsy... na mos pewno tez booki nie spoiluja ale tego do konca nie wiem
sebeknr22
11-05-2008, 07:34 AM
a jak z cr donation coin?
Wisnia
11-05-2008, 07:46 AM
Witam Serdecznie!
Pozdrawiam ;]
Wczoraj przez asc mowilem >.< mooby na ai tylko matsy a mos najprawdopodobniej nic. Chociaz kiedys Big probowal na mos lecz nie wiem czy cos wyspoilowal czy nie. Sam to mialem sprawdzic ale jakos czasu nie mam.
vBulletin v3.6.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.