View Full Version : GhostWarriors vs MucsaiTahók
Rocky
03-21-2007, 08:44 AM
Tisztelt GhostWarriors, Kedves PetiHUN!
Írd már le légyszives, hogy mi a retkes kurva élet faszért nem tudod elfogadni azt a kibaszott clan war-t ???
Szépen megkértelek többször, hogy gyere át ventrilóra, ha már a tiéteket nem adjátok meg, hogy beszéljük meg a dolgot, de basztál rám, és egy egyszerű "NEM CSÁ" kifejezéssel elkezdted és befejezted a beszélgetésainket!
Nem értem, hogy ha a Toxic-al warban vagytok akkor a Mucsai-val miért nem lehetnétek.
Szerintem 2 oka lehet:
1. Kurvára féltek tőlünk
2. Nem tartotok megfelelő ellenfélnek.
Peti... nem ilyennek ismertelek egyébként meg.
Nagyot csalódtam benned.
Bye, Rocky
domina
03-21-2007, 09:06 AM
Felmerül bennem a kérdés hogy már hónapok óta harcolunk 1mással mégis miért pont most jelent eza " kibaszott clan war " elfogadása ekkora problémát?! Szerintem nem oszt nem szoroz h clán warral vagy a nélkül öljük le 1mást ha találkozunk mert ugye ez igy van
Amugy mindenkinek a magánügye h kitől fogad clan wart kitől nem mondjuk énis a klán war mellett vagyok hiszen büntetés nélkül lehet osztani a sok bábut és még kevesebb xpt is veszitek ha megölnének
De nekedis be kell látnod h a 2 alternatívád nevetséges
1. miért félnénk tőletek? igaz h 1ik legerősebbek vagytok a szerveren dehát eddig se izgatott ez a tény komolyabban
2. miért ne tartanánk méltó ellenfélnek? ennek az indoklásnak afele benne van az előzőben mind1
ez az én véleményem de majd peti megválaszolja ha akarja
ha tényleg ismered akkor tudod h fórumot is utál olvasni xd
na bye
Invito
03-21-2007, 08:14 PM
Én még annyit had tegyek hozzá hogy peti megmondta csak 1 klánnal leszünk 1 idöben warban na hogy miért az szerintem az ö dolga én asszem tudom de huncut leszek és nem árulom el. Szal 1 klan war-unk van és ezt kellene elfogadni nem pedig külön topicban durva hangnemben közzétenni azt ami már hetek óta lezárt téma. Törödjetek bele.
Rocky
03-25-2007, 05:42 AM
Invito.
Ez csak Peti részéről lezárt téma.
Azért írok ide, mert se msn-en nem hajlandó válaszolni, se pm-be, hogy miért nem fogadja el.
Reméltem, hogy legalább itt majd megindokolja.
Most lette-e probléma a cwar ?
Lófaszt...
Már több hónapja könyörgök neki, hogy fogadja el, de nem hajlandó, és nem fogok beletörődni. Egyébként nem tudom honnan jön neki, hogy egyszerre csak egy war legyen...
Én azzal szenvedek, hogy melyik klánról mondjam vissza, hogy küldhessek egy újjat, mert már van 30 küldött war-unk...
Megkérnék akárkit, a GW-ből akinek van war küldési joga, hogy küldjön ránk pls!!!
Annyira rossz, hogy ott áll elöttem egy gw-s és meg kell várnom amíg meglő, küldönben jöhet a pk, amit nagyon nem szeretek, mert elég értékes cuccaim vannak...
Rocky
Én még annyit had tegyek hozzá hogy peti megmondta csak 1 klánnal leszünk 1 idöben warban na hogy miért az szerintem az ö dolga én asszem tudom de huncut leszek és nem árulom el. Szal 1 klan war-unk van és ezt kellene elfogadni nem pedig külön topicban durva hangnemben közzétenni azt ami már hetek óta lezárt téma. Törödjetek bele.
az az 1 war a miénk :D:D:D:D:D
domina
03-26-2007, 05:57 AM
Azaz 1 klán war nembiztos h 1 marad, próbáltam meggyőzni petit h küljdön vissza még1et és ugy nézett ki hogy bele is megy igaz legközelebb csütörtökön leszek gép közelbe ugyhogy nemtudom h visszaküldte-e persze nem azt mondom h rockyék ellen lesz dehát vannak mások akiknek mostanába kicsit nagy a szájuk majd rájönnek
na bye
Fogadjunk hogy Peti 10 percen belül kommentel.
PeTiHUN
03-26-2007, 12:20 PM
Tisztelt GhostWarriors, Kedves PetiHUN!
Írd már le légyszives, hogy mi a retkes kurva élet faszért nem tudod elfogadni azt a kibaszott clan war-t ???
Szépen megkértelek többször, hogy gyere át ventrilóra, ha már a tiéteket nem adjátok meg, hogy beszéljük meg a dolgot, de basztál rám, és egy egyszerű "NEM CSÁ" kifejezéssel elkezdted és befejezted a beszélgetésainket!
Nem értem, hogy ha a Toxic-al warban vagytok akkor a Mucsai-val miért nem lehetnétek.
Szerintem 2 oka lehet:
1. Kurvára féltek tőlünk
2. Nem tartotok megfelelő ellenfélnek.
Peti... nem ilyennek ismertelek egyébként meg.
Nagyot csalódtam benned.
Bye, Rocky
---------------
:DDDDD
LOL es LOL es szar vagy .....
1. Figyi Rokyka majd en eldontom hogy mit fogatok ell es mikor.
2. Nehogyma hogy 1 kis taknyos pocs nekem mondja meg hogy mitttt tegyek LOL nod ma ki magad kicsigyerek azt gondolkodj ell . Megkoszonnem kicsi Rokykanak ha hasznana a fejet ami fent van es nem lent a barataid szavaval elve egy 15 eves segdugasz ne ugasson nekem mert az eletben lebaszom a fejed azt anyad 2 het utan ismer csak rad kis kocsog.
3. Ezt a topicot mi a faszomnak hoztad letre azt hiszed valami nagy ember vagy hat LOL te kiss senki
4. meg egyszer leirom hogy ne keljen tobbszor irnom / NEM VAGY SENKIM DE MEG A LEGUTOLSO HAVEROM SEM, MERT KIS KOCSOG VAGY AKI MEGPROBAL OLTOGATNI A MONITORJA MOGUL. LEVONANDO DOLOG SZAMODRA HANYAGOLNI KENE AZT AZ EMBERT AKI AZ ELETBEN IDOSEBB ES VELETLEN JOBB NALAD TE KISSSS SZAKADT GUMI/
5. Megkoszonnem ha megszuntetned a topicot a wart meg nyasgem feltedd a cuccaid mi mikor PK zod a kiss karikat LOL te lama ha donasz valald is be a PK te nyomi faszkalap. Na ENNYI a szavaitokkal elve
VesssD az agyadba nincs VS azt ki ke erdemelni. Mivel kocsog vagy ezert NEM :P
------------Rockyka ez nem neked---------------
Soneypapa /bocsi ha nem jegyzem meg a neved /
egy worldos szitu ami veled volt mert nagyra vagytok a donalasotokkal
Jon a GM es beszol neki Soneypapa NA NEHOGY MA HOGY NEM BOTOZHATUNK VALAHOGY BE KE HOZNI AZOKAT A KURVA DONATEREKET ......
valami iesmi volt es erre emlekezni kene mikkor minket baszogattok emberek.
kosszzzz..........
domina
03-26-2007, 12:53 PM
Yeyyyy ez csípett rendesen odabaszott mindent
Ez igen ez a beszéd xd
PeTiHUN
03-26-2007, 02:57 PM
Invito.
Ez csak Peti részéről lezárt téma.
Azért írok ide, mert se msn-en nem hajlandó válaszolni, se pm-be, hogy miért nem fogadja el.
Reméltem, hogy legalább itt majd megindokolja.
Most lette-e probléma a cwar ?
Lófaszt...
Már több hónapja könyörgök neki, hogy fogadja el, de nem hajlandó, és nem fogok beletörődni. Egyébként nem tudom honnan jön neki, hogy egyszerre csak egy war legyen...
Én azzal szenvedek, hogy melyik klánról mondjam vissza, hogy küldhessek egy újjat, mert már van 30 küldött war-unk...
Megkérnék akárkit, a GW-ből akinek van war küldési joga, hogy küldjön ránk pls!!!
Annyira rossz, hogy ott áll elöttem egy gw-s és meg kell várnom amíg meglő, küldönben jöhet a pk, amit nagyon nem szeretek, mert elég értékes cuccaim vannak...
Rocky
-----------------------
LOL ezt most olvastam XD
MEGKÉRNÉL 1 ember a GW-ből /mi a fasz vagy te az azt hisszed hogy nyalni fogja 1 GW a segged köcsög XD / XD en meg megkernelek vagy 1 masik Tahottt hogy dugja fel a somot a seggedbe / de mivvel ez nem kivitelezhetttooo kerrrressss 1 gyertyat, te kis kocsog azt dugd fellll hatulrol faszlama / NEM TUDOD MEGOLNI MERT NEM LILLLLLAAA XDDDD
Rokykacska te tenyleg mindenkit csicskaztatni akkarsz NOOB csak ennyi a velemenyem
es ha valami nem tetszik vedd elo es szopd le magad ,,I,, tomoren ENNNNYIIII
---- NA majd re itt 3 honap mulva ----
nightblade
03-29-2007, 08:54 AM
Yeyyyy ez csípett rendesen odabaszott mindent
Ez igen ez a beszéd xd
Ja majdenm keménynek tünik de ahogy mondtad monito mögül osztogat... mert te nem azt csinálod?
Amugy elfogadhatod a wart nyugodtan mert a Toxic oszlik rendesen.
Rocky
03-30-2007, 04:54 PM
Peitkécske!
Te ki a gecinek hiszed magad?
Lehet, hogy nem vagyok 28 éves, 16 vagyok, igen.
Nem hinném, hogy olyan kemény gyereke vagy, hogyha a dárga ki kicsikéd 14 éves...
Eddig nem fetettem a szemedte te büdös pedofil geci, de kurvára ajánlom neked, hogy ne beszéld velem ilyen stílusban, mert szétbaszom a fejedet te kis geci.
Ne a monitor elött legyen nagy a pofád...
Nem tudom mitől lett most ilyen nagy a pofád.
Tudod én nem szoktam csiszkáztatni senkit, max a csicskákat.
És én megosztom azt ami nekem van a klánnal, osztogatom a pént, itemeket, mert tudod én nem csak magamra gondolok...
JulianoOo
03-30-2007, 05:18 PM
Tendi tudo.
PeTiHUN
04-01-2007, 05:40 PM
Peitkécske!
Te ki a gecinek hiszed magad?
Lehet, hogy nem vagyok 28 éves, 16 vagyok, igen.
Nem hinném, hogy olyan kemény gyereke vagy, hogyha a dárga ki kicsikéd 14 éves...
Eddig nem fetettem a szemedte te büdös pedofil geci, de kurvára ajánlom neked, hogy ne beszéld velem ilyen stílusban, mert szétbaszom a fejedet te kis geci.
Ne a monitor elött legyen nagy a pofád...
Nem tudom mitől lett most ilyen nagy a pofád.
Tudod én nem szoktam csiszkáztatni senkit, max a csicskákat.
És én megosztom azt ami nekem van a klánnal, osztogatom a pént, itemeket, mert tudod én nem csak magamra gondolok...
--------------
Te faszkalap itt a címem ugyis erre laksz ledumalhatjuk ki mire kemény :P
Bp. XV. Kemény István 39
Csak szolj mert hívom a hugim hogy ne az legyen hogy en alazlak szet.
Nem vagyok 16 de 28, 29 sem XD de nallad idosebbbbb az teny es te sem tudod a korom mint ahogy más semmmm :P
Ugyhogy ha a pedofil dologrol akkarsz beszelni akkor gyozodj meg mirol is beszelsz te hulladek....
koszi
Rocky
04-01-2007, 06:46 PM
Szégyen, hogyha a hugod segítsége kell...
Egyébként ma(hétfő) ráérsz ?
Valami talihelyet beszéljünk azért meg, vagy már nem tudsz kimozdulni otthonról ???
Valami talihelyet beszéljünk azért meg, vagy már nem tudsz kimozdulni otthonról ???
Amelyik kutya ugat, az nem harap.
PeTiHUN
04-04-2007, 05:32 AM
-------------------------
1 azért a hugomat kuldenem mert nem szeretnem hogy a forum arrol zengne hogy szegeny kicsi rocky ............. es mekkora .... vagyok....de azt mondta hogy 1 kiss faszkalap miatttt nem jon ide :D
2 ne íjr idopontot mert mint mondtam nem olvasom ezt a szart minden nap, van mas dolgom is.
3. ha erdekel még a dolog akkor minden nap 20-24 ig azon a címen varlak. Nem, nem mozdulok ki hanem erted nem teszek semmit. max kimegyek a kapu ele azt lerendezzuk amit akkarsz
Figyelmeztetes : a keritesen belul ne gyere be mert nem tudooo oan gyorsan futni mint atlasz /kaukazusi eb / :)
Na akkor barmikkor johetel ha osszeszedted a kis nyomi batorsagod XD
Rocky
04-05-2007, 08:36 PM
-------------------------
1 azért a hugomat kuldenem mert nem szeretnem hogy a forum arrol zengne hogy szegeny kicsi rocky ............. es mekkora .... vagyok....de azt mondta hogy 1 kiss faszkalap miatttt nem jon ide :D
2 ne íjr idopontot mert mint mondtam nem olvasom ezt a szart minden nap, van mas dolgom is.
3. ha erdekel még a dolog akkor minden nap 20-24 ig azon a címen varlak. Nem, nem mozdulok ki hanem erted nem teszek semmit. max kimegyek a kapu ele azt lerendezzuk amit akkarsz
Figyelmeztetes : a keritesen belul ne gyere be mert nem tudooo oan gyorsan futni mint atlasz /kaukazusi eb / :)
Na akkor barmikkor johetel ha osszeszedted a kis nyomi batorsagod XD
"nem tudooo oan "
ez milyen nyelven van ?
látszik, hogy kell neked valaki, aki megvéd...
Igazából, nem tudom mi bajod van, szeretnélek emlékeztetni, hogy world-ön még együtt játszottunk, és itt Te és a drága kicsid, léptetek ki a klánból, és vágtátok be a durcát.
Nem tudom miből gondolod, hogy olyan nagyon kemény gyerek vagy...
Domina:
Mi csípett? Petinek a beszólása? Nagyon kemény volt...
FusionPowa:
Hát te mekkora nyomorék vagy!!! csak akkor vagy kemény, amikor valaki mással vagyokelfoglalva...
PeTiHUN
04-06-2007, 08:56 AM
"nem tudooo oan "
ez milyen nyelven van ?
látszik, hogy kell neked valaki, aki megvéd...
Igazából, nem tudom mi bajod van, szeretnélek emlékeztetni, hogy world-ön még együtt játszottunk, és itt Te és a drága kicsid, léptetek ki a klánból, és vágtátok be a durcát.
Nem tudom miből gondolod, hogy olyan nagyon kemény gyerek vagy...
Domina:
Mi csípett? Petinek a beszólása? Nagyon kemény volt...
FusionPowa:
Hát te mekkora nyomorék vagy!!! csak akkor vagy kemény, amikor valaki mással vagyokelfoglalva...
-----------
NA RAJOTTEL A LENYEGRE :)
....szeretnélek emlékeztetni, hogy world-ön még együtt játszottunk,....
Igen ez a lenyeg en ott megvettelek a tobbiektol PISON-nall eggggyuttttttttttt titeket Max, Ext, Soney -tol el a ventrin is kialtam melletetttttekkkk.
Amig ti egymast a kurva annyukba kuldtetek es rohatdto gecinek neveztetek egymast adigg en voltan aki mind a 2 felt csillapitotta egy geci TIO 3 , 4 , 5 miatttt
"Na ja a kocsog kiss gecikk mi", "Nekem egy 10 eves kiss pisis ne szoljon be" ....... hat LOL a beszolasaitok world-rol
Na tudod ez a bajommm es hogy itt en lettem az ellenseg XDDD hat LOL En nem valtozok csak ugy latszik ti. En akkivel roszban vagyok voltam es meg a kurva annyaba is elkuldtem azzal nem fogok haverkodni mert jobb vumoi vannak "var, buff es jar boosolni" XDDD
Na szall elmelkedj elllll a mondatodon "....szeretnélek emlékeztetni, hogy world-ön még együtt játszottunk,..." es ne kerres mass rossz dumat.
Es nekem tovabra is all a dolog ha meg akkarsz keresni varlak ha erdekellll ez a dolog
...Nem tudom miből gondolod, hogy olyan nagyon kemény gyerek vagy......
PeTiHUN
04-11-2007, 11:19 AM
----- EZT AZOKNAK A NYOMOREKOKNAN AKIK NEM OLVASNAK CSAK UGATNAK----
NO WAR !!!! NO KLAN HABORU !!!! NOT WAR !!!!
Es a csicskaknak is NINCS WAR :)
Idezet volt klantarstol aki azert lepet ki a klanombol, mert nem olvastam a pm-et XD es a ventrirol meg nem hallllottttt XDDDDDDDD de a lovet es a segítseget elfogadta a kis .... na mind 1 nevetseges vagy ja es szar is de ez mellekes.
16:45:29 BloodNercoO : te nyomoreg geci fogadd el a clan wart a mucsai tahoktol mert 1 noob fasz leszel
16:45:39 BloodNercoO : hi
17:04:48 BloodNercoO : hui
17:04:53 BloodNercoO : oi
Az elso resz oke az a neved, de veget nem ertem miert makogsssszzzzzzzzzzzzzzzzzz "nyomoreg.." a tobbi meg hat ja XDD de te tudod azert ki tudod magad fejezni a magyart kicsit torod.
Es neked is csak annyit te gyoker faszkalap NO WAR!!
Ha megkerdezned miert is olvassssss vissza.
Es remelemmm ezzel lezartuk ezt a temat de ha még akad ertetlen nyomorek akkor .......
Amugy csak 1 klan van akik a war-ert konyorog azok ti vagytok, hat ez siralmas XDDD
komolyan ez oan jol esik de ha terden csusztok, sírtok rítok akkkkorrr is NO WAR szallll NYASGEM ,,I,,
29 klan kuldot rank klan war , kerdezem magamtol meik kocsog klan nyafog a war-ert ... hmmm... erdemes megnezni a topic kezdeti datumot XDDD hat LOL
XDDDDDD
END. jo a topic
domina
04-11-2007, 01:46 PM
Uristen roki ilyenekbe kötsz bele: "nem tudooo oan " h peti ezt írta... hagy emlékeztesselek valamire
Ezeket mind te írtad:
'Nem hinném, hogy olyan kemény gyereke vagy, hogyha a dárga ki kicsikéd 14 éves..." pl eza mondat miafaszt jelent? 1 -2 szót értek de pff
aztán ugyanebben a részben vanmég pár de inkább hagyjuk nem akarom +5 oldallal kibővíteni a topicot
És amugy peti beszólásai tényleg durvák :S néha tulságosan is mind1 lényeg az h nemkicsit lealázott én erre reagáltam na viszlát
NETUNO
04-12-2007, 04:46 AM
O importante é ser feliz.
pleomax
04-14-2007, 06:40 AM
bázíííííííí OMG mi a fasz van? tegnap mondta rocky h nyitott topicot ezeknek a lamereknek és hogy nagy oltás várható ha elolvasom. ez nem várt nagy meglepetésekkel ugyanis, az egyik részről a péter aki "felnőtt komoly ember" itt osztja az eszet 16-19éves embereknek és nagy arccal állítja hogy ő itt a MINDENKI, közben meg az én emlékezeteim szerint deejay szavaival élve: egy kis csumpi spellsinger karmianba meg egy sage staffal....(bár ez a múlt) én bátran állítom hogy ezt a kölköt havernak tekintettem addig amí wörld c4en nem rágott be rám zöldmert beálltam AciDBurN taghoz aki world c3on ismertünk meg petinek hála: ITT VAN PLEO HA TUDSZ ANGOLUL MOST KIÉLHETED! (nekem a púpomra nem hiányzott a tag...mind1) c4en meg mikor mi már lv 70+osak voltunk én bw robe cloaked set meg whisperidn death +5sa bepkztuk az összes bufferiket meg kküldtük kilószámra a képeket az afkról... elmentek onnan mert nem bírtak B gradeban 3an kinyírni egy S gradesat, mikor nekem nem egy +10es pk droppom volt donaterből ROFL. Átjöttek ide itt meg már megint ki akarnak tűnni a hülyeségeikkel hogy ők itt a MAYEREK közben 2v1 meg 3v1ben kapják az OWN-t.... ennyi
És azért nem fogadjátok el a wart, mert GYÁVÁK+HÁTBAPKZÓ+NAGYPOFÁJÚ+UNSKILLED FASZLÁMÁK VAGYTOK!!!! na én ennyit szóltam hozzá ehhez ma, megyek kajálni utána meg a REAL LIFE HAVERJAIMMAL shoppingolni meg elbaszni az időt, a karijaimmal meg max a HAVEROM fog játszani (mert nekem vannak...) ja és ti noobik azért nyaljátok PEDO seggét, mert ingyen osztogatja a mark of speedket, S fegyókat etc...etc...etc...
bázíííííííí OMG mi a fasz van? tegnap mondta rocky h nyitott topicot ezeknek a lamereknek és hogy nagy oltás várható ha elolvasom. ez nem várt nagy meglepetésekkel ugyanis, az egyik részről a péter aki "felnőtt komoly ember" itt osztja az eszet 16-19éves embereknek és nagy arccal állítja hogy ő itt a MINDENKI, közben meg az én emlékezeteim szerint deejay szavaival élve: egy kis csumpi spellsinger karmianba meg egy sage staffal....(bár ez a múlt) én bátran állítom hogy ezt a kölköt havernak tekintettem addig amí wörld c4en nem rágott be rám zöldmert beálltam AciDBurN taghoz aki world c3on ismertünk meg petinek hála: ITT VAN PLEO HA TUDSZ ANGOLUL MOST KIÉLHETED! (nekem a púpomra nem hiányzott a tag...mind1) c4en meg mikor mi már lv 70+osak voltunk én bw robe cloaked set meg whisperidn death +5sa bepkztuk az összes bufferiket meg kküldtük kilószámra a képeket az afkról... elmentek onnan mert nem bírtak B gradeban 3an kinyírni egy S gradesat, mikor nekem nem egy +10es pk droppom volt donaterből ROFL. Átjöttek ide itt meg már megint ki akarnak tűnni a hülyeségeikkel hogy ők itt a MAYEREK közben 2v1 meg 3v1ben kapják az OWN-t.... ennyi
És azért nem fogadjátok el a wart, mert GYÁVÁK+HÁTBAPKZÓ+NAGYPOFÁJÚ+UNSKILLED FASZLÁMÁK VAGYTOK!!!! na én ennyit szóltam hozzá ehhez ma, megyek kajálni utána meg a REAL LIFE HAVERJAIMMAL shoppingolni meg elbaszni az időt, a karijaimmal meg max a HAVEROM fog játszani (mert nekem vannak...) ja és ti noobik azért nyaljátok PEDO seggét, mert ingyen osztogatja a mark of speedket, S fegyókat etc...etc...etc...
Tisztelt vérszívó pleomax,
Attól, hogy buzi vagy, még nem kell reklámozni. Amúgy az életben is hátba pk-ználak, hátba döfnélek altatóval majd kifeszítenélek egy fához és péppé lőnélek valami nagy kaliberű automata fegyverrel. Aztán "shoppingolunk" a "real life haverjaimmal" neked egy befőttes üveget és beletöltenélek az utókor számára. Persze ez mind csak fantáziálás, hisz te bizonyára az életben is ilyen IZMOS kisbaba lehetsz ( meg ugyanilyen primitív ). Ha a transzexuális nick-edtől eltekintünk, akkor sajnos még mindíg felszínen marad a sablonos, sötét személyiséged. Szerintem te az "életedet" vetíted ki elénk, mindezt a rossz emlékeidből merített fakadó gyülölet miatt. Fogadd el, hogy roma vagy és légy büszke rá, még annak ellenére is hogy rengetegszer bántalmaztak miatta ( és remélem fognak is ). Egyébként egy jobb elmegyógyintézetben még egyenruhát is kapnál a defektusod mellé. Tégy jót a világnak, és áldozd fel magad a tudomány oltárán.
szaborics
04-15-2007, 10:24 AM
Basszatok meg mekkora faszok vagytok itt a megoldas.
Vagy dontsetek ell egy nagy mass pvpbe hogy ki a nyertes ket clan kozul es akkor pofa be.(nem akarok senkit se megserteni)
Vagy talizzatok eletbe es nyirjatok ki egymast ussetek egymast erted aztan aki veszit az befogja.Legyetek ferfik es ne ugassatok a gep kepernyojen keresztul ugassatok!
Na lesz vagy nem lesz?
AMUGY SE A PETIT SE A MAXOT SE A ROCKYT NEM AKAROM MEGSERTENI MER JOFEJEK MINDANNYIAN!!! ES BIROM AZ ARCUKAT!!!
IGEN MEG A PETIHUNET IS!!
Basszatok meg mekkora faszok vagytok itt a megoldas.
Vagy dontsetek ell egy nagy mass pvpbe hogy ki a nyertes ket clan kozul es akkor pofa be.(nem akarok senkit se megserteni)
Vagy talizzatok eletbe es nyirjatok ki egymast ussetek egymast erted aztan aki veszit az befogja.Legyetek ferfik es ne ugassatok a gep kepernyojen keresztul ugassatok!
Na lesz vagy nem lesz?
AMUGY SE A PETIT SE A MAXOT SE A ROCKYT NEM AKAROM MEGSERTENI MER JOFEJEK MINDANNYIAN!!! ES BIROM AZ ARCUKAT!!!
IGEN MEG A PETIHUNET IS!!
Nah megjött Szaborics, aki előállt a hatalmas probléma megoldásával mikor még a nevén kívül jobb nick-et ki sem tud találni, a naruto-s avatarról nem is beszélve, persze már az is meglepetés lett volna, ha a caps lock-os részt kihagyod. Egyebkent a legtöbb ember sajnálhatja magát, mert eddig ez volt az egyetlen olyan hozzászólás ami bármiféle kompromisszumra vezethet. Szóval a szöveg formáját eltekintve azért respect. A verekedés részt szerintem hanyagoljuk, egy GW-snek sincs kedve súlyos testi sértés miatt fizetni az orvosi ellátásotokat.
domina
04-16-2007, 08:55 PM
Tisztelt vérszívó pleomax,
Attól, hogy buzi vagy, még nem kell reklámozni. Amúgy az életben is hátba pk-ználak, hátba döfnélek altatóval majd kifeszítenélek egy fához és péppé lőnélek valami nagy kaliberű automata fegyverrel. Aztán "shoppingolunk" a "real life haverjaimmal" neked egy befőttes üveget és beletöltenélek az utókor számára. Persze ez mind csak fantáziálás, hisz te bizonyára az életben is ilyen IZMOS kisbaba lehetsz ( meg ugyanilyen primitív ). Ha a transzexuális nick-edtől eltekintünk, akkor sajnos még mindíg felszínen marad a sablonos, sötét személyiséged. Szerintem te az "életedet" vetíted ki elénk, mindezt a rossz emlékeidből merített fakadó gyülölet miatt. Fogadd el, hogy roma vagy és légy büszke rá, még annak ellenére is hogy rengetegszer bántalmaztak miatta ( és remélem fognak is ). Egyébként egy jobb elmegyógyintézetben még egyenruhát is kapnál a defektusod mellé. Tégy jót a világnak, és áldozd fel magad a tudomány oltárán.
-------
Jaj Mad most miért vagy vele ilyen kemény? Nemveszed észre h szegénynek már az is nagyon sokat jelent h floodolhat egy fórum és elmondhatja h neki vannak "real life" barátai és elmegy velük "shoppingolni" amellett eza "shoppingolni" szó nemkicsit buzis vagy csak én vagyok a egyetlen aki ezt csak nőktől hallotta? Ha igen akkor sry
Amellett h eza sok butaság amit pleo elmond senkit nem érdekel ráadásul tényleg kitünik belőle óriási inteligenciája sok vizet nem zavar feltételezem pedig azzal a szándékkal írta h huh én most írok vlm nagyon durvát és áhhh kb
A skillről meg annyit h nemtudom melyik clan az aki mindig beáll a legerősebb allykba h nehogyazlegyen huh uristen most minket bárki megölhet mert igy legalább a fél szerver velünk van ennyit erről
Ez az egész egykori chaos mastersre is vonatkozik akik annyira könyörögtek érte ottvolt a klán var kár h csak 1-2 hétig bírtátok
Amugy megha nemtetszik a -4% akkor csak köss magad után 1 bisopot ahogy szoktad majd az felszed...
gl hf
pleomax
04-17-2007, 11:58 AM
Ez milyen szó? DEFEKTUS?? omg. lehet h ennyire nem vagyok ellátva GW inteligenciával... de ti nagyon kis almik vagytok egyébként. Az egyik azzal jön hogy cigánymindenki, ebből arra következtetek hogy kb 7.es vagy 8.os vagy, mert általában akkor jön ez a HÚÚ DE UTÁLOM A CIGÁNYOKAT+ZSIDÓKAT téma. A másik meg a domina na erről inklább szót se, 1 jó classja van az ork, de azzal is csak nyomja a sleepet meg meg hp szívást (ez is a lényeg) de semmi mással nem tud menni. A bishop meg mióta bünttetendő? Miért nem raktok föl róla képeket? Pls tegyétek meg!! kösz (de arról a shotokról se feledkezzetek meg amiket én csináltam kedves botjaitokról, mert ha felrakom nem sűrűn lesz bufferja a GW.nek ennyi). Ja igen, és a befőttesüveg omg, mit akarsz majom? Ha egy kézzel ütnél meg mennék a zsarukhoz h súlyos testi sértés, személyi jogokkal való visszaélés, ja és persze akkor már azt is mondanám h ezt is meg azt is leloptatok rólam stb stb. Aztán egy GW.snek se kell fizessen meg se a szüleinek mert a börtönben/fiatalkorúak börtönében 500Ft/nap, és ott megtanuljátok hogy nem a monitor az egyetlen megoldás, meg a flamelés... Ennyit rólatok
U.I.: shoppingolni... tudjátok h mi az a bolt hogy devergo, retroshop, newyorker, aboriginal vag yesetleg mayo chix?? Vagy márkákból hogy: fishbone g-star, s. oliver, kenvelo, björn borg meg még sorolhatnám holnap estig... Ezeket lehet shopppingolni. De persze ti ehhez nem értetek, mert kocka gecik vagytok és semmi életetek nincs ti kis balfaszok, mert infuzión kapjátok az életetet is. Na ennyit úgy röviden rólatok.
PeTiHUN
04-17-2007, 12:00 PM
-----------:DD
Hat Pleo a nyito duma jo XDD
... tegnap mondta rocky h nyitott topicot ezeknek a lamereknek ... legalabb venned a faratsagot hogy megnezed a topic kezdo datumottttt mielottt bele ugatsz nyomi :P
..felnőtt komoly ember... ezt azek koszi de a korom te semm tudod :P es nem is lesz tema :)
...ezt a kölköt havernak tekintettem... Jaaaaa! Mert megkertel mikkor feljottel pestre a nyugatiba hogy vigyelek mar atttt a delibe csak ugy reggel 8 kor azt masnap szinten vissza. Es EN EL IS MENTEM ATVINNI A PICSAD ES VISSZA es te kocsog modon leszolsz engem. na ez az ember vagy LOL
..mert beálltam AciDBurN taghoz aki world c3on ismertünk meg petinek hála:.. Ja szegeny gyerek majd miutan eljottem worldrol lenyultad a donalt cuccait/ BW robe cloak set +16SOM acumen/ hmm... hat ez az ember is te vagy Pleo
Es mi vagyunk a mayerek LOL olvasd ma a topicot te faszlama de ne ezt a sirosat ......
AKI NEM HISZI AMIT IRTAM OLVASSA A WORL FORUMOT OTT PLEO BE IS VÁLALLL MINDENT kiveve ha nem javiiitttttttttt...... XDDDD
És azért nem fogadjátok el a wart, mert GYÁVÁK+HÁTBAPKZÓ+NAGYPOFÁJÚ+UNSKILLED FASZLÁMÁK VAGYTOK!!!! ehh az elso cancelt en kaptam toletek mikor warban woltun varkaban pedig ratok sem lotem XDDDD LOL
noobik azért nyaljátok PEDO seggét azert itt felhivnam a figyelmeg hogy nem tudod a korom faszkalap :)
pleomax
04-17-2007, 12:13 PM
Ember te beteg vagy? Ez mar megint flame. Megkérdeztem hogy kijössz-e elém, erre te mondtad h ki. De látom h mély sebeket ejtett benned is meg zöldben is. De ha ennyire kibaszottul nehezedre esett akkor mi a gecimért tetted??? 1x nem jöttél megbeszélni semmit, mert egy SZÁNALMAS KIS A KLÁNOM MÖGÉ BÚJOK ÉS VELÜK VÉDEKEZEK LÁMA VAGY. Igen grat hoza noobman, +16 som donate pff ez nem CR. hogy +16. ott csak +15 a max erre emlékezz. De ki a geci kérte hogy hozd fel? Én ugyan nem akartam spanolni egy román gecivel se... Igen, bejött szólni rocky hogy van topic és lehet írni. Nem erre való a fórum. De a kialvatlan fejedről ne bezéljünk tag, mert ha az alapján látatlanban azt mondanám h 30+, de mivel tudom. Kedves Illés Péter vagy ki a fene én leszarom nagyban h hány éves vagy, akkor is egy lezűlött kocka vagy úgy mint a klánod emberei, kezdve a paraszt invitotól a szteroidos 200kilót kinyomó madmariganig.
U.I.: Nyugodtan elküldheted a számlát az üzemanyagköltségről, kifizetem, ha neked ennyire szükséged van rá. (Látod ezért hullik szét a RESPECT körülötted)
Jah és a cancel az jár clanwarban ugyanúgy mint a silence vagy miegymás. És én nem vagyok gerinctelen mint TI hogy javítgassak abba amit 1x leírtam.
PeTiHUN
04-17-2007, 12:21 PM
Ez milyen szó? DEFEKTUS?? omg. lehet h ennyire nem vagyok ellátva GW inteligenciával... de ti nagyon kis almik vagytok egyébként. Az egyik azzal jön hogy cigánymindenki, ebből arra következtetek hogy kb 7.es vagy 8.os vagy, mert általában akkor jön ez a HÚÚ DE UTÁLOM A CIGÁNYOKAT+ZSIDÓKAT téma. A másik meg a domina na erről inklább szót se, 1 jó classja van az ork, de azzal is csak nyomja a sleepet meg meg hp szívást (ez is a lényeg) de semmi mással nem tud menni. A bishop meg mióta bünttetendő? Miért nem raktok föl róla képeket? Pls tegyétek meg!! kösz (de arról a shotokról se feledkezzetek meg amiket én csináltam kedves botjaitokról, mert ha felrakom nem sűrűn lesz bufferja a GW.nek ennyi). Ja igen, és a befőttesüveg omg, mit akarsz majom? Ha egy kézzel ütnél meg mennék a zsarukhoz h súlyos testi sértés, személyi jogokkal való visszaélés, ja és persze akkor már azt is mondanám h ezt is meg azt is leloptatok rólam stb stb. Aztán egy GW.snek se kell fizessen meg se a szüleinek mert a börtönben/fiatalkorúak börtönében 500Ft/nap, és ott megtanuljátok hogy nem a monitor az egyetlen megoldás, meg a flamelés... Ennyit rólatok
U.I.: shoppingolni... tudjátok h mi az a bolt hogy devergo, retroshop, newyorker, aboriginal vag yesetleg mayo chix?? Vagy márkákból hogy: fishbone g-star, s. oliver, kenvelo, björn borg meg még sorolhatnám holnap estig... Ezeket lehet shopppingolni. De persze ti ehhez nem értetek, mert kocka gecik vagytok és semmi életetek nincs ti kis balfaszok, mert infuzión kapjátok az életetet is. Na ennyit úgy röviden rólatok.
------
ez a sok blabla te joeggg konyvet olvastal hogy ien okoska vagy XDDD
attol meg ha valaki tud 1 kasztot hasznalni nem szegyen, ez kb mindha azt mondanad a necronak hogy Transfer Pain es a Death Spike-otno hasznalni XDDD hat ja de te biztos tudod mit beszelsz es irsz ..... erre tobbbbb velemenyem nincssss nem is lehet szerintem ezzel a 2 hozzaszolassal le is irtad magad XDDD de azert probalkozzzz meg XDDDDDDDDD
pleomax
04-17-2007, 12:28 PM
Az lehet h több könyvet elolvastam mint te, ezzel jár a neves gimnázium, az egyik ez, a másik meg h miért nem arra válaszolsz, amit kérdezek, hanem eggyel előbbire? Azt mondtam h 1 kasztot mindenki tud használni és az az Overlord, életszívás, sleep, cp töltés, életszívás és bye. Naggyon nehéz vele menni mondhatom. Erről meg hogy XDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDD szokjál le, mert gecire kiégeti a szememet mire végigolvasnám afelette lévő szöveget. Te flamamaster. Jah és az nem rajtad múlt hogy aciddal mi volt... Mert mintha te ott lettél volna lecancelezted volna a tradet kívülállóként mi? Már csak azért is mert te hiszed itt magad egyedül a MINDENKINEK! :eek: Pedig marhára nem így van. Attól hogy hidegvérrel próbálsz elintézni pl egy pvp-t meg fújod ventrilón azt a szájbabaszott mikrofont és idétlenül lihegsz mint akit szopnak éjjel nappal. Ennyit rólad. Gondolkodj el ezeken adolgokod. (3post);) JA ÉS TANULJ MEG ÉKEZETEKKEL ÍRNI!! Á É Í Ó Ú Ű
PeTiHUN
04-17-2007, 12:38 PM
Az lehet h több könyvet elolvastam mint te, ezzel jár a neves gimnázium, az egyik ez, a másik meg h miért nem arra válaszolsz, amit kérdezek, hanem eggyel előbbire? Azt mondtam h 1 kasztot mindenki tud használni és az az Overlord, életszívás, sleep, cp töltés, életszívás és bye. Naggyon nehéz vele menni mondhatom. Erről meg hogy XDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDD szokjál le, mert gecire kiégeti a szememet mire végigolvasnám afelette lévő szöveget. Te flamamaster. Jah és az nem rajtad múlt hogy aciddal mi volt... Mert mintha te ott lettél volna lecancelezted volna a tradet kívülállóként mi? Már csak azért is mert te hiszed itt magad egyedül a MINDENKINEK! :eek: Pedig marhára nem így van. Attól hogy hidegvérrel próbálsz elintézni pl egy pvp-t meg fújod ventrilón azt a szájbabaszott mikrofont és idétlenül lihegsz mint akit szopnak éjjel nappal. Ennyit rólad. Gondolkodj el ezeken adolgokod. (3post);) JA ÉS TANULJ MEG ÉKEZETEKKEL ÍRNI!! Á É Í Ó Ú Ű
------------
XDDDDDDDDDDDDDD csk hogy orvendez faszlama
es a ventrirol meg csak annyit hogy ki a faszom jon att ventrirol ventrire minket kovetve hogy halgassa a hangunkat es ordibaljon eltorzult hangon meg nyomjon valami szar zenet
hat remelem magadra ismertel meg az okos haverjaidra
legalab valalnatok fel a neveiteket es a hangotokat ha hozzank szoltok de meg ezt is szegyenlitem magatokban XDDDD ennyik vagytok vagyis .....
Invito
04-17-2007, 12:38 PM
Ez milyen szó? DEFEKTUS?? omg. lehet h ennyire nem vagyok ellátva GW inteligenciával... de ti nagyon kis almik vagytok egyébként. Az egyik azzal jön hogy cigánymindenki, ebből arra következtetek hogy kb 7.es vagy 8.os vagy, mert általában akkor jön ez a HÚÚ DE UTÁLOM A CIGÁNYOKAT+ZSIDÓKAT téma. A másik meg a domina na erről inklább szót se, 1 jó classja van az ork, de azzal is csak nyomja a sleepet meg meg hp szívást (ez is a lényeg) de semmi mással nem tud menni. A bishop meg mióta bünttetendő? Miért nem raktok föl róla képeket? Pls tegyétek meg!! kösz (de arról a shotokról se feledkezzetek meg amiket én csináltam kedves botjaitokról, mert ha felrakom nem sűrűn lesz bufferja a GW.nek ennyi). Ja igen, és a befőttesüveg omg, mit akarsz majom? Ha egy kézzel ütnél meg mennék a zsarukhoz h súlyos testi sértés, személyi jogokkal való visszaélés, ja és persze akkor már azt is mondanám h ezt is meg azt is leloptatok rólam stb stb. Aztán egy GW.snek se kell fizessen meg se a szüleinek mert a börtönben/fiatalkorúak börtönében 500Ft/nap, és ott megtanuljátok hogy nem a monitor az egyetlen megoldás, meg a flamelés... Ennyit rólatok De persze ti ehhez nem értetek, mert kocka gecik vagytok és semmi életetek nincs ti kis balfaszok, mert infuzión kapjátok az életetet is. Na ennyit úgy röviden rólatok.
Szegény 'mi', de te legalább még szinten vagy pleo ::p
EDIT/szerkesztés de csak mert gerinctelen aki ismeri a gombokat :)
"kezdve a paraszt invitotól" PETííííííííííííííííííííí pleo azt mondta paraszt vagyok :( akkor most ez azt jelenti hogy nem szeret tiszta szívböl? :)
pleomax
04-17-2007, 12:44 PM
Jó neked, de nyelvtanból nemhiszem h nem húztak meg még amikor annyi idős voltál mint az elit. Ja igen nekem vannak haverjaim akik kérnek és nem mindig kapnak vagy éppen sose. Mert én tudod különbséget tenni a jószív és lenyúlattatom magamat között. Nyugodtan verheted magadat arra amik történtek veled eddig vagy ami másokkal történtek eddig, a ventrilos duma meg mindenre jó védekezni... Sírni is gecijó volt a vállamon mikor rinyáltál h pleo pls ne nyírd most ishkát, mert kell a kris blade, cloakot tradelni longriflének mert ő is kurvára átbaszott mint nem 1 ember a szerveren. Szval ennyit rólad ja és XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD és quote társak
Ja és ventrilokövetés. KI a faszom hívott át titeket rocky ventrilojára, mikor bedöglött a tiétek, előtte jóval meg elmentek a régi n3.hu-ról és visszajöttök, mert rockyék kibaszkódtak titeked, mert kis patkányok voltatok ott is
PeTiHUN
04-17-2007, 01:01 PM
Jó neked, de nyelvtanból nemhiszem h nem húztak meg még amikor annyi idős voltál mint az elit. Ja igen nekem vannak haverjaim akik kérnek és nem mindig kapnak vagy éppen sose. Mert én tudod különbséget tenni a jószív és lenyúlattatom magamat között. Nyugodtan verheted magadat arra amik történtek veled eddig vagy ami másokkal történtek eddig, a ventrilos duma meg mindenre jó védekezni... Sírni is gecijó volt a vállamon mikor rinyáltál h pleo pls ne nyírd most ishkát, mert kell a kris blade, cloakot tradelni longriflének mert ő is kurvára átbaszott mint nem 1 ember a szerveren. Szval ennyit rólad ja és XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD és quote társak
Ja és ventrilokövetés. KI a faszom hívott át titeket rocky ventrilojára, mikor bedöglött a tiétek, előtte jóval meg elmentek a régi n3.hu-ról és visszajöttök, mert rockyék kibaszkódtak titeked, mert kis patkányok voltatok ott is
------
te ugatod le az irasom XDDDDD
Mert én tudod különbséget
Szval ennyit rólad
a ventrilos duma meg mindenre jó védekezni... ja meg oan dolgokhoz jutni mint Mark Of Speed mert csak ugy adnak neked a jo fej leaderek hat sajnalom mar de ez van :P Mert én tudod különbséget tenni a jószív bocs en ez vagyok de meg mindig jobb mint ami te vagy. egy rakas szar vagy remelem erzed magadban.
Sírni is gecijó volt a vállamon mikor rinyáltál h pleo pls ne nyírd most ishkát hat ez is eleg jo en csinaltam az iska figyuszt it de se bajjjjj XDDDD
mindha ezt is te csinaltad volna.
cloakot tradelni longriflének mert ő is kurvára átbaszott mint nem 1 ember a szerveren. hat ezt nem vagom de ok
Ja és ventrilokövetés. KI a faszom hívott át titeket rocky ventrilojára, mikor bedöglött a tiétek, előtte jóval meg elmentek a régi n3.hu-ról és visszajöttök, mert rockyék kibaszkódtak titeked, mert kis patkányok voltatok ott is kiskocsog ezt rocky is olvasni fogja faszkalap ha valamit nem tudsz ne ird le
1. rocky ventriet mi hagytuk ott regen de te meg akkor ADICtol nyultad a SOM-ot
2. N3.hu adminnal dumaltunk hogy dobjon szobat kaptunk is szall ja kocsog ,,I,, nyasgem
3. Rocky is atjon hozzank es MAX is meg a tobbiekkk iss szal mi a faszrol beszelsz faszkalap elobb nezel szet mielott ide irsz kiskocsog
minden szo amit irsz magad ellen szol eszre vehetned mar mert en csak rohogok de legalabb megismer a szerver ki is vagy XDDDDDDDD mert hogy en ki vagyok azt mar tudja mindenki en csak PETI vagyok de te .........
pleomax
04-17-2007, 01:12 PM
Igen te csak PETI VAGY a kis csicska gyertek nyúljatok le FASZNOOB. Bocsesz h 1x tévesztettem 4postban... Meg azért is h a faszom se követi a ti kis szánalmas széthulló rohadó klánotokat. Jah és ki is talált rá az ishkára? ja hogy én? mikor véletlen kinyírtam és kris edge-t droppolt. ennyit rólad fitymafejű. az meg egy másik dolog h te tetted össze mert összejött afk-ból annyi mati, meg bot bot és megintcsak BOT. :confused: Szval érezd magadat helyettem is kis csírának pedomedo, mert mi haverokkal gecijót röhögünk itt rajtad nálam (rajtatok). És ha elengedsz főnök, én kilépek a virtuális életedből és elmegyek kocsmába és úgy bebaszok ma haverom szülinapján mint a szamár. (mert nekem vannak igaz barátaim) bb
PeTiHUN
04-17-2007, 01:18 PM
Igen te csak PETI VAGY a kis csicska gyertek nyúljatok le FASZNOOB. Bocsesz h 1x tévesztettem 4postban... Meg azért is h a faszom se követi a ti kis szánalmas széthulló rohadó klánotokat. Jah és ki is talált rá az ishkára? ja hogy én? mikor véletlen kinyírtam és kris edge-t droppolt. ennyit rólad fitymafejű. az meg egy másik dolog h te tetted össze mert összejött afk-ból annyi mati, meg bot bot és megintcsak BOT. :confused: Szval érezd magadat helyettem is kis csírának pedomedo, mert mi haverokkal gecijót röhögünk itt rajtad nálam (rajtatok). És ha elengedsz főnök, én kilépek a virtuális életedből és elmegyek kocsmába és úgy bebaszok ma haverom szülinapján mint a szamár. (mert nekem vannak igaz barátaim) bb
-------
XDDDDDD
kis szánalmas széthulló rohadó klánotokat ja ja kiesnek a szar alakok ez alap nem is sajnalom de valahogy letrehoznak ez clanwaros topicot 1 hogy is mondtad "kis szánalmas széthulló rohadó klánotokat" -ert es itt sirtok XDDDDD hat ja .............
afk-ból annyi mati, meg bot bot és megintcsak BOT ja a follow bishoppppa meg en nyomom XDDD eszre vehetned hogy ez nem a word itt nem divat a bot bishop nyomorek es foooleggggg NEM 2 XDDDD
es megengedem hogy lelephessss kocsog tudom anyu hiiiv
Invito
04-17-2007, 01:24 PM
Amugy mi ez a "mert nekem vannak igaz barátaim" rész? mert nem természetes hogy vannak az embernek barátai vagy mi? Ja értem hogy neked nem természetes ha vannak barátaid... azt hiszem így akartad.
maxhun
04-17-2007, 01:31 PM
Sziasztok! Nem szeretnék itt kötözködni senkivel csak azért jöttem, hogy leugassak itt mindenkit. Gondolom tudjátok, hogy elmentem a szerverről de azért néha még szoktam olvasgatni a fórumot. Tehát: Olyan buták vagytok, hogy az nemigaz már bocs és ezt nem a GW-nek szánom sőőt! Az összes hülyének! Nem olvastam el ezt a topicot mert nem láttam értelmét igazából, de ha javasolhatok valamit ezt hadjátok abba. Nem igazán látom értelmét, hogy itt egymással kötöztködtök, én is kötözködtem GW-vel mikor ittvoltam, de nekem emgvolt rá valamelyest az okom, de nem látom okát annak, hogy itt egymást ocsároljátok. Javaslom menjetek el egy vendéglátó intézménybe és ott próbálkozzatok valakit oltogatni-> Majd az első pofon után sírva rohan haza az összes
Igazából ez a külömbség köztünk sajnos. Valakinek csak itt nagy a pofálya, de azt hiszem ez így van jól mert valahol ki kell élni az elnyomást vagy nem is tudom. De most komolyan ez mire jó? Erre adjatok választ pls! Mert ok a játékban ölitek egymást ez így helyes, de itt miért kell? Szerintem ez már rég nem a warrol szól és meg kell, hogy mondjam most pár emberben sokat csalódtam (Rocky..)! De ez van, de ha megkérhetlek titeket ezt fejezzétek be. Mikor elkezdődött ez az ellenségeskedés még volt ok! és miért!, de most már kezd nagyon eldurvulni és szerintem senki nem tudja, hogy miért. Még mondanék Rocky és Snake nektek valamit: Emlékezzetek csak mi volt world-ön hogy útűéltuk egymást! és most? viszonylag jól elvagyunk sőőőt elég sok harcot vívtunk meg együtt. És még arra is emlékezzetek vissza, hogy milyen jót játszottunk régen Petiékkel mert ugye nem GW hanem Peti klánja (pedig ő csak védi a klánját és vállalja a kibaszott felelősséget amit a hülyegyerekek csinálnak benne) Persze ezzel nem védeni akarom, de miért jó az mindenkinek ha a "barátaiból" csinál ellenséget? Mennyivel jobb lenne együtt játszani, mint régen, de ilyen ez a telibevert ország sajnos ez van. Csak annyit javaslok, hogy mindenki nézzen magába picit és gondolkozzon el néhány dolgon és mielőtt kimond valamit kétszer fogalmazza át. És kicsit tiszteljük már az idősebbet és ez megint csak mindenkinek szól! (ha kicsit értelmetlen néha akkor sorry)
Pleo neked inkább csak ennyit mondok NC
Mardel
04-17-2007, 01:36 PM
+1 :)
Invito
04-17-2007, 01:37 PM
max mégis csak végig kellett volna olvasnod azt a forumot :) akkor tudnád hogy most csak válaszolunk pleo kérdéseire :P
maxhun
04-17-2007, 01:41 PM
Pleóó! mégis szolnék hozzád is így külön. Igazából soha nem szerettem a stílusod, de mivel nem ismertük nagyon egymást nem is foglalkoztam vele. Szerintem te nagyon hülye vagy ember :D már bocs, de ha jól emlékszem world-ön mindenki botozott(most jöhet a duma, hogy jaaajjj én nem) Magyarok = botterek sajnos ez így van. Ezalól én sem érzem magam kivételnek, mert én is botozom. Már csak azon gondolkozom, hogy te mitől érzed magad külömbnek mint a másik? és honnan tudod, hogy nekem, másnak nincsenek barátai? Gondolom a te REAL LIFe-odban is ilyen kemény vagy mint itt :) ÉS ha érdekel pont most röhögünk ki a haverjaimmal :D hogy egy kibaszott játékon veszekedsz a másikkal szal elárulnék egy nagy titkot Kurvára nem vagy külömb a másiknál.
maxhun
04-17-2007, 01:42 PM
külömbb xD
PeTiHUN
04-17-2007, 01:45 PM
Pleóó! mégis szolnék hozzád is így külön. Igazából soha nem szerettem a stílusod, de mivel nem ismertük nagyon egymást nem is foglalkoztam vele. Szerintem te nagyon hülye vagy ember :D már bocs, de ha jól emlékszem world-ön mindenki botozott(most jöhet a duma, hogy jaaajjj én nem) Magyarok = botterek sajnos ez így van. Ezalól én sem érzem magam kivételnek, mert én is botozom. Már csak azon gondolkozom, hogy te mitől érzed magad külömbnek mint a másik? és honnan tudod, hogy nekem, másnak nincsenek barátai? Gondolom a te REAL LIFe-odban is ilyen kemény vagy mint itt :) ÉS ha érdekel pont most röhögünk ki a haverjaimmal :D hogy egy kibaszott játékon veszekedsz a másikkal szal elárulnék egy nagy titkot Kurvára nem vagy külömb a másiknál.
--------
Na azert nalllllammm kulombbbbbbbbb
en nem vagyok 1 kocsog fasz aki atbasza a "barataittttt" .........
maxhun
04-17-2007, 01:48 PM
Okos enged szamár szenved!
Azon agyalok, hogy a külömb az egy vagy két b :D
NecroCicus
04-17-2007, 01:49 PM
Sziasztok!
Először is azzal kezdeném, hogy Max-xal teljes mértékben egyetértek.
A másik, én azt hiszem egyszer sem írtam ide....de Pleo feljön és ismét engem emleget, gondoltam örömet okozok neki, hogy írok ide pár sort.
Szerintem semmi értelme ennek a topicnak.....Ezt próbáltam közölni a többi okos embernek is, de nem itt...
Pleo neked meg csak annyit, hogy a kultúrálatlanságnak is van határa!
Na elköszöntem!
NecroCicus
04-17-2007, 01:50 PM
Az egy b Max!
NecroCicus
04-17-2007, 01:57 PM
*Különb*
Invito
04-17-2007, 02:06 PM
kölönbbem nem akarok offolni
maxhun
04-17-2007, 02:08 PM
Sose tuttam írni xD
Mivel kocka vagyok csak az itteni szavakat ismerem. ^^
4es magyar éreccségi power :cool:
NecroCicus
04-17-2007, 02:10 PM
Azért grat hozzá! :)
pleomax
04-17-2007, 04:12 PM
naggyon cinkek vagytok 1től 1ig.. grat az egymáshoz való viszonyhoz, mindenkinek spanja volt fasfejű, önimádó péter, de mióta zöld megrontotta, azóta vhogy 5x akkora lett a feje a maga 170cm.ére+60-70kilójára. itt nyaljátok egymást össze visza. max te meg büszke lehetsz a 4es érettségire, nővéremet full 5ös érettségivel (matek+fizika emelt 5ös) nem vették fel az elte.re így most muszály neki a szte.re mennie, de hát aki inkább otthon veri magát és kockul egész nap a 4esére verve a mellét az így járt, sok sikert hozzá, mert te gondolom tavaly érettségiztél, azóta nem dolgoztál 5percet... ennyit erről, mind faszfejek lettetek, ja és max nem a mi szobánk van állandóan lepassolva ventrin h még véletlen se tudjunk kapcsolatot teremteni ennyi vagy egy ........
NecroCicus
04-17-2007, 05:20 PM
Szia Pleomax!
Látom vége a babazsúrnak....
Szerintem nincs semmi közöd ahhoz hogy mi ,, hogy nyaljuk egymast" Petivel (ahogy fogalmaztál), és nem hiszem hogy magyarázattal tartoznánk pont neked emiatt! Magánügy......
Másodszor, nem lehet mindenki olyan okos, mint a nővéred...de azt nehezen hiszem el ,hogy emeltszintű 5-ös érettségivel nem vették fel az ELTE-re.....Anya két ötös diplomát szerzett az ELTE-n és kitűnő érettségije volt....
PeTiHUN
04-17-2007, 05:21 PM
naggyon cinkek vagytok 1től 1ig.. grat az egymáshoz való viszonyhoz, mindenkinek spanja volt fasfejű, önimádó péter, de mióta zöld megrontotta, azóta vhogy 5x akkora lett a feje a maga 170cm.ére+60-70kilójára. itt nyaljátok egymást össze visza. max te meg büszke lehetsz a 4es érettségire, nővéremet full 5ös érettségivel (matek+fizika emelt 5ös) nem vették fel az elte.re így most muszály neki a szte.re mennie, de hát aki inkább otthon veri magát és kockul egész nap a 4esére verve a mellét az így járt, sok sikert hozzá, mert te gondolom tavaly érettségiztél, azóta nem dolgoztál 5percet... ennyit erről, mind faszfejek lettetek, ja és max nem a mi szobánk van állandóan lepassolva ventrin h még véletlen se tudjunk kapcsolatot teremteni ennyi vagy egy ........
-------------
Faszcibalo!
182 /72 vagok csak hogy ne hibbbazzzzzzz feszt
amugy meg lehet hogy az ien gyokerek miatt zart a szoba
de amugy van 1 tittok meg ke kerdezni a jolszot kocsog azt ha nem tartanak meltonak akkor szoptad XDDDDDD csak ugy mint eletben
Pleo ha velemenyed van vagy kerdesed mert az itt osszehordott bla bla blaaa ja meg erosebb vagyok mint te meg szolok anyunak es a rendorsegtollllll XDDD kezdve a szerinted trendi stilusig duman kivul van meg ertelmetlen mondani valod nyugodtan ird ide, ugyis csak fasz dolgokkkalll boviiiitetted a topicot te kisssss kocsog
--na off a kocsog ezt a topicot is elbaszta--
PeTiHUN
04-17-2007, 05:24 PM
Szia Pleomax!
Látom vége a babazsúrnak....
Szerintem nincs semmi közöd ahhoz hogy mi ,, hogy nyaljuk egymast" Petivel (ahogy fogalmaztál), és nem hiszem hogy magyarázattal tartoznánk pont neked emiatt! Magánügy......
Másodszor, nem lehet mindenki olyan okos mint a nővéred...de azt nehezen hiszem el ,hogy emeltszintű 5-ös érettségivel nem vették fel az ELTE-re.....Anya két ötös diplomát szerzett az ELTE-n és kitűnő érettségije volt....
----------
a szint nem minden, az embert is nezik vannak felveteli kovetelmenyek
Pleo lehet a te stilusod ragad a noveredre es meg is szopta
szaborics
04-17-2007, 06:30 PM
Na akko most mivan veletek?!
Joban vagytok mar vagy meg mindig egymast olto uziket kuldoztok?
Vagy csak par ember olyan nyomi hogy itt mer csak oltani a masikat nem eletben!:p
Sok sikert a kibekulesben(vagy inkabb kinyirasban :D)
Nemtom igazan miert vagytok ilyen faszok egymassal hogyu nembirjatok befogni a pofatokat mer igazan nincs semmi baj a petivel amik valaki a mi allyinkbol elkezd neki anyazni mert nagykepuskodni van kedve :S
maxhun
04-18-2007, 08:10 AM
Kedves barátom! Én egy .... vagyok ahogy mondod! Légyszíves ebbe ne menjünk bele, hogy én mennyit dolgozom és mit cisnálom én sem azt írklátam neked amit a magánéletedben művelsz, mert tőlem azt csinálsz amit akarsz, de ha gondolod bemutatkozom. Sajnos nem vok elég kulák az állandó kockuláshoz. Körülbelül 4éve dolgozom minden nyáron (kivéve az uccsó nyarat mert azt végigbuliztam és végigkockultam, mert úgy éreztem az érettségi után ez nekem jár) Ezután az egész szeptembert végigdolgoztam suli mellett. Muszály volt dolgoznom, hogy gépet vehessek, mert nem mindenki kap meg ugye mindent. A tanulmányi eredményeimről annyit mondanék, hogy soha nem szerettem tanulni és soha nem is tanultam túlzottan jól. De azt hiszem ehez igazából semmi közöd, de Gratulálok a nővérdnek, hogy ilyen jól tanul és kicsit sajnálom is két dolog miatt. Az egyik, hogy nem vették fel a másik meg, hogy ennyire hülye vagy. Szar lehet neki, hogy elkell viselnie.
Ventriszoba. Ti szobátok is levan passzozva xD A másik dolog pedig, hogy nem véletlen van a miénken jelszó, de ha nagyon érdekel elmondom majd, hogy mi az és átjöhetsz beszélgetni. Bár igazából nem vagyok kíváncsi nagyon az alpári stílusodra mert félek, hogy még beszolnék valamit. Én próbálok itt kultúráltan írni veled ellentétben aki egy keménygyerek és csak káromkodni tud. (vagy csak annak hiszi magát nem tudohatom)
Egyébként még azt sem értem benned igazán, hogy miért a nővéreddel vágsz fel? oké legyél rá büszke, de azért jobban örültem volna, ha itt a saját eredményeid ecsetelgeted amit elértél az életben.
Szertinem ez az első dolog amit abba kéne hagynod: Ismeretlen embereket akikről semmit nem tudsz próbálsz oltani akkora hülyeségekkel, hogy az nem igaz.
Majd ha normális stílusban tudsz beszélni akkor gyere át ventrin pw: jelszo
(nem vagyok kíváncsi a kiabálásodra vagy az alpári stílusodra szal kérlek ehez tartsd magad)
pleomax
04-18-2007, 11:50 AM
Kedves Onódi Adrián (aka. maxhun ha minden igaz, ha nem bocs)!
Az egy dolog h nővérremmel mi a téma... egy másik meg az h én most jöttem át egy kockaképezde szki suliból gimibe, mert nem bírtam h 33/30 face fiú, és ott buktam progiból... most itt gimiben 35/30 tag csaj, itt az én átlagom kb 4,5-4,7 lesz, jah bocs, h senki se kérdezte lenne köv. hozzászólás? (ezt megelőzöm, mert tudom senki, csak h ne nővéremmel frenkeljek...) A másik meg az h petike... neked sztem még a 8általános sincs meg, nyelvvizsga meg nuku gyöpszi, szval te iqmaster ne szóljál be olyannak aki már többet tud nálad... Ja és max, a tököm nem jár már fel vetrire se, meg L2zni se, mert kb. filmet töltök meg zenét, mert a faszomnak sincs kedve úgy végezni mint egyesek (akinek nem inge... akinek igen az...)
maxhun
04-18-2007, 01:26 PM
Kedves Onódi Adrián (aka. maxhun ha minden igaz, ha nem bocs)!
Az egy dolog h nővérremmel mi a téma... egy másik meg az h én most jöttem át egy kockaképezde szki suliból gimibe, mert nem bírtam h 33/30 face fiú, és ott buktam progiból... most itt gimiben 35/30 tag csaj, itt az én átlagom kb 4,5-4,7 lesz, jah bocs, h senki se kérdezte lenne köv. hozzászólás? (ezt megelőzöm, mert tudom senki, csak h ne nővéremmel frenkeljek...) A másik meg az h petike... neked sztem még a 8általános sincs meg, nyelvvizsga meg nuku gyöpszi, szval te iqmaster ne szóljál be olyannak aki már többet tud nálad... Ja és max, a tököm nem jár már fel vetrire se, meg L2zni se, mert kb. filmet töltök meg zenét, mert a faszomnak sincs kedve úgy végezni mint egyesek (akinek nem inge... akinek igen az...)
Jah te már csak a fórumra jársz kötözködni ^^
Egyébként ez a kocka dolog ez kezd egyre durvább lenni. Én sokak szerint kocka vagyok, de ezt csakis olyanok mondják akik majdnem ugyanennyit ülnek gép előtt. Játszom jól érzem magam... Kikapcsolódok
Szerintem(tünk) nem csak az a kocka aki egész nap játszik.. Ismerek egy csomó csajt aki reggeltől estig MSN myvip wiwív meg anyámkínját bámulja ahogy seven mondaná már bele van égve a retinájukba xD Manapság ez a divat. Ha érdekel egy olyan középsuliba jártam ahol 30fiú volt. Most meg megint egy ilyenbe járok.. Szal azt javaslom tanuljál sokat és ne szólogass be ennyit másoknak. Nem igazán értem, hogy miért jó ez neked. Ebben leled örömödet vagy nemtom. Feljöttem ide írtam egy szerintem normális hsz-t aztán itt rámoltasz olyan dolgokkal amikről fogalmad sincs hát kivagy te? Én lehet, hogy egy kocka vagyok, de te kivagy?
Ha egyszer megütnélek, akkor te már nem mennél sehova, max. szándékos emberölés vádjával állítanának bíróság elé. Nekünk nem a boltjaiddal vannak problémáink, gyakorlatilag ott veszel rózsaszín sálat ahol akarsz, csak hogy a homoszexualitásodat ilyen nyilvánvalóan híreszteled még annak ellenére is hogy nem elfogadott dolog, az már abszurd. Amúgy köszönöm, hogy röviden jellemeztél minket, bár senki sem kért meg rá, de hát csőbuzi vagy, megbocsátunk.
Ez a "40 kiló vagy és 170 centi" szöveg kibaszottul nagy gáz, márcsak a logika szempontjából is. Tehát ha én kocka vagyok, és nem mozdulok ki otthonról, akkor abból az következik hogy én dagadt disznó vagyok. Persze ez genetikai kérdés, inkább ne menjünk bele mert szerintem te még gyakorlatilag szarni sem tudsz egyedül. A nővéredre verni a péniszed pedig szerintem nagyon aljas dolog, szerintem senki sem volt kíváncsi arra, hogy a nővéred az SZTE-re jár, mikor gyakorlatilag belőled dokkmunkás lesz.
Egyébként a kommunizmusos témára visszatérve:
"ja és persze akkor már azt is mondanám h ezt is meg azt is leloptatok rólam stb stb"
Látod ennyi vagy, egy feljelentgetős kis geci, aki a kommunizmusba minden nyomorultra kiküldte volna az ávót. A társadalomnak kötelessége lincseléssel büntetni a hozzád hasonló férgeket, vagy legalább megnyomorítani. Egyébként kapsz 2 pofont, meg aláznak egy nyilvános helyen, de mivel nem 8 napon túl terjedő sérülés így csapkodhatod magad ahol akarod.
"DEFEKTUS" - erről a szóról elég annyit tudnod, hogy neked sok olyanod van... és ha rákérdeznek arra, hogy te ember vagy-e, akkor ennek fényében válaszolj.
Gyakorlatilag most, hogy ezt mind leírtam, és ennek nincs gyakorlati haszna még nem ferdíti azt a tényt, hogy most jobb a közérzetem. Kellemes "shoppingolást" a meleg haverjaiddal, ha a kék osztrigában jársz ne felejtsd el megörökíteni és belinkelni egy képet a fórumra, csak hogy bebizonyítsd hogy milyen márkás kis bikáid vannak. Te homár. De ne felejtsd, hogy ez csak a közted és a szüleid között lévő szakadékot mélyíti.
domina
04-18-2007, 02:28 PM
Ejjj ez a topic szerintem összességében arra jó volt h mindenki megismerhedte pleomaxot többek között énis noha volt már hozzá szerencsém 1 3v3 event-en meg ugy általába mikor nembírja ha valaki 1xüen csak jobb pvpben na mind1
Ahogy látam sok mindenre felvág nővér h jár " shoppingolni " ja igen meghogy ő már gimis (azigen) szerintem max elsős v másodikos lehetsz ha ekkora bölcsességeket tudsz mondani meg hogy neki 30 csaj osztálytársa van stb stb... de a legjobb h vannak " real life " haverjai xddddddddddd szerintem csak neked vannak
Ja igen meg a beszólásod h csak dominatorral tudok jáccani és elkezded taglalni h mit csinálok érted bocs h használom a kaszt előnyeit xddd (ezt már mondjuk régebben írta sry most tudtam gép közelébe férkőzni h reagáljak)
Szerintem 1 szánalmas kis elkényeztetett puja vagy aki azt hiszi h ő az isten és bárkit elküldhet ahova akar mert ugyis neki van igaza és a legnevetségesebb h másik eredményeire vág fel ez a LOL
gl hf
pleomax
04-18-2007, 03:25 PM
Ajajajjj megszólalt kedves szteroidparaszt emberünk madmarigenny... nagyon erős lehetsz ember, legalábbis azt hiszed, ha a nagyfarkú izomtagokat nézed a kondiban te is olyan vagy.. hát ez nem így van kisfiam... max rólad meg annyit h annyit kokckulsz és annyit vallasz be amennyit nem szégyelsz... domina te meg még mindig csak egy kis valakiutáníroka fórumban csicska maradtál és az unskilledtséged egyre jobban követi a 0-t... de hát ez van amikor vki jobb pvp-ben mint egy shelejtes GW. akkora madár az egész társaság h az már fáj :eek: . átmegy 1--2tag álnévvel meg stb most kezdtem játszani szöveggel, de már 3nap után mark of speedet kérdenk, azzal a gyöpszi dumával h mitől futtok ilyen gyorsan? OMG OMG OMG... :confused: Am madmertigennyfej kibaszottul jobban teszed, ha a kékosztrigádat nem retronight.kor nyitnád ki, mert kurvazavaró h a hozzád hasolló fitymafejek kint mászkálnak egy szál faszban, ennyi... ennyi... ennyi... és még 1x ennyi...
Ajajajjj megszólalt kedves szteroidparaszt emberünk madmarigenny... nagyon erős lehetsz ember, legalábbis azt hiszed, ha a nagyfarkú izomtagokat nézed a kondiban te is olyan vagy.. hát ez nem így van kisfiam... max rólad meg annyit h annyit kokckulsz és annyit vallasz be amennyit nem szégyelsz... domina te meg még mindig csak egy kis valakiutáníroka fórumban csicska maradtál és az unskilledtséged egyre jobban követi a 0-t... de hát ez van amikor vki jobb pvp-ben mint egy shelejtes GW. akkora madár az egész társaság h az már fáj :eek: . átmegy 1--2tag álnévvel meg stb most kezdtem játszani szöveggel, de már 3nap után mark of speedet kérdenk, azzal a gyöpszi dumával h mitől futtok ilyen gyorsan? OMG OMG OMG... :confused: Am madmertigennyfej kibaszottul jobban teszed, ha a kékosztrigádat nem retronight.kor nyitnád ki, mert kurvazavaró h a hozzád hasolló fitymafejek kint mászkálnak egy szál faszban, ennyi... ennyi... ennyi... és még 1x ennyi...
Mi ennyi? Az intelligenciád, vagy arra gondoltál, hogy most leírtál valami kurva nagy ostobaságot és most mehetsz játszani boldogan a matchboxaiddal? Szeretnék gratulálni a nyelvújító tevékenységedhez, ám ami nem megy, ne erőltesd ( csak hogy felfogd, a szteroidok dopping szerek és ezt összekapcsolni egy jelzővel: egy értelmetlen összetett szót fog alkotni ). Nem járok konditerembe, a fiadnak meg ne nevezz, mert nem kívánok roma származású szülőket. El kell szomorítsalak, nem én vagyok a kékosztriga tulajdonosa tehát a ceruzádat hegyezd inkább más felé, mondjuk én az anyukádra gondoltam, de szegényre biztosan túl sokan hegyezték már eddig, ha ilyen gyerkőcöt tudott összehozni.
Sajnos neked olyan lelkibetegséged van, aminek velejárója a tökéletes észnélküliség, több dolgot tehetsz:
1., kinyírod magad ( én ezt javaslom )
2., elmész pszichológushoz
3., próbálod érvényesíteni a művészetben
4., kussolsz
De mivel te vagy pleomax, gondolom nem fogod egyiket sem megfontolni, inkább ennek ünnepére seggbekúratod magad valami retronightos puttóval.
domina
04-18-2007, 03:40 PM
------
Ismét csak gratulálni tudok a roppant tartalmas hozzászólásodhoz
"domina te meg még mindig csak egy kis valakiutáníroka fórumban csicska maradtál és az unskilledtséged egyre jobban követi a 0-t... "
erről kisfiam annyit h tudod az egyetem mellett nem mindenki teheti meg h akkor ir butaságokat 1 forumba amikor akar tudod fontosabb dolgaim is vannak annál h a te butaságaidat olvassam amugy látom nálad ilyen 12:40s idő is van jó iskolába járhatsz ha ilyen hamar hazaengednek ennyit h mikor tudok irni tekis szar
a másik az unskilledség eddig talán 1x ha megtudtál ölni 3 bisoppal a seggedben gratulálok hozzá
DarkTomi
04-19-2007, 06:41 AM
Tisztelt Péter!!!
NEm szeretnék szemétnek tünni de elolvastam a beszélgetéseket és arra következtetésre jutottam , hogy ti elég nagy szemetek vagytok , mert mi megyünk át ugatni veletek meg mi irogatunk amiko 7 vs 1 be kemények vagytok és itt vagytok a ventrinken ÁL NÉVEN vicces mint ha eszt ránk mondtad volna hogy mi csináljuk a klna warrol meg annyit hogy ha kemények vagytok és mi vagyubnk a lámák akkor mért nem fogadjátok ??? és utána ha szoluk hogy fogadd el és utan ugadhattok akkor még mi vagyunk a lámák mert merünk szolni jah és a korod kb 25-28 év körül lehet Grrren a te kis szerelmed meg 91-es születésü vagyias 16 éves vagy annyi lessz. Jah és álisd le a barátaid mert a faszom kezd tlelenni azzal hogy hátba vágnak bossjkorm eg nagy a szajuk hogy 1 vs 1 és ugy kikapnak mert a karijukat nem tudják kezelni rendesen a csa a chat abalakot és nekünk jönnek 4 x többen és kinyirnak mert úgy könnyü és utána ugatnak hogy láma mint valami BR köcsög áés se szeretem öket de még is rendesebbek mint ti. Jah és az alyrol eg annyit hogy azzé áltunk be mert mi nem ugattunk Max éknak meg ilyenek te meg az a Cigyány Greeen (mert az és ezt mindenkitudjah ) összeveztetek vel és minket meg hivatak a masik meg az hogy 1 aly magatol nem lessze erős arról tenni kell!!!!!
UI: A JÓ ÉDES KURVA ANYÁTOKNAK FOGTOK UGATNI A MONITO ELÖTT TI FASZKALAP RÉZBŐRŰ GECIK ÉS HA FELJÖTTÖK MEG 1 SZER A VENTRIRE ANNAK NEM LESZ JÓ VÉG JAH ÉS HA ÉGETT SZAGOT ÉRZEL AZ AZZÉ LESZ MERT FELFOGLAK GYÚJTANUI TE KIS NYOMORÉK GECI BUZI FASZKALAP NYOMINGER ROHADÉK ÉS BWENT FOGSZ ÉGNI MERT A KUTYÁD NEM FOG TUDNI KIHOZNI TE FASZLÁMA CIGÁNYBARÁT NYOMORÉK A CSALÁDOD IS KELLETVOLNA VINNA AUSCHWITZ-BA A GECIBE A GÁZKAMRÁKBA TE SZAPPAN MARADÉK !!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: :mad: Kurva anyád te buzi........:mad: ..:mad: .
Tisztelt Péter!!!
NEm szeretnék szemétnek tünni de elolvastam a beszélgetéseket és arra következtetésre jutottam , hogy ti elég nagy szemetek vagytok , mert mi megyünk át ugatni veletek meg mi irogatunk amiko 7 vs 1 be kemények vagytok és itt vagytok a ventrinken ÁL NÉVEN vicces mint ha eszt ránk mondtad volna hogy mi csináljuk a klna warrol meg annyit hogy ha kemények vagytok és mi vagyubnk a lámák akkor mért nem fogadjátok ??? és utána ha szoluk hogy fogadd el és utan ugadhattok akkor még mi vagyunk a lámák mert merünk szolni jah és a korod kb 25-28 év körül lehet Grrren a te kis szerelmed meg 91-es születésü vagyias 16 éves vagy annyi lessz. Jah és álisd le a barátaid mert a faszom kezd tlelenni azzal hogy hátba vágnak bossjkorm eg nagy a szajuk hogy 1 vs 1 és ugy kikapnak mert a karijukat nem tudják kezelni rendesen a csa a chat abalakot és nekünk jönnek 4 x többen és kinyirnak mert úgy könnyü és utána ugatnak hogy láma mint valami BR köcsög áés se szeretem öket de még is rendesebbek mint ti. Jah és az alyrol eg annyit hogy azzé áltunk be mert mi nem ugattunk Max éknak meg ilyenek te meg az a Cigyány Greeen (mert az és ezt mindenkitudjah ) összeveztetek vel és minket meg hivatak a masik meg az hogy 1 aly magatol nem lessze erős arról tenni kell!!!!!
UI: A JÓ ÉDES KURVA ANYÁTOKNAK FOGTOK UGATNI A MONITO ELÖTT TI FASZKALAP RÉZBŐRŰ GECIK ÉS HA FELJÖTTÖK MEG 1 SZER A VENTRIRE ANNAK NEM LESZ JÓ VÉG JAH ÉS HA ÉGETT SZAGOT ÉRZEL AZ AZZÉ LESZ MERT FELFOGLAK GYÚJTANUI TE KIS NYOMORÉK GECI BUZI FASZKALAP NYOMINGER ROHADÉK ÉS BWENT FOGSZ ÉGNI MERT A KUTYÁD NEM FOG TUDNI KIHOZNI TE FASZLÁMA CIGÁNYBARÁT NYOMORÉK A CSALÁDOD IS KELLETVOLNA VINNA AUSCHWITZ-BA A GECIBE A GÁZKAMRÁKBA TE SZAPPAN MARADÉK !!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: :mad: Kurva anyád te buzi........:mad: ..:mad: .
Ennél primitívebb, ostobább, szánalmasabb, hibásabb, selejtesebb, suttyóbb szöveget nem is tudtál volna írni a kis bevándorló kezeiddel. Uristen. Azt hittem, hogy oirás csótányok csak a mesékben léteznek. Téged is ledobtak volna a Taigetos-ról. Írni úgyis lehet, hogy nem tartjuk be a helyesírást, lehet úgyis, hogy minden második szavunk elfajult káromkodásba torkollik, de amit te produkáltál az megérne egy halálos ítéletet. A gratulációkat kösz, bár nem nagyon szorulunk rá a seggcsókolgatásra. Mostmár tudom, hogy miért Dark(sötét)Tomi a nick-ed. Nemhogy inkább példát vennél másról, és azon a néven lovagolnál amin anyád kiszart.
DarkTomi
04-19-2007, 09:59 AM
Ne pofázz ha gyorsan kell írni akkor te se írtáll volna jobban te mocskos kis rézbőrü geci lekellet volan löni mikor meg születtél te Föld bolondja , jah és ha nem hozzád szolnak cigokám akkor ne valászolj te mocskos kis szappan maradék kár hogy HITLER nem veletek kezdte majd ha érdekel a vélemeényed akkor szolok.... !!!! jah és honnan loptad agéped te nyominger faszláma aljon a börödbe 1 rézkoppenyes olom te faszláma MOCSKOS CIGÁNY A KURV ANYÁD.
Ne pofázz ha gyorsan kell írni akkor te se írtáll volna jobban te mocskos kis rézbőrü geci lekellet volan löni mikor meg születtél te Föld bolondja , jah és ha nem hozzád szolnak cigokám akkor ne valászolj te mocskos kis szappan maradék kár hogy HITLER nem veletek kezdte majd ha érdekel a vélemeényed akkor szolok.... !!!! jah és honnan loptad agéped te nyominger faszláma aljon a börödbe 1 rézkoppenyes olom te faszláma MOCSKOS CIGÁNY A KURV ANYÁD.
És mondd csak, hogyan érintett mikor megtudtad, hogy retardált vagy? A gépemet nem loptam, tudod nem mindenki él úgy mint te és a cigány szomszédaid, bár ezt a putris gettóban ahol laksz, biztosan nehéz elképzelni.
"Te Föld bolondja" -- Ez mi ez? Valami megsemmisítőnek szánt irodalmi trilla? Netán a 8 nagyobbik testvéredtől tanult piszkálódás?
"ha érdekel a vélemeényed akkor szolok" -- Ez egy fórum te kis műveletlen tiszakurnyádi paraszt.
"kár hogy HITLER nem veletek kezdte" -- Hitler a magadfajta romák elpusztítását sürgette, mintsem hogy a hozzám hasonló fehérekét, sajnálat helyett inkább lődd fejbe magad, vagy legalább fürödj meg mert büdös vagy.
maxhun
04-19-2007, 12:41 PM
Szerintem Mad-nél a pont...
Tomi te nagyon hülye vagy... úristen :eek:
hány éves vagy te? 12-13? mert nem hiszem hogy egy ember ilyeneket írna. Miért kell itt kurvaanyázni meg elhorani a másikat minden szarnak? Erre írtam a "vendéglátó intézményes mondatomat" Próbáld meg ezt ott megcsinálni valakivel aztán majd ha jól összevernek elgondolkozol. te jó isten...
pleomax
04-19-2007, 01:00 PM
te nem vagy normális madfaszparaszt. mit képzelsz magadról face? hogy te vagy itt a ész? szerencsétlen kis mocskos homobarát és mint utóbb kiderült cigánybarát is vagy. szánalmas... mi a túrót képzelsz magadról? ki vagy te itt? sztem a saját ajánlatoddal próbálj meg végezni magadall mint kelemen annácska az érfelvágással, csak neked kicsit több sikered legyen benne h 1x az életben legyen sikerélményed is vmiben, mert eddig csak a tragédia és az ostobaság érte a kis családod 70-75 főjét (1generációra visszamenvém max) szval te kis rézbőrű feka, ne a seggedet verd a földhöz, és egyél malacproteint, hanem próbálj meg valamit kezdeni magaddal. egyántalán ember vagy? nem gép? ezt is kinézném a kocka post.jaidból...
te nem vagy normális madfaszparaszt. mit képzelsz magadról face? hogy te vagy itt a ész? szerencsétlen kis mocskos homobarát és mint utóbb kiderült cigánybarát is vagy. szánalmas... mi a túrót képzelsz magadról? ki vagy te itt? sztem a saját ajánlatoddal próbálj meg végezni magadall mint kelemen annácska az érfelvágással, csak neked kicsit több sikered legyen benne h 1x az életben legyen sikerélményed is vmiben, mert eddig csak a tragédia és az ostobaság érte a kis családod 70-75 főjét (1generációra visszamenvém max) szval te kis rézbőrű feka, ne a seggedet verd a földhöz, és egyél malacproteint, hanem próbálj meg valamit kezdeni magaddal. egyántalán ember vagy? nem gép? ezt is kinézném a kocka post.jaidból...
Ez a "biztosan te is csak egy 10 kilós nyomi vagy aki egész nap a gép előtt ül és hülye kocka és blablablabla" szöveg már annyira unalmas és monoton. Ugyanúgy, mint ahogy még a proteinen sem tudtad magad túltenni. Igazából ezzel a hozzászólásoddal is ugyanazt mondod, mint eddig, csak más köntösben és más mennyiségben. Nem kívánok részt venni a bálványod rituálé szerű öngyilkosságának utánzásában, azonban az a tény, hogy Kelemen Anna ennyire foglalkoztat téged, megint csak egy kis homokos parasztot sejtet. A sikerélményeimről inkább ne beszéljünk, mert még irigy leszel és ismételten el kezdessz ostoba szavakkal dobálózni. Igen, ember vagyok, bár mivel ennek a fajnak hozzád hasonló képviselői is vannak, inkább lennék gép, és akkor nem kellene azonosulnom / egy levegőt szívnom a pleomax szerű suttyó férgek tömegével. Nekem teljesen megfelel, hogy önállóan képes vagyok gondolkodni, te is törekedhetnél valami hasonlóra, mielőtt az AIDS elpusztítja a szétkúrt segged.
pleomax
04-19-2007, 01:24 PM
na mi van veled flakonfejű? halottál egy új szót: "suttyó"? grat hozzá hogy tudod használni, bár ahogy elképzelek egy dagadt hájas fasz vagy akinek olyan tokája van hogy felekasztani se lehet, mert lecsúszik a nyakáról a kötél... nagyon erősnek hiszed magadat, egy normális emberi kapcsolatod nincs sztem, mert csak a gép a gép a gép, és a cyberhaverjaid a G(örcsös) W(addisznók) klánból akik istenítenek h júhhúú madmertigen apánk ismét jól befűtött ennen a kis pleomax.nak akit persze mikor idejöttem a szerverre alapból küldtél rá egy invet, és akit bámulunk myvippen, hogy tudjuk ki a hús-vér ellenség, és lehetünk rá irigyek, mert neki nem lett [kocka] <---- feje
figyelj tag mikor unod meg, hogy engem képtelenség leoltani, mert nekem jönnek a faszságok/oltások a fejemből, nem lapról olvasom a monitor mellől+súgja a hátam mögött a fél család+a cyberhaverjaid... ennyit vagy egy CSÍÍÍÍÍÍÍÍCSKAAAAAAAA
maxhun
04-19-2007, 01:30 PM
kedves pelo
kezd kicsit unalmas lenni a szöveged. szerintem ez meg az meg amaz vagy szöveg helyett kitalálhatnál már valami újat. Mert én is megtehetném, hogy elhoralak mindennek meg elmondom, hogy szerintem hogy nézel ki, de nem látom sok értelmét, mert ugye kit érdekel, de az a lényeg te jól szórakozol. Igazából Mad akkorákat olt rátok, hogy az nem igaz. Így kívülállóként szétröhögjük az agyunkat ahogy leolt titeket az iq szöveggel. Annak legalább mindig van egy kis újdonság tartalma. :rolleyes:
Szal vagy találj ki te is valami frappánsat vagy hagyd az egészet szerintem.
DarkTomi
04-19-2007, 01:39 PM
Ez az madmartigen te tucc tudod én nem vagyok Cigány és ne mgettóben élek lehet hogy ez 1 forum de ezen belül is lehet valaki hez szolni 1 emberhez, és ha nem vagyok a vélemeényedre kiváncsi akkor bekephatod a faszom jah és Hitler a te fajtád rakta gettókbe és vitte a haláltáborba, tudod engem rendesen nevelek de ha valaki beugat akkor vissza szolok és a kis petikéd nem csak rockynak hanem az egész klánnak szolt ugy hogy ránk is tartozik de amit neki irtam aszt neki is szántam nem a klánjának azzé mert nyalod aseggét az más dolog te rézbőrű jah és nálad a pont pleomax jah és max lehet hogy fiatal vagyok de ha arrol van szó én kiállok magam ért nem ugy mint 1 esek és verjen ek meg és ha nem ismerem az illetőt akkor látni fogmég de aszt nme fogjah megköszönni jah és ennyit rólad max mikor játszottál te is szittadöket mindenért most meg nyalizol hat tudod mit csinald csak te....... !!!!! Pleomay nálada pont én veled vagyok !!! Madmartigen ne tagad hogy cigányvagy !!! SichHei!!!!
na mi van veled flakonfejű? halottál egy új szót: "suttyó"? grat hozzá hogy tudod használni, bár ahogy elképzelek egy dagadt hájas fasz vagy akinek olyan tokája van hogy felekasztani se lehet, mert lecsúszik a nyakról a kötél... nagyon erősnek hiszed magadat, egy normális emberi kapcsolatod nincs sztem, mert csak a gép a gép a gép, és a cyberhaverjaid a G(örcsös) W(vaddisznók) klánból akik istenítenek h júhhúú madmertigen apánk ismét jól befűtött ennen a kis pleomax.nak akit persze mikor idejöttem a szerverre alapból küldtél rá egy invet, és akit bámulunk myvippen, hogy tudjuk ki a hús-vér ellenség, és lehetünk rá irigyek, mert neki nem lett [kocka] <---- feje
figyelj tag mikor unod meg, hogy engem képtelenség leoltani, mert nekem jönnek a faszságok/oltások a fejemől, nem lapról olvasom a monitor mellől+súgja a hátam mögött a fél család+a cyberhaverjaid... ennyit vagy egy CSÍÍÍÍÍÍÍÍCSKAAAAAAAA
Te csak azt hiszed, hogy képtelenség leoltani, gyakorlatilag itt már olyan áldást kaptál hogy legalább 3x röhögték ki sírva a búrád, az , hogy te pánikodban ezt a helyzetet nem tudod felismerni, az egyéni szociális probléma. Az életem rejtelmeinek találgatását továbbra is meghagyom a magadfajta patkányoknak, teljesen nyugodtan rágcsálódj a saját szarodon mindenki előtt. Nem oszt nem szoroz. Nyugodtan folytasd a saját rossz élményeid kivetítését, szerintem nem mindenki olyan lelkileg rongy ember mint te, így még a te siralmas életed szomorú története is elfér a lelki szemetesben ( főleg, hogy senkit sem érdekel ). Hajrá pleo, alázd magad a szarba!
És most hozzád szólnék drága darktomi:
Nálad szerintem bármelyik cigány okosabb. Látom még mindíg ezt erőlteted, pedig rohadtul unalmas.
A te írásod tipikusan az a kategória, ami már annyira folyékonyan fekália, hogy lehetetlenség rá intelligens csapást mérni. Megelégszem tehát annyival, hogyha kiosztják a karó matekdogáidat, akkor az osztálytársaid előtt nyilvánosan leégsz és legalább akkor szánalmat érzel magad iránt. Márha jársz iskolába, de amekkora kretén vagy simán elképzelhető hogy nem.
Jah, és azt Sieg Heil-nak írják, nem Sich Hei-nak, legalább ennyit tudhatnál ha már neonácinak reklámozod magad. Fúújj... A segged helyett inkább a fejedet tartsd felém és nyűgőzz le! Vagy a fejedet tartod és csak én nézem seggnek? Lehet... Ebben az esetben szaros a kopasz fejed.
maxhun
04-19-2007, 01:51 PM
Elárulok neked valamit, én soha nem szidtam senkit. Legalábbis ilyen mocskos és alpári módon soha, mint ahogy te, ti teszitek. Miért lennék én rászorulva arra, hogy bárkinek is nyaljak. Egyszerűen 1ember leolt titeket mint a szar és én(mi, mert nem vagyok egyedül csak én vagyok aki az egésznek hangot ad amit gondolunk) nevetek(ünk) csak az egészen. Másik dolog pedig, hogy nekem Petivel soha semmiféle bajom nem volt úgy igazából játék hevében néha lehet kicsit beszóltunk egymásnak, de úgy általánosságban elvoltunk egymás mellett. (pár embert klánwarban sem öltünk meg pl.Dagi) Voltak ott emberek akiket nem szerettem vagyis inkább nagyon nem és igazából mikor a GW-re mondtam valamit az azért szólt mindenkihez aki ott volt, mert egy klán igenis legyen felelős azokért az emberekért aki benne van. (ha kell rúgja ki őket).
Egyébként csak annyit mondanék még neked, hogy szerintem csak a szád jár, mert tudod van is egy ilyen mondás Amelyik kutya ugat az nem harap...
Ezt a Hitleres Zsidós dolgot meg szerintem hanyagold. Mindenki útálja a cigányokat, de amit Hitler művelt azt nem kívánom senkinek. És remélem azért valamennyire tisztában vagy a történelemmel mikor azokat a dolgokat írod amit írsz. És mielőtt pósztolod a hozzászólásod olvasd át egyszer legalább kérlek, mert vagy nagyon nem tudsz gépelni vagy nagyon nem tudsz beszélni.
És még egy dolgot hangsújoznék again: Tiszteljétek már kicsit az idősebbet légyszives.
maxhun
04-19-2007, 01:55 PM
Egy helyen nem fejeztem be remdesem. Szal nekem soha nem volt bajom Petivel meg még pár emberrel onnan. Akiket pedig nem ismertem Invito,Mad nem igazán szóltam hozzájuk. Akikkel nekem bajom volt azok remélem tudják magukról. Ezzel kapcs annyit mondanék még, hogy azok az emberek most elvileg a ti oldalatokon állnak. pl.: hunzolee,bloodnecro és még néhányan
pleomax
04-19-2007, 02:22 PM
te max. neked mi a bajod? te is ugyanúgy osztottad a te kis "zárt körödben" ventrilon petikét meg stb..csak nektek az az 1 volt kivétel h ha vissza lőttek is meghaltak, mert ti donlátatok, de ez nem szégyen, ebből van free szerver. szval csak az a lényeg h te nagyon optimistaként adod elő magad. közben meg ugyanúgy egy idegbeteg kocka vagy pk/pvp/siege közben mint minden lineagező. szval te se vagy szent és ne mentegesd magad. a kutyaugatásról meg annyit hogy mermargarin vagy mi a rosseb előadja itt a történelemtanárt, hogy ő tudja h mi hol merre és hány méter nagyon okos vagy te kis elend k auch jüdisch Dieb.. ha nagyon okos vagy tudod mit jelent, mert te vagy ugyebár itt a HATALOM. ugyanúgy egy kis mindent megkap pöcs vagy mint a többi, és ne gyere itt nekem a nyáron melóval te is, mert akinek kell pénz bulira meg nőre, az mind takarodik nyáron 30-40°C-ban is dolgozni, ki raktárba, ki napszámba, és attól h te is vagy nem nemtudhatom is ezt teszed, ez tesz egyenlővé velünk (akik szerinted a söpredék) te itt nem vagy senki. ja igen, és téged kedves szülei úgy kereszteltek el hogy pl: Nándori Mad, vagy Szabó Mad, vagy Kis Mad, ugyanúgy egy kibaszott felvett neved van mint mindenkinek, jóhogy nem kötsz bele pl batman.be hogy mivan veled patkány váltsál nevet vagy leraklak téged is egy befőttesüvegbe, amiben csempésztük át bevándorláskor a SZART IS!!!!
DarkTomi
04-19-2007, 03:08 PM
Igy van , max te is ugyan ugy ugacc rólük tudja mindenki jah és én em,g mondta mHunZolee nak is hogy velem ne kommunikáljon ( az inteligens madmartigen kedvéért aki az értelmező kézi szótár segitségével képes ilyen szép szavakat használni) mert legyilkolom amugy BloodNecro talán nem is ő volt aki velük volt hanem BloodNecroS asszem aki végülis elárult jah és a msik a káromkodás az azzé meegy most tőlem is mert nem láttam mást a játékban hogy A kurva anyád ez meg az de ne melöttem hanem városból meg nem 1 vs 1 hanem 6vs 1 de jöttek csak és mikor még úgy is mi raktuk le őket akkor megint a a kurva anyád meg ezek szoltak és , hogy NOOOOOB vagy meg minden és érdekes amikor vissza szoltunk rájuk ugyan így akkor nem mondta hogy ne beszélj ilyen "alpári módon " tudod tisztelem az idősebbeket de aszt tiszteljem benned hogy eltart a családod vagy hogy en m kellet megszenvedned semmi ért vagy neked kellet kellet meg dolgoznod valamiért mert a szüleid aszt mondták hogy neked ez nem kell de mégis és elmentem és dolgoztam mert nekem az kell jah és lehet ne mvagyok a világon a legszorgalmasabb diák de hülye nem vagyok a nép írtásrol meg annyit hogy volt aki megérdemelte volt aki nem......
Jah aszt nekem meg pattoghattok hogy igy bealásztalak meg minden mivel hülyegyerek mivel???????
Rosztanulóvagy és attol még szar ember nem vagyok, mert vissza adom aszt amit ti mondtatok ránk ettöl lennék vagy kiálló magamért talán ezzért vagy utálom a cigáynokat mert 90 % -uk ne mdolgozik ne mvaljah magyarnak magát szül 15 gyereket kapjah az államtól a pénzt talán ezért ???
maxhun
04-19-2007, 03:21 PM
te max. neked mi a bajod? te is ugyanúgy osztottad a te kis "zárt körödben" ventrilon petikét meg stb..csak nektek az az 1 volt kivétel h ha vissza lőttek is meghaltak, mert ti donlátatok, de ez nem szégyen, ebből van free szerver. szval csak az a lényeg h te nagyon optimistaként adod elő magad. közben meg ugyanúgy egy idegbeteg kocka vagy pk/pvp/siege közben mint minden lineagező. szval te se vagy szent és ne mentegesd magad. a kutyaugatásról meg annyit hogy mermargarin vagy mi a rosseb előadja itt a történelemtanárt, hogy ő tudja h mi hol merre és hány méter nagyon okos vagy te kis elend k auch jüdisch Dieb.. ha nagyon okos vagy tudod mit jelent, mert te vagy ugyebár itt a HATALOM. ugyanúgy egy kis mindent megkap pöcs vagy mint a többi, és ne gyere itt nekem a nyáron melóval te is, mert akinek kell pénz bulira meg nőre, az mind takarodik nyáron 30-40°C-ban is dolgozni, ki raktárba, ki napszámba, és attól h te is vagy nem nemtudhatom is ezt teszed, ez tesz egyenlővé velünk (akik szerinted a söpredék) te itt nem vagy senki. ja igen, és téged kedves szülei úgy kereszteltek el hogy pl: Nándori Mad, vagy Szabó Mad, vagy Kis Mad, ugyanúgy egy kibaszott felvett neved van mint mindenkinek, jóhogy nem kötsz bele pl batman.be hogy mivan veled patkány váltsál nevet vagy leraklak téged is egy befőttesüvegbe, amiben csempésztük át bevándorláskor a SZART IS!!!!
Azzal, hogy valakinek baja van egy másik valakivel azzal nekem nincs is bajom, de amit ti itt műveltek az már szánalom. Én nem vagyok tökéletes,de mikor állítottam én ezt? Idegbetegségemről annyit, hogy próbálj irányítani egy 8klános ally-t konyhai angoltudással aztán beszélhetünk erről újra. Sokszor eldurran az agyam ez van. Mert amikor egy nap 20szor kell elugatni allychat-be, hogy ONLY ENGLISH IN ALLIANCECHAT és még akkor sem fogja fel meg amikor ventrin egy nap 50en kérdeznek hogy milyen siege lesz és hánykor akkor már kicsit túlpörögsz a végére. Donálásról annyit, hogy donate nélkül is lehet jól játszani. Akkor is vertünk mi itt meg minenkit mikor még nem donáltunk. Az igazi erő a csapatban van... Mert mikor janesz,bátyám meg én bishoppal játszottunk az ellenfélnél az egész ally-ban volt keméyn 1db aztán csodálkoztak, hogy nem tudnak minket megölni. Csak aztán jöttek ezek a kibaszott balance-ok amik szerintem elbaszták az egész játékot. (íjjásznak+ mdef, magic crit rate------; MArk of speed) Egy lövéssel lőttem 8000-9000es kritikált egy varázslóba donate nélkül. (BaiumRing,AntQueenRing) Na ott jött az, hogy aki tudott magának donálni ruhát meg ékszert az gecikemény lett és megölhetetlen, na nekem ez volt az a pont ahol elment a kedvem a játéktól. És mikor már keveset játszottunk kezdett széthullani az ally gyengült a team és buktuk a várakat. Aztán úgy döntöttünk ebből ennyi elég volt nekünk. És elmondhattok minket mindenféle kockának, mert jogotok van a vélemény nyilvánításhoz. --> Annyit játszom és akkor amikor akarok. its ok? Ha már itt tartunk semmivel nem tartom magam nagyobb kockának mint te. Van egy haverom aki reggeltől estig cs-zik, ha van rá ideje. Mikor azt mondod neki, hogy kocka azt válaszolja nem ismered a hugom.. xD A lényeg, hogy mindig van nagyobb kocka. Ezt a szöveget kitalálta valami láma aki erre fogta a vereséget. Ő többet tud játszani = jobbak a cuccai, jobban ismeri a játékot, jobban játszik. Ő egy kocka kezdjük el ezért oltani csak mert nekem nincs kedvem játszani vagy nincs rá időm. Ez egy akkora szar szöveg...
Szal ennyit a donate-ről. Arról pedig, hogy ki hogyan játszik kár vitázni, mert nondonater karakterrel is meglehet verni a donatereket kérdezd csak meg pl Alvin-t... (hogy ne magamat említsem:cool: )
Visszatérve az elejére semmi bajom nincs senkivel és én(mi) senkinek az oldalán nem vagyok.(Ventrin azt szidok,beszélek ki a háta mögött akit csak akarok még, ha ez nem is a legrendesebb megoldás is) Jelen pillanatban pár 10enévest próbálok kicsit felvilágosítani, hogy nincs olyan hogy TÖKÉLETES! Tőlem azt csináltok amit akartok, de amit itt műveltek annak semmi értelme. Szidjuk egymást NONSTOPP jeah ,mint már elmondtam sokakban csalódtam ebben a topikban. És nem akarom magam ismételni, de mindenkire ráférne, hogy magába nézzen és kicsit elgondolkozzon azon, hogy miért is oltom én a másikat?!
maxhun
04-19-2007, 03:22 PM
Azzal, hogy valakinek baja van egy másik valakivel azzal nekem nincs is bajom, de amit ti itt műveltek az már szánalom. Én nem vagyok tökéletes,de mikor állítottam én ezt? Idegbetegségemről annyit, hogy próbálj irányítani egy 8klános ally-t konyhai angoltudással aztán beszélhetünk erről újra. Sokszor eldurran az agyam ez van. Mert amikor egy nap 20szor kell elugatni allychat-be, hogy ONLY ENGLISH IN ALLIANCECHAT és még akkor sem fogja fel meg amikor ventrin egy nap 50en kérdeznek hogy milyen siege lesz és hánykor akkor már kicsit túlpörögsz a végére. Donálásról annyit, hogy donate nélkül is lehet jól játszani. Akkor is vertünk mi itt meg minenkit mikor még nem donáltunk. Az igazi erő a csapatban van... Mert mikor janesz,bátyám meg én bishoppal játszottunk az ellenfélnél az egész ally-ban volt keméyn 1db aztán csodálkoztak, hogy nem tudnak minket megölni. Csak aztán jöttek ezek a kibaszott balance-ok amik szerintem elbaszták az egész játékot. (íjjásznak+ mdef, magic crit rate------; MArk of speed) Egy lövéssel lőttem 8000-9000es kritikált egy varázslóba donate nélkül. (BaiumRing,AntQueenRing) Na ott jött az, hogy aki tudott magának donálni ruhát meg ékszert az gecikemény lett és megölhetetlen, na nekem ez volt az a pont ahol elment a kedvem a játéktól. És mikor már keveset játszottunk kezdett széthullani az ally gyengült a team és buktuk a várakat. Aztán úgy döntöttünk ebből ennyi elég volt nekünk. És elmondhattok minket mindenféle kockának, mert jogotok van a vélemény nyilvánításhoz. --> Annyit játszom és akkor amikor akarok. its ok? Ha már itt tartunk semmivel nem tartom magam nagyobb kockának mint te. Van egy haverom aki reggeltől estig cs-zik, ha van rá ideje. Mikor azt mondod neki, hogy kocka azt válaszolja nem ismered a hugom.. xD A lényeg, hogy mindig van nagyobb kocka. Ezt a szöveget kitalálta valami láma aki erre fogta a vereséget. Ő többet tud játszani = jobbak a cuccai, jobban ismeri a játékot, jobban játszik. Ő egy kocka kezdjük el ezért oltani csak mert nekem nincs kedvem játszani vagy nincs rá időm. Ez egy akkora szar szöveg...
Szal ennyit a donate-ről. Arról pedig, hogy ki hogyan játszik kár vitázni, mert nondonater karakterrel is meglehet verni a donatereket kérdezd csak meg pl Alvin-t... (hogy ne magamat említsem:cool: )
Visszatérve az elejére semmi bajom nincs senkivel és én(mi) senkinek az oldalán nem vagyok.(Ventrin azt szidok,beszélek ki a háta mögött akit csak akarok még, ha ez nem is a legrendesebb megoldás is) Jelen pillanatban pár 10enévest próbálok kicsit felvilágosítani, hogy nincs olyan hogy TÖKÉLETES! Tőlem azt csináltok amit akartok, de amit itt műveltek annak semmi értelme. Szidjuk egymást NONSTOPP jeah ,mint már elmondtam sokakban csalódtam ebben a topikban. És nem akarom magam ismételni, de mindenkire ráférne, hogy magába nézzen és kicsit elgondolkozzon azon, hogy miért is oltom én a másikat?!
maxhun
04-19-2007, 03:26 PM
te max. neked mi a bajod? te is ugyanúgy osztottad a te kis "zárt körödben" ventrilon petikét meg stb..csak nektek az az 1 volt kivétel h ha vissza lőttek is meghaltak, mert ti donlátatok, de ez nem szégyen, ebből van free szerver. szval csak az a lényeg h te nagyon optimistaként adod elő magad. közben meg ugyanúgy egy idegbeteg kocka vagy pk/pvp/siege közben mint minden lineagező. szval te se vagy szent és ne mentegesd magad. a kutyaugatásról meg annyit hogy mermargarin vagy mi a rosseb előadja itt a történelemtanárt, hogy ő tudja h mi hol merre és hány méter nagyon okos vagy te kis elend k auch jüdisch Dieb.. ha nagyon okos vagy tudod mit jelent, mert te vagy ugyebár itt a HATALOM. ugyanúgy egy kis mindent megkap pöcs vagy mint a többi, és ne gyere itt nekem a nyáron melóval te is, mert akinek kell pénz bulira meg nőre, az mind takarodik nyáron 30-40°C-ban is dolgozni, ki raktárba, ki napszámba, és attól h te is vagy nem nem tudhatom is ezt teszed, ez tesz egyenlővé velünk (akik szerinted a söpredék) te itt nem vagy senki. ja igen, és téged kedves szülei úgy kereszteltek el hogy pl: Nándori Mad, vagy Szabó Mad, vagy Kis Mad, ugyanúgy egy kibaszott felvett neved van mint mindenkinek, jóhogy nem kötsz bele pl batman.be hogy mivan veled patkány váltsál nevet vagy leraklak téged is egy befőttesüvegbe, amiben csempésztük át bevándorláskor a SZART IS!!!!
Azzal, hogy valakinek baja van egy másik valakivel azzal nekem nincs is bajom, de amit ti itt műveltek az már szánalom. Én nem vagyok tökéletes,de mikor állítottam én ezt? Idegbetegségemről annyit, hogy próbálj irányítani egy 8klános ally-t konyhai angoltudással aztán beszélhetünk erről újra. Sokszor eldurran az agyam ez van. Mert amikor egy nap 20szor kell elugatni allychat-be, hogy ONLY ENGLISH IN ALLIANCECHAT és még akkor sem fogja fel meg amikor ventrin egy nap 50en kérdeznek hogy milyen siege lesz és hánykor akkor már kicsit túlpörögsz a végére. Donálásról annyit, hogy donate nélkül is lehet jól játszani. Akkor is vertünk mi itt meg minenkit mikor még nem donáltunk. Az igazi erő a csapatban van... Mert mikor janesz, bátyám meg én bishoppal játszottunk az ellenfélnél az egész ally-ban volt keméyn 1db aztán csodálkoztak, hogy nem tudnak minket megölni. Csak aztán jöttek ezek a kibaszott balance-ok amik szerintem elbaszták az egész játékot. (íjjásznak+ mdef, magic crit rate------; MArk of speed) Egy lövéssel lőttem 8000-9000es kritikált egy varázslóba donate nélkül. (BaiumRing,AntQueenRing) Na ott jött az, hogy aki tudott magának donálni ruhát meg ékszert az gecikemény lett és megölhetetlen, na nekem ez volt az a pont ahol elment a kedvem a játéktól. És mikor már keveset játszottunk kezdett széthullani az ally gyengült a team és buktuk a várakat. Aztán úgy döntöttünk ebből ennyi elég volt nekünk. És elmondhattok minket mindenféle kockának, mert jogotok van a vélemény nyilvánításhoz. --> Annyit játszom és akkor amikor akarok. its ok? Ha már itt tartunk semmivel nem tartom magam nagyobb kockának mint te. Van egy haverom aki reggeltől estig cs-zik, ha van rá ideje. Mikor azt mondod neki, hogy kocka azt válaszolja nem ismered a hugom.. xD A lényeg, hogy mindig van nagyobb kocka. Ezt a szöveget kitalálta valami láma aki erre fogta a vereséget. Ő többet tud játszani = jobbak a cuccai, jobban ismeri a játékot, jobban játszik. Ő egy kocka kezdjük el ezért oltani csak mert nekem nincs kedvem játszani vagy nincs rá időm. Ez egy akkora szar szöveg...
Szal ennyit a donate-ről. Arról pedig, hogy ki hogyan játszik kár vitázni, mert nondonater karakterrel is meglehet verni a donatereket kérdezd csak meg pl Alvin-t... (hogy ne magamat említsem :cool: )
Visszatérve az elejére semmi bajom nincs senkivel és én(mi) senkinek az oldalán nem vagyok.(Ventrin azt szidok, beszélek ki a háta mögött akit csak akarok még, ha ez nem is a legrendesebb megoldás is) Jelen pillanatban pár 10enévest próbálok kicsit felvilágosítani, hogy nincs olyan hogy TÖKÉLETES! Tőlem azt csináltok amit akartok, de amit itt műveltek annak semmi értelme. Szidjuk egymást NONSTOPP jeah ,mint már elmondtam sokakban csalódtam ebben a topikban. És nem akarom magam ismételni, de mindenkire ráférne, hogy magába nézzen és kicsit elgondolkozzon azon, hogy miért is oltom én a másikat?! Mi az oka? Ha rá jöttetek majd osszátok meg velünk is.
Okos enged szamár szenved!
DarkTomi
04-19-2007, 03:57 PM
jah ebbe van valami én nem ugatok rollad mert rendes voltál mindenkivel nem baszogattál senkit, nem hivtam senikt kockának meg ilyenenk amugy tudod van az a mondás hogy akinek nem inge az nem veszi magára hát én eszt fogom tenn, én is igy voltam vagyok a szerverrle de itt játszanak a haverok és a társaságis jó meg minden de mikor elmentem mit hallotam minden 2. nap ezek kurva anyáznak meg ilyenek a másikre meg minden beszologatnak csak úgy hát itt az ideje hogy vissza adjuk nekeik. A donatelésről annyait hogy van aki megteheti van aki nem akarjah a pénzét 1 játékra költeni szive joga mindnekinek eldönteni mit akar a pénzével tenni, nem szeretnék összeveszni veled de nem fogom hagyni magam senkivel szembense a sieges dolgokról meg anyit hogy ha nem velem akkor ellenem ott nem lehet válogatni ez jó fej nem ölöm meg meg előre engedem könyörtelenül oda kell basz. A sok nigger faszláma BR-ekről meg ennyit nyomorékok és kész nem kell fölbaszni az agyad rajtuk a másik lehet hogy donalni fognak de az mindig lessz meg mindig is volt de lelehet verni öket és kész azzé nem fogom ott hagyni a szervert mert ide köt sokminden. (emlékek, haverok,stb...) ls nem fogok elgondolkozni azon mért ugatok most a GW-sekkel mert elegem lett abol hogy ugatnak oknélkül meg minde hát most én is eszt fogom tenni és lehet hogy ez nekik tetszik de nekem nem tetszet és vissza adom lehet hogy nincs sok értelme de nem lehet mindneben az értelmet keresni és legalább tisztába lesznak azzal hogy ez milyen jó dolog is hogy ha ugatnak csak úgy és ezzel nemtetszésemet nyilvánitom ki rájuk nézve és MAD szolj a haverjaidnak hogy mi nem azzé vagyunk voltunk erős alliba mert az jó hanem mert ajánlották és tudták hogy jó játékosok vagyunk ás erősebbé tehetjük az alit. erről ennyit
maxhun
04-20-2007, 01:25 AM
Hát tomi erre annyit mondanék, hogy azt sem vágom te miért kezdtél el írkálni. Az én indittatásom egyszerű volt ugyanis olvasgattam ezt a sok szart amit ide beírtak és nem bírtam szó nélkül kiállni. De te jöttél és benyomtál ide egy olyan hszt bazdmeg.
Ally-ról annyit, hogy mikor 5en ideérkeztünk a szerverre 30kibaszott player volt rajtunk kívül. Mikor kezdtek többen lenni jöttek a durva siege-ek mass pvp-k. Nah ekkor ment a nagy vita a world fórumon. Pleó kontra GW. Nah akkor mondtuk ott, hogy aki nem szereti azt a szervert találtunk egy elég jót jöjjenek ide játszani. Ekkor mi még úgy gondoltuk, hogy szövetségeseket hívunk nem pedig ellenséget. Ebből alakult ki egy helyzet amit még mindig nem értek, hogy miért. Miért kell egymást szidni? Egyszerűen nem bírom felfogni. Miért nem tudtok egymás mellett el lenni? Még mikor játszottam sem értettem ezt és megkérdezhettek bárkit, hogy mi (az az 5ember) volt az utolsó aki bármit is írt nekik siege vagy pvp közben. (ezt általánosságban mondom mert mindig vannak kivételek) Peti nem bírja janeszt ezért oltja ez így volt már a world-ön is és így is lesz mindig ez szíve joga. (Janesz meg leszarja...) Van aki nem bírja a kiscsajt ez megint oké. De hogy egész siege alatt azt láttam, hogy na mivan peti nem jöttök? meg mivan lámák? Amikor ők voltak maximum10en előttetek meg ott ált egy kibaszott 50fős ally. Akkor is mindig mondtam, hogy be lehet fejezni a káromkodást, de hát nem kell hallgatni a másikra. Másik dolog pedig mikor az egyik 5v5 Eventen 3magyar klán végzett az első helyen elég boldog voltam még ha nem is velünk vannak. Azért azt sem mondanám rájuk, hogy lámák. Erről eszembejutott valami a Donattel kapcsolatban. Legutolsó event 3v3 ElvenElder(Papesz v.Wader) Cr.Jewels sett, meg egy DC RObe; Overlord (sOneji) +3S-grade Staff Cr.Jewels sett és Necromancer (eX) Cr.Jewels sett meg +16som odabaszta az egész kibaszott szervert úgy ahogy van. Pedig jöttek nagyobb donaterek is. Hipnitiq minden ami csak lehet egy healerrel meg egy wc-rel. Másik team-ünk pedig az őserő team ahogy magukat nevezik mindenféle buffer nélkül és donate nélkül 2meccset nyertek. Csak utána a GM-ek véletlen a másik party-val sorsolták össze őket. ez van
Szal nem vagyunk lámák. Volt mire alapozni az ally-t és azért hívtunk ide mindenkit egytől egyig, hogy csináljunk egy nagy allyt és szétverjünk mindenkit. Csak ezek után történtek kissebb malőrök, de ezt már megvitattuk egy másik topikban. Jah amugy azért írok mindig ennyit, mert szeretem osztani az észt xD
Lényeg az az, hogy fejezzétek ezt be mert semmi értelme. Harcolni lehet kibaszott káromodás nélkül is szerintem. gl hf
DarkTomi
04-20-2007, 08:46 AM
Jah lehet de a fszom kivan hogy okoskodnak meg ugant azt jah amikor mindneki masik siegen volt és 9 en leraktuk petiék össze spartyját nah erre mit mondjak és láttuk mikor ugatt össze vissza jóhogy visszafogok szolni az a másik hogy és a PE-s voltam és a faszom kivan ezzel a nyomi BR alyval de ez van és megfogjuk erősiteni de ha olvastad a fórumot akkor tudod hogy mit gondoltak az alyról nem? mindi g aszt hajtogatják hogy csak azzé áltunkbe mert erős volt meg ilyenek de aszt nem tudják hogy rockyék már az elején is itt voltak, meg ha peti arra buzditja a klánját hogy pk-zanak miket akkor fogadjah el a wart de nem tesz csak ugat rólunk mindenkinek de 1 sapka szar klnaja van és alyja és ne mtud nyerni siegen semmi csak ha bebugoltat a várba de még ugy sem jön neki össze. Az a másik én nem lennék a Petiékre soha büszke mert aki ugát rám aszt nem szeretem és nem fogok neki 1 jó szót se szolni erröl ennyit
pleomax
04-20-2007, 08:49 AM
konyhai angoltudás powa :p amúgy az ally nem 50fős volt hanem legalább 200...;)
maxhun
04-20-2007, 08:55 AM
Hát ez az ally kérlek jó, ha 50fős volt :) Az egész szerveren játszik kb 250-300 ember ;)
Az egy dolog, hogy hány karakter van az ally-ban és az egy másik, hogy hányan vannak benne ténylegesen...
DarkTomi
04-21-2007, 01:33 PM
Voltmikor ők voltak 50 en és mi 10 még sem fogtuk arraa hogy többen voltak az igaz hogy akkor is mi nyertünk de mindig arra verték magukat hogy letuttak mintket hátba pkzni meg 7 vs 1 be letudtak rakni , na herre mit lehet mondani hogy mutassák meg siegen ahol nics pk es = csapatok vannak csak annyi hogy akkor sem volt esélyük , nincs is, és nem is lesz nah akkor ezezk most olyan pro gamerek neke se volt soha hiper szuper cuccaim de akkor is letudtam rakni olyan embereket akiknek volt, én is elolvastam az egész forum ot és érdekes votl ha peti meg engedheti magának hogy káromkodjon ránk akkor mi is és úgy gondolom és szerintem ebben igazam van nekik is ott votl az alyuk és ugy sem tudtak nyerni meg ha mienk nem voltak ott mert saját várat védtek vagy be se léptek onlineba mert nem volt kedvük jönni meg nem is segitenek mert leesik az aranygyürü a kisujjukről még sem tudtak nyerni nah ez ami jóvá tezs 1 klánt ha maguk is képesek valamire, de 1 alyba azzért vannak hogy segitsenek és erre nem lehet aszt mondani hogy csak azzé mert ott volt az aly mert nem mindig volt ott és votl mikor sokkal többen is voltak én igy láttam és most is igy látom ezt a dolgot szidkozodni meg ők kezdtek és se azzért jöttme hogy ugassak mindenkinke de amikor meg kérdezték magyar vagy feleltem jah és melyik klnaba álsz MT-be akkor legyilkoltak a 40 es karim full c be és ő meg 3. kasztos full jó cuccba peti klánjából nah ott már kezdettt a faszom telelenni velük és akkor mondták a többiek is hogy emkkora kedvák most itt petiék meg kibasz a ventriről mert siegen nem engedtük át a wárat a Pan!ctól mért lépett ki az alybol mért ugatott és mért veszet össze mindnkivel ?????
NecroCicus
04-21-2007, 02:41 PM
Olvasd néha vissza, hogy miket is írsz és értelmezd......Érdemes lenne...
DarkTomi
04-22-2007, 04:47 AM
Rá fogom arra hogy buli közbe irtam az aza 1 ik a másik aki be van inteligencia az tudjah értelmezni ugy hogy valószinü benned nem sok van
Rá fogom arra hogy buli közbe irtam az aza 1 ik a másik aki be van inteligencia az tudjah értelmezni ugy hogy valószinü benned nem sok van
Uristen ember!
"Aki be van inteligencia" te inteLLigens
Olyan van, hogy valaki intelligens, de azt nem úgy szokás mondani, hogy "benned van intelligencia" hanem hogy intelligens vagy. Ebből mi következik? Ha valakiben nincs, akkor vagy unintelligens, vagy nem intelligens.
You've heard Mad's grammar lesson, hf. (tudom, hogy ugysem érted)
NecroCicus
04-23-2007, 02:02 AM
Te buli közben fórumozgatni szoktál? Hm... Ehhez nem tudok mit hozzá fűzni...
Nekem a buli azt jelenti, hogy haverok, pia és jó hangulat...Nem pedig hogy a gép előtt ülök és írogatok fórumokra...De ízlések és pofonok...
(A másik pedig, nálad biztosan intelligensebb vagyok):p
Mad neked pedig köszi. ^^
DarkTomi
04-23-2007, 03:47 AM
MIt pattogsz te kis csiscska ribi hülyegyerek a 8 altalánosoddal asztá okos vagy te kis nyomi. Mad saját szavaiddla élve gecci nagy uninteligens ember vagy :D
MIt pattogsz te kis csiscska ribi hülyegyerek a 8 altalánosoddal asztá okos vagy te kis nyomi. Mad saját szavaiddla élve gecci nagy uninteligens ember vagy :D
Még mindíg unintelligens
Dehát hülye vagyok. darktomi is megmondta... Ha legközelebb hozzászólsz, akkor írd le azt is, hogy milyen volt aznap a szénbánya.
DarkTomi
04-23-2007, 11:58 AM
Tudod valakinek dolgozni is kell hogy aki gazdag annak legyen valamie ezen gondolkoz el Tudod munka.;)
Tudod valakinek dolgozni is kell hogy aki gazdag annak legyen valamie ezen gondolkoz el Tudod munka.;)
Bocsi, de nem szénnel fűtök.
DarkTomi
04-23-2007, 02:50 PM
Neked a csak az az 1 munka létezik vagy mi szerinted más nincs de nyomi mibelaksz ha házba aszt is meg kellet valakinek építeni nem te uninteLLigens csak hoyg neked is jó legyen ;)
amugy mi se de volt mikor fával és szénnel fütöttünk
:)
Neked a csak az az 1 munka létezik vagy mi szerinted más nincs de nyomi mibelaksz ha házba aszt is meg kellet valakinek építeni nem te uninteLLigens csak hoyg neked is jó legyen ;)
amugy mi se de volt mikor fával és szénnel fütöttünk
:)
Szerintem itt fejezd be, nem elég, hogy sötét vagy mint az éjszaka még élsz azzal a lehetőséggel hogy floodolsz össze vissza. Próbáltam szépen és csúnyán is a tudtodra adni, hogy annyira hülye vagy, hogy emberek közé engedni bűncselekménynek számít. De nem értetted. Akkor most a te nyelveden:
Ne irj forum ide mert nem kel. Jácc anelkul hogy 20 oldalas zagyvaságot írsz utána. Ne dicsekedj azzal amivel nem kőne az lenni nem dicsőség hanem nagy gáz. Ti elverni minket 5000 v 5 ben, lenni übersturmführerek nincs szükség hogy LAMAKhoz lealacsonyodjatok. Vagy ha te még mindíg ideszarni néha akkor mondatvégi íráslyel hejesen használni
gyuszeetwo
04-23-2007, 07:38 PM
Hi
Csak egy pár mondtaban szólok hozzá aztán lehet engem halálba küldeni, munkatáborba stb nem igazán fog érdekelni. Tudom nem vagyok sem klán tag, sem XY ismerőse stb, de ez már mondjuk úgy, hogy eléggé ciki ami itt zajlik.
Csak mi, magyarok, vagyunk képesek ölre menni egy játék miatt.
Néha kifejezetten örülök neki, hogy nem érti meg sok ember a magyar nyelvet. Bár szerintem ha megértenék, hogy miket írtok ide lehet, hogy halálra nevetnék magukat, mert olyan szánalmas ez az egész.
Ja és remélem a topic eddigi szintjének megfelelő reagálások lesznek (tisztelet a kivételnek és kérem, hogy ők ne vegyék magukra) ;)
U.I.: Najó, tudom, hogy többszörösen kimerítettem a pár mondat fogalmát. Sorry
PeTiHUN
04-23-2007, 08:54 PM
XDDDD
na nezzzukk a topic tartalmatttt XDDD
alap tema : GW vs Mucsai
tema Mucsai sir a war ert es nem erti mi a gond amiert nem fogadjuk ellll pedig indok van ra leirva de ezt atlepik mert a lenyeg az anyazas.
kovetkezo Pleomax iq es maga lejaratasa + de kemeny gyerek is o XDDDDD
okos osztasok olvashatok mindenuttt XDDDD de megismerheto Pleocsalad is XDD
madj jon az a top DaekTomi a faszagyerek
ocsem kemeny volta de tenyeg, es gondolom az agyad, v memmmoriadd :S eleg szar olvasd ma vissza amit irkasz egyszer igen egyszer meg nem XDDDD te is 1 szep balfasz vagy
nem monitor elot kemenykedni XDDD ez tetszetttttttt de tenyleg LOL
ja es hozzatenem te az en allymban volta de sajnaltalak akkor is quvaszal egggyutttt jo par voltatok mint most Pleoval XDDD13 evesen azert tenyleg kemeny vagy
es a topic ezekerrrrrr elllll XDDDDD velemit tudtok de tenyleg........................
Nyomjatok gyokerek a kemeny monitoros dumat odavag es valoszinnnnu ebbol fognak megitelni a haverok MI !!???!!!??? XDDD meg is erdemlitek ...........
johet meg XDD
PeTiHUN
04-23-2007, 09:24 PM
Voltmikor ők voltak 50 en és mi 10 még sem fogtuk arraa hogy többen voltak az igaz hogy akkor is mi nyertünk de mindig arra verték magukat hogy letuttak mintket hátba pkzni meg 7 vs 1 be letudtak rakni , na herre mit lehet mondani hogy mutassák meg siegen ahol nics pk es = csapatok vannak csak annyi hogy akkor sem volt esélyük , nincs is, és nem is lesz nah akkor ezezk most olyan pro gamerek neke se volt soha hiper szuper cuccaim de akkor is letudtam rakni olyan embereket akiknek volt, én is elolvastam az egész forum ot és érdekes votl ha peti meg engedheti magának hogy káromkodjon ránk akkor mi is és úgy gondolom és szerintem ebben igazam van nekik is ott votl az alyuk és ugy sem tudtak nyerni meg ha mienk nem voltak ott mert saját várat védtek vagy be se léptek onlineba mert nem volt kedvük jönni meg nem is segitenek mert leesik az aranygyürü a kisujjukről még sem tudtak nyerni nah ez ami jóvá tezs 1 klánt ha maguk is képesek valamire, de 1 alyba azzért vannak hogy segitsenek és erre nem lehet aszt mondani hogy csak azzé mert ott volt az aly mert nem mindig volt ott és votl mikor sokkal többen is voltak én igy láttam és most is igy látom ezt a dolgot szidkozodni meg ők kezdtek és se azzért jöttme hogy ugassak mindenkinke de amikor meg kérdezték magyar vagy feleltem jah és melyik klnaba álsz MT-be akkor legyilkoltak a 40 es karim full c be és ő meg 3. kasztos full jó cuccba peti klánjából nah ott már kezdettt a faszom telelenni velük és akkor mondták a többiek is hogy emkkora kedvák most itt petiék meg kibasz a ventriről mert siegen nem engedtük át a wárat a Pan!ctól mért lépett ki az alybol mért ugatott és mért veszet össze mindnkivel ?????
---------- ez nagyon jooooo XDDDD mirol is szolll XDDD nem vagom
szall valaki leol tolunk es en vagyok a geci meg Panic ezen a serveren , stb .... LOL
ocsi nez mar szet egy kicsit . koszi
ja es hogy miert anyazok azt is olvashatnad kisgyerek ajanlom figyelmedebe az elso oldalakat is e forum nem a vegen kezdodik es nem biztos hogy eben a topicban kezdodotttt de mind 1 latom hozod a format XDDD hat lol
amugy azert reagaltam kesobb mert az eslo hsz ed olvastam azt csak atleptelek mert .... vagy csak idopocsekolas elolvagysni ed ez visszi a palmat nalam
JA ES A SIEGETEKROL MEG ANNYIT HOGY NEZD MEG A ROCKY VIDEOT kicsit cink a FOLLOW CP TOLTO XDDDD de azert kira video
domina
04-23-2007, 09:41 PM
OMG azt hittem pleomaxtól nincs rosszabb de tévedni emberi dolog ( darktomi )
Igyhát csak annyit írnék h akkora butaságokat írsz h cenzúrázni kéne főleg ezekről a 10v1 meg 50v10 meg 6v1 stb stb
Nekem az 50v10 tetszik a legjobban meg a sieges téma nemazért ha valamit nem tudsz akkor ne próbálj már meg okoskodni:
1. eddigi siegek alatt jó ha 1-2 x ha 2 ( kettő ) partyval mentünk siege végülis ha ugyvesszük hogy 25 ember fér 1 partyba akkor az 50v10 teljesen reális
2. nemtom figyeled-e a mostani siegeket de orent elfoglaltuk és ha jóltudom a public enemy is támadta sikertelenül ( másfél partyval voltunk )
3. káromkodásról annyit h ha jól emléxem eddig max pleonak meg alexnek magyaráztam vissza amikor elkezdtek ugatni mellettem fekve tehát ne általánosíts
végül: "MIt pattogsz te kis csiscska ribi hülyegyerek a 8 altalánosoddal asztá okos vagy te kis nyomi." ehhez a mondathoz gratulálni tudok látom sikerült jól leoltanod 1 lányt amilyen erős vagy megis tudnád verni bár erre nem fogadnék
na további jó anyázást
gg hf gl
Hi
Csak egy pár mondtaban szólok hozzá aztán lehet engem halálba küldeni, munkatáborba stb nem igazán fog érdekelni. Tudom nem vagyok sem klán tag, sem XY ismerőse stb, de ez már mondjuk úgy, hogy eléggé ciki ami itt zajlik.
Csak mi, magyarok, vagyunk képesek ölre menni egy játék miatt.
Néha kifejezetten örülök neki, hogy nem érti meg sok ember a magyar nyelvet. Bár szerintem ha megértenék, hogy miket írtok ide lehet, hogy halálra nevetnék magukat, mert olyan szánalmas ez az egész.
Ja és remélem a topic eddigi szintjének megfelelő reagálások lesznek (tisztelet a kivételnek és kérem, hogy ők ne vegyék magukra) ;)
U.I.: Najó, tudom, hogy többszörösen kimerítettem a pár mondat fogalmát. Sorry
És te vagy a nagymagyar, aki annyira különb, hogy ezt a lineage 2 crusaders GW vs Mucsai Tahok témában mindenkinek a tudtára kell adnod. Persze ahogy lenni szokott, és ahogy a nagyokos külső observerek mindíg is mondani szokták, így te sem tettél másképp: szánalmas. Ezt a szót a magadfajta emberek igen sokat hangoztatják.
Felmerül a kérdés, hogy egy ismeretlen alak miért jelenik meg azért, hogy különbséget tegyen közte és más emberek között? Pszichológiai szempontból egyértelmű a válasz.
Azért köszönöm, hogy csak azért ide írtál, hogy te megmutasd mennyire kívülálló és más vagy mint mi, de szerintem teljesen fölösleges volt.
maxhun
04-24-2007, 02:32 AM
És te vagy a nagymagyar, aki annyira különb, hogy ezt a lineage 2 crusaders GW vs Mucsai Tahok témában mindenkinek a tudtára kell adnod. Persze ahogy lenni szokott, és ahogy a nagyokos külső observerek mindíg is mondani szokták, így te sem tettél másképp: szánalmas. Ezt a szót a magadfajta emberek igen sokat hangoztatják.
Felmerül a kérdés, hogy egy ismeretlen alak miért jelenik meg azért, hogy különbséget tegyen közte és más emberek között? Pszichológiai szempontból egyértelmű a válasz.
Azért köszönöm, hogy csak azért ide írtál, hogy te megmutasd mennyire kívülálló és más vagy mint mi, de szerintem teljesen fölösleges volt.
Szerintem azért igaza volt a srácnak.. Elég szánalmas amit itt műveltek és nem tudom kinek kéne ezt mondani, hogy ezt el is hidjétek. Bevettétek Oren-t? :D Grat (Nah látod Tamásom erről beszéltem... Lehet őket lámázni, de nem lámábbak mint te. Igazából akármelyik szerveren játszottunk sehol nem voltál nagyon kiemelkedő a csapatból. Megmondom neked őszintén ameddig janesz meg nem mondta, hogy ki vagy addig nem is tudtam. Te hol voltál a siege-en, hogy egyedül megöld a két party-t és kasztold a várat?) Egy dologra azért kérnék mindenkit és itt azt hiszem a "mag" nevében beszélek--> EZ A PublicEnemy nem az a PublicEnemy! A Régi ellen sajnos esélyetek nem lett volna. Azért hiányzik az az egy party a siegekről. (Ahogy ti mondanátok a donaterek). Szép volt jó volt ennyi volt. Egyébként most ha jól tudom vissza vannak véve az íjjászok. Ennyi kellett a gm-eknek a ballance-hoz? 1,5hónaP? nah ez az egyik oka hogy elmentem. Most egy olyan szerveren játszom amin kicsit aktívabb a staff, mint itt az elején kb és nincs donate. Ez egy lowrates szerver kemény 7x :cool: Top C ls 2perc song,dance power. Jah és az első gludió siegen nem gyengén flasheltem mikor megláttam azt a cirka 300embert c-ben siegen ahogy buffolnak. Na léptem mert vége az órámnak byby
DarkTomi
04-24-2007, 02:50 PM
HElló Peti megszolaltál tudod megtanitottak olvasni és nem a végén kezdjük az olvasmányt eszt remélem te is tudod és elég szépeket is irtatok ti is és nem fogom hagyni hogy ugassanak leszarom az egész játékot már nem nagyon játszok de amit irtatok és ugattatok a klánról azzal az én agyam is felbasztátok jah és world-ön vajon ki és miért baszott ki majdnem mindenkit a ventriről és mi voltunk a szemetek?Lehet hogy nem én vagyok a leg aktivabb játékos a CR-en de ha meg kérdezitek rockyékat ők tudják ki vagyok és ez nekem elég mert ő segitettek mindenben mikor később de átjöttem a szerverre jah és hogy te nem emlékszel rám az engem 1 cseppetsem érdekel.;) Tudjátok inkább játékba mutassátok majd meg mire vagytok képesek és az alytok. LEhet hogy oren a tietek de ha lessz oren siege és megyunk mert alyba kell majd valakinek akkor nem sokáig élvezzétek ki.Az ugatásról meg annyit hogy rocky bár nem szépen de meg kérdezte hogy mért nem lehet a wart elfogadni, te is elég szépen válaszoltál nézde meg, és amellé amit a játékba irkáltatok és műveltetek nem nagyon érte mért nem ogadtátok el ha olyan erősek vagytok nem az alyellen kell harcolnotok csak ellenünk.Mad te meg adod itt az okos gyereket de az IQ-d 1 el nagyobb mint 1 tyúk-é és ez ara elég hogy ne szard őssze a szobát. Jah és én mindig kifogok álni magamért és a haverokért és ha ugatni kell akkor ugatok tudod nem csak a monitor előtt van ez hanem a való életben is kiállok magamért.A kiscsajról meg annyit hogy én leszarom őt magasból és ha nem írt volna akkor én se írtam volna rá de ő is és akkor én mért ne.
HElló Peti megszolaltál tudod megtanitottak olvasni és nem a végén kezdjük az olvasmányt eszt remélem te is tudod és elég szépeket is irtatok ti is és nem fogom hagyni hogy ugassanak leszarom az egész játékot már nem nagyon játszok de amit irtatok és ugattatok a klánról azzal az én agyam is felbasztátok jah és world-ön vajon ki és miért baszott ki majdnem mindenkit a ventriről és mi voltunk a szemetek?Lehet hogy nem én vagyok a leg aktivabb játékos a CR-en de ha meg kérdezitek rockyékat ők tudják ki vagyok és ez nekem elég mert ő segitettek mindenben mikor később de átjöttem a szerverre jah és hogy te nem emlékszel rám az engem 1 cseppetsem érdekel.;) Tudjátok inkább játékba mutassátok majd meg mire vagytok képesek és az alytok. LEhet hogy oren a tietek de ha lessz oren siege és megyunk mert alyba kell majd valakinek akkor nem sokáig élvezzétek ki.Az ugatásról meg annyit hogy rocky bár nem szépen de meg kérdezte hogy mért nem lehet a wart elfogadni, te is elég szépen válaszoltál nézde meg, és amellé amit a játékba irkáltatok és műveltetek nem nagyon érte mért nem ogadtátok el ha olyan erősek vagytok nem az alyellen kell harcolnotok csak ellenünk.Mad te meg adod itt az okos gyereket de az IQ-d 1 el nagyobb mint 1 tyúk-é és ez ara elég hogy ne szard őssze a szobát. Jah és én mindig kifogok álni magamért és a haverokért és ha ugatni kell akkor ugatok tudod nem csak a monitor előtt van ez hanem a való életben is kiállok magamért.A kiscsajról meg annyit hogy én leszarom őt magasból és ha nem írt volna akkor én se írtam volna rá de ő is és akkor én mért ne.
Lennél szíves leírni mennyi egy tyúk IQ-ja?
maxhun
04-25-2007, 01:29 AM
Te légyszíves mond már a magyartanárodnak, ha már ilyen jól meg tanított olvasni akkor rágyúrhatnátok kicsit az írásra, mert ez nagyon gáz. Van egy magyar szakos ismerősöm aki mindig le basz hogy írok majd ezt megmutatom neki. Szerintem fetrengeni fog a röhögéstől.
Még annyit fűznék ehez, hogy miért kell megvédened magadat? Vagy a "barátaidat" ahogy te nevezed őket. Már csak azért is kérdezem ezt mert nem igazán értem, hogy téged itt ki bántott mielőtt írtál volna. Elárulom neked! Te ide azért írtál mert nagyon unatkozol és élvezed, hogy itt milyen kemény gyerek vagy. Tudok kurva anyázni meg káromkodni yeah. És ez vonatkozik mindenkire. Ha hazaértem a suliból kreálok egy OFF topicot csak nektek komolyan mondom ahol szarrá floodolhatjátok magatokat. :eek:
És még én vagyok a kocka:rolleyes: Amugy meg szerintem a barátaid is éppen eléggé meg tudták magukat védeni.
Jah és ha most kicsit útáltok akkor az azért van mert tudjátok, hogy igazam van. Van értelme itt egymást osztani? Mert én is mondhatnám neked, hogy neked meg pont annyi az IQ-d mint egy tyúknak, de nem teszem, hogy miért? MErt nincs értelme. Ha legalább úgy próbálnátok osztani a másikat mint Mad, hogy szanaszét röhögöm az agyam azokon amiket ír már amikor nem káromkodik. Ez itt már rég nem a klánwarról szól, de ha mégis akkor meg fel nem foghatom, hogy valaki ennyire hülye és nem képes felfogni azt a tényt, hogy NEM fogják elfogadni. Biztosan meg van rá az okuk nem? Attól hogy itt anyázol meg húzod őket nem fog változni semmi. Ez nem a COD (CallOfDuty vagy akár cs) világa ahol ha felmész egy pubra és valaki beszól akkor azt kikell hívni warozni és ha nem akkar akkor addig oltod ameddig meg nem gondolja magát. Itt ha valaki nem akar valamit akkor csinálhatsz te bármit. Meghatotta őket, hogy káromkodtál? NEm! Csak saját magad húzod fel rajta ők meg jól kiröhögnek!
DarkTomi
04-25-2007, 02:18 AM
Jah és orenről mag annyit hogy ha jól tudom nem is volt kint a klán mert az elvileg a milyenk volt , de aszt mondták a többiek hogy nem is kell mert majd valami másik várat fognak majd elfoglalni. A helyesírásról meg annyit hogy nekem mondod , hogy rossz:)
Mad 1 el kisseb az IQ-jah mint neked!!!!! Jah a megvédésről meg annyit hogy mért ne mlehet hogy ők is meg tudják de ők már nem foglalkoznak ilyennel és amikor én elolvastam a forumot muszály volt vissza válaszolni. Clan warroól meg annyit engem nem érdekel ha nem küldik vissza csak mondják el őszintén hogy miért nemfogadták el
Max:
(id. Princeps Omnium)
"Van egy olyan vegyület, hogy feniltiomourotropin. Az emberiség egyik fele (ez genetikai szinten működik) úgy tartja, hogy az anyagnak éles keserű íze van. Az emberiség másik fele úgy érzi, hogy a vegyület ízetlen. Akkor most próbálja el elmagyarázni annak, aki keserűnek érzi, hogy az anyag ízetlen, és fordítva. Azt viszont, hogy egyazon eseményekről lehet két abszolúte mérvadó, és az objektivitást tükröző véleményt alkotni, az emberek csak egy bizonyos fejletségi szint után képesek felfogni. A kétlábúak többsége számára az izoszténikus fogalmak teljes mértékben felfoghatatlanok, és pedig a következők miatt: nem bírják felfogni a különbséget a realitás(lét) és a valóság között."
tomi nem fogja megérteni, hogy ami szerinte édes, az keserű, hiába magyarázza neki célzások tömkelege, vagy bárki. Ez az oka, hogy viccet csinálok belőle. Aki nem tud nevetni magán, az meghagyja ezt a feladatot másoknak.
Tomi, ahhoz hogy a te megállapításod igaz legyen, ahhoz tudnod kellene az én intelligencia hányadosomat, de mivel nem tudod, és bizonyára egy tyúkét sem tudod, akkor miért dobálózól vele? Azért, mert kinéztél az ablakon és a kertetekben látott első dologról ( a tyúkról, vagy sertésről? nem tudom...) ez jutott az eszedbe? Vedd már észre, hogy vége a feudalizmusnak, ami a hozzád hasonló emberek fellegvára volt. Nincs sötét középkor. Meghalt Mátyás is. Nem lesz több parasztfelkelés. Szóval hajrá, csak pár száz éves lemaradást kell behoznod. Ha én te lennék, ami nem lehetek mert én, én vagyok, de mondjuk te lennél én, de ha te lehetnék az én, akkor én a te helyedben nem oltanálak téged, hanem az én eszem gyarapítása végett beülnék arra a szerencsétlen nyelvtanórára. ( Igen, direkt írtam úgy, hogy ne értsd ). Ha az én materialista lelkemet bántani akarod, akkor arra nem a legmegfelelőbb módszer a bugyogó bélsár dobálása.
DarkTomi
04-25-2007, 09:13 AM
Mad te olyan hülyevagy hogy anyád se szeret !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudod eszt a valóságban viccnek hívják és ezt olyan emberek hazsnálják akik a valóéletben is mozognak és kommunikálnak a másikkal kapcsolat szerzés és tartása érdekében. Valószinűleg te ilyenbe még nem részesültél mert a monitor mögül még nem nagyon mozdulsz ki.Majd 1 szer rá jössz jah és havalki eggyáltalán nem csikis pl akkor ő nem fogja tudni aszt hogy milyen ha valakit megcsikiznek mert nem találkozott még azzal az érzéssel és nem fogod tudni elmagyarázni mi az hogy csikizés! Azért mert messz van a bekötő út attol még nem vagyok paraszt (ez is 1 vicc csak szolók a vizikakiról meg annyit ohgy egésségedre)
Mad te olyan hülyevagy hogy anyád se szeret !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudod eszt a valóságban viccnek hívják és ezt olyan emberek hazsnálják akik a valóéletben is mozognak és kommunikálnak a másikkal kapcsolat szerzés és tartása érdekében. Valószinűleg te ilyenbe még nem részesültél mert a monitor mögül még nem nagyon mozdulsz ki.Majd 1 szer rá jössz jah és havalki eggyáltalán nem csikis pl akkor ő nem fogja tudni aszt hogy milyen ha valakit megcsikiznek mert nem találkozott még azzal az érzéssel és nem fogod tudni elmagyarázni mi az hogy csikizés! Azért mert messz van a bekötő út attol még nem vagyok paraszt (ez is 1 vicc csak szolók a vizikakiról meg annyit ohgy egésségedre)
Anyám szeret, mert nem vagyok olyan sötét és sablonos mint te. Most elképzeltem, ahogy viccelődsz, rettenetes. Odamész mondjk az egyik ismerősödhöz, és hé, figyelj már tudok egy tök jó viccet, olyan hülye vagy, hogy a tyúknak csak eggyel több IQ-ja van mint neked. Haha. Szerintem fogalmi zavaraid vannak, ezt nem viccnek hívják, hanem balfaszságnak, és az olyan buta emberek mint te használják. És nem csak a való életben, hanem fórumokon is. Valószínűleg te ilyenben már részesültél, hisz magadtól képtelen lennél még egy ilyen szánalmas szintű "viccet" is kitalálni, így a balfasz haverjaiddal összeütöttetek valami nagyon vicceset. Persze mindezt úgy, hogy közben kimozdultál a monitor mögül. Majd egyszer rájössz. Ha valaki buta, akkor nem fogja tudni azt, hogy milyen ha valaki okos, mert nem találkozott még egy könyvel sem! Azért mert messze an a bekötő út, és ez is oltárian humoros, még jófej leszek és megmondom hogy ezt sem viccnek hívják. Max tiszakurnyádon ahol élsz. És köszönöm de nem kérek az ebédedből ( "vizikaki" ).
Jah, és én nem vicceltem.
DarkTomi
04-25-2007, 12:49 PM
Te olyan hülyevagy hogy még anyád se szeret!!!! Hallod te szerintem ne mtucc beilleszkedni a társadalomba bazdmeg mert ez hihetetlen esküszöm úgy beszélsz mint valami oltári strébe geci kocka aki sosem mozdulsz ki, te szoktál a haverjaiddal elmenni mondjuk inni vagy bulizni vagy csak összegyülni és dumálni és ott áramlik a hülyeség és jól érezni magad hát ahogy én látom nem nagyon , hidd el a monitoronkivül is van élet majd próbáld ki és meglátod milyen jó!!! Ha egyáltalán vannak barátaid. Ember te buta vagy mint az alföld hallod áh inkább nem is pazarékolom rád az energiát.
maxhun
04-26-2007, 09:47 AM
Te olyan hülyevagy hogy még anyád se szeret!!!! Hallod te szerintem ne mtucc beilleszkedni a társadalomba bazdmeg mert ez hihetetlen esküszöm úgy beszélsz mint valami oltári strébe geci kocka aki sosem mozdulsz ki, te szoktál a haverjaiddal elmenni mondjuk inni vagy bulizni vagy csak összegyülni és dumálni és ott áramlik a hülyeség és jól érezni magad hát ahogy én látom nem nagyon , hidd el a monitoronkivül is van élet majd próbáld ki és meglátod milyen jó!!! Ha egyáltalán vannak barátaid. Ember te buta vagy mint az alföld hallod áh inkább nem is pazarékolom rád az energiát.
:rolleyes: "EMBER TE BUTA VAGY MINT AZ ALFÖLD!" Öcsém te nagyon készen vagy. Mennyire buta az alföld? Egyébként mi sem tudunk írni úgy ahogy kellene, de neked ez még annyira sem megy, mint nekünk. Nem is pazarlom rád az energiát = NEm szidlak, oltalak itt tovább? Kegyetlen sok energiát elhasználhattál. Mondjuk jogos, mert nehéz a gondolkodás. Komolyan mondom egyet nem értek. Mi alapján feltételezitek ezeket a dolgokat a másikról? (Nem jár el otthonról,kocka,kocka,kocka,kocka) Szerintem nem gyengén magadból indulsz ki ember. Itt mindenki KOCKA vágod? ilyennel felesleges oltani a másikat. ÉS elárulom neked, hogy mindenki eljár a barátaival bulizni vagy csak beszélgetni szal felesleges ilyen szöveggel oltani a másikat. AMIT NEM TUDSZ A MÁSIKRÓL AZZAL NE OLTOGASD MÁR LÉGYSZIVES. Mert énis elkezdhetlek oltani, hogy te annyira meleg vagy, hogy ...., de inkább nem teszem GL
Rocky
04-26-2007, 09:55 AM
Hello mindenki!
Tudom, hogy én nyitottam a topicot, amiért nyitottam arra már megkaptam a választ, de nem értem, hogy minek kell itt egymást szidni. Persze nagyon vicces dolog oltogatni egymást, de egy idő után már nem poén. És az sem vicces, hogy nem lehet kimazsolázni, hogy mit akar az illető, ez vonatkozik GW-re, Mucsai-ra és rám is.
Szerintem ezt fejezzük be, játékban öljük egymást, de az anyázást fejezzük be.
Valami hozzászólás?! (ha van akkor rövid legyen, mert nem szeretem erre elbaszni az időt.)
Thx, Rocky.
Invito
04-27-2007, 08:22 PM
Látom igen kulturált és magas értelmi szinteket megjáró társalgást folytattatok az elmult 3-4 napban. pleo hallom már megkapta a magáét de most "új hús van a vágóban"? Üdvözöllek sötéttamás.
DarkTomi
04-29-2007, 06:05 AM
TE meg kia szar vagy gyerek? A nevemről meg annyit hogy az első karim volt az és azzal is játszottam 1 jó darabig , de gondolom az anyádék neked az invito nevet adták, jah max neked meg annyit hogy ha ne irjunk olyat a másikról amit nem tudunkróla akkor mért írja a sok faszságát honnan tudjah hogy én olyan vagyok nem is ismer max annyiból tudott következtetni amit írtam ide a forumba de én meg annyit tudtam meg róla amit írtam, lehet hogy igy van lehet hogy nem.
domina
04-29-2007, 09:10 AM
TE meg kia szar vagy gyerek? A nevemről meg annyit hogy az első karim volt az és azzal is játszottam 1 jó darabig , de gondolom az anyádék neked az invito nevet adták, jah max neked meg annyit hogy ha ne irjunk olyat a másikról amit nem tudunkróla akkor mért írja a sok faszságát honnan tudjah hogy én olyan vagyok nem is ismer max annyiból tudott következtetni amit írtam ide a forumba de én meg annyit tudtam meg róla amit írtam, lehet hogy igy van lehet hogy nem.
-----
Te mit zagyválsz itt össze??? Uram isten ennyi butaságot már le se lehet írni, olyan szinten semmit írsz h az hihetetlen fizikai fájdalmat okoz ha elolvasom asszem utoljára olvastam ezt a szart
DarkTomi
04-29-2007, 12:50 PM
Remélm nagyon fáj!!!;) ;)
domina
04-29-2007, 09:28 PM
A másik dolog a humorod hasonlóképpen hat rám
DarkTomi
04-30-2007, 05:20 AM
Nem értitek a viccet emberek, majd ha elmentek valahova a haverjaitokkal és valaki valami hülyeséget csinál told le neki a tyúk - os oltó szöveget és a többi visitani fog. Ha egyáltalán jársz ki.
Rocky
04-30-2007, 06:07 AM
...
Snake
04-30-2007, 08:27 AM
Hali mindenkinek!
Aki nem ismerne úgy mint Snake, elmondom, Én vagyok Sareth, valamint Deonnar.
Szerintem ennek az egésznek semmi értelme, most mindenki mondja a magáét, de csak üres önismételgetés az egész. Ilyeneket mondogatni, hogy ki mekkora noob, stb... teljesen fölösleges, mivel egyik klán sem gyenge. De pleot meg DarkTomit szidni azért, hogy mennyit káromkodnak, Petihunnak meg nem szólni semmit, ezt nem értem. Csak azt ne mondjátok erre a mondatra, hogy én mégy csak egy kis tizenéves vagyok, és ne szóljak be senkinek. Engem csak az bosszant, hogy enek tényleg semmi haszna, a GW nem fogadja el a wart, de ez nem is erről szól. Én személy szerint rühellem a botot, és ha bárki ilyeneket mondogat, mint amit itt olvastam valahol, hogy Rocky videójában ott a bot cp töltő, ez azért erős túlzás, mivel ha bárki botbishopot akar hozni, szólok neki, hogy ne merje, a cp töltő meg lehet egy figyelő tag is,aki nem felejt el cp-t nyomni, de ez most teljesen mindegy. Ha jól emlékszem ez az egész balhé azért van, mert páran a PE-be akartak menni, páran meg nem, mivel a Toxic-al nem ápoltak akkora barátságot. De ezek után, hogy a Toxic nincs itt már fizikailag megállhatna ez az egész cívódás. Tudom, hogy azóta már öltük egymást, pk, anyázás is volt rendesen, de én sosem szóltam be igazán egy GW-snek sem, és nem emlékszem, hogy bármikor bárkinek az anyját emlegettem volna, tehát anélkül is meg lehet lenni. Az, hogy ki a nagyobb áma meg teljesen mindegy, mivel szerintem mind a 2 klán kenterbe veri a brazilokat, csak a látszámunk nem akkora. Annyit kérnék, hogy ha már ilyesfajta eszmecserét akartok futtatni, akkor azt egy kicsit nyugodtabb hangnembe tegyünk meg, mert ennek így semmi értelme. A pk-ról meg annyit, hogy minek? Szinte minden második nap ilyeneket hallok, hogy "megint GW pk-zott Varka-ban", és ebből nekem nagyon elegem van. A botról annyit hogy szerintem nélküle is meg lehet lenni, ezt abból gondolom, hogy nálam egyátalán nem megy, és mégis tök jól elvagyok. Remélem, hogy legalább valaki megérti, hogy mit is akartam mondani, én kicsit megnyugszik mindenki.
Snake
Rocky
04-30-2007, 08:45 AM
Öcsi, ez kurvára megható volt.
Egyébként tényleg értelmes volt, nem úgy mint amit mi szoktunk írni :D (mi=gw+mucsai).
Ha már itt vagyunk és nincs itt a toxic, mi lenne ha békét kötnént és közös erővel irtanánk a brazilokat. Ebből ne azt vegyétek le, hogy elment a Toxic és nélkülük semmik vagyunk, mert ez faszság. Csupán annyit szeretnék, hogy ha már magyarok vagyunk és ismerjük is egymást valamilyen szinten, szóval ezen gondolkozz el Peti azon amit most itt írtam. Szerintem együtt nagyobb esélyünk lenne a brazilok és törökök ellen.
Rocky
Rocky
04-30-2007, 08:55 AM
Egyébként a ventriló-tok megint beszart?
Csak mert pár tag tőletek folyton átjárkál.
Tegnap este Aden siege közben nem ti jöttetek át és üvöltöztetek GW ???
pleomax
04-30-2007, 06:00 PM
Invito
Látom igen kulturált és magas értelmi szinteket megjáró társalgást folytattatok az elmult 3-4 napban. pleo hallom már megkapta a magáét de most "új hús van a vágóban"? Üdvözöllek sötéttamás.
Eggyanmár, ki vagy te tag? Most asszed kemény vagy h a szádra veszel? Mi az h "már megkapta a magáét"? Na és mégis ki adta meg nekem az "adagom"? Ja és az "új hús-ról" meg csak annyit h RL-ban nem lenne ő az "új hús" nyomik
Egyébként a ventriló-tok megint beszart?
Csak mert pár tag tőletek folyton átjárkál.
Tegnap este Aden siege közben nem ti jöttetek át és üvöltöztetek GW ???
Nem hiszem, hogy mi voltunk, az a helyzet, hogy átmentünk egy másik szerverre, így szerintem a béke kötés tárgytalan.
Snake
05-01-2007, 05:36 AM
Mármint másik ventrilo vagy L2 szerverre?
Öcsi, ez kurvára megható volt.
Egyébként tényleg értelmes volt, nem úgy mint amit mi szoktunk írni :D (mi=gw+mucsai).
Ha már itt vagyunk és nincs itt a toxic, mi lenne ha békét kötnént és közös erővel irtanánk a brazilokat. Ebből ne azt vegyétek le, hogy elment a Toxic és nélkülük semmik vagyunk, mert ez faszság. Csupán annyit szeretnék, hogy ha már magyarok vagyunk és ismerjük is egymást valamilyen szinten, szóval ezen gondolkozz el Peti azon amit most itt írtam. Szerintem együtt nagyobb esélyünk lenne a brazilok és törökök ellen.
Rocky
hmmmmm :D
neoHaT
06-20-2007, 11:15 PM
MucsaiTahók Win... Own Aden
Rub@l
07-01-2007, 09:36 AM
Ez nagyon kedves.......:)
Rub@l
07-09-2007, 03:06 AM
Hát aszem én szeretném zárni a fóromut:) remélem meg engeditek:D
A szavazást ezenel lezárom l-
By: Rubal :P
Briant
07-17-2007, 08:41 AM
Hi all.
Elnézést hogy ide írok de nem nagyon tudtam jobbat.
Nem tudja valaki megmondani hogy milyen az enchantrate?
CSak mert rohadtul idegesít hogy mindenkinek ilyen +10-15 ös kardja van és nekem 8-nál tovább az istenért se megy, az is véletlen volt 1x és csak C-grade nal.
Még1x bocsi hogy itt a nagy clan civakodásba írok bele.
Ja és javaslom hogy inkább a szutyok brazilokat gyilkoljátok le klánostól mint egymást!
Rub@l
07-20-2007, 06:25 PM
Hi all.
Elnézést hogy ide írok de nem nagyon tudtam jobbat.
Nem tudja valaki megmondani hogy milyen az enchantrate?
CSak mert rohadtul idegesít hogy mindenkinek ilyen +10-15 ös kardja van és nekem 8-nál tovább az istenért se megy, az is véletlen volt 1x és csak C-grade nal.
Még1x bocsi hogy itt a nagy clan civakodásba írok bele.
Ja és javaslom hogy inkább a szutyok brazilokat gyilkoljátok le klánostól mint egymást!
Ezzel kapcsolatban:
+3ig biztonságos az enchantolás utána bármikor betörhet, de a varázsló fegyóknak nagyobb az esélye hogy betörnek mint a harcosokénak.
Amúgy rajtam kivül szerintem senki nem ír a forumra:D Úgyhogy nincs semmi baj hogy ide írtál mellesleg a clan warnak már rég vége:)
TasteMyLips
07-21-2007, 06:58 AM
Mondhatjuk,hogy "vége",mert a GW már pár hónapja elment a szerverről... =]
Rub@l
07-24-2007, 06:14 AM
Szerintem mind1 hogy vége a klan warnak vagy itt haygták a szervert:p nem kell beléám kötni:D Mellesleg jók ezek az emos képeid
TasteMyLips
07-24-2007, 07:47 AM
juppíí.emos képeim vannak:rolleyes:
ezzel a beszólással nemigazán sikerült elérned semmit. gúnyolódásnak és hízelgésnek is egyaránt béna :]
persze lehet,hogy csak egy mindenbebelekötőfasz vagyok. sőt.. be is ismerem :]
Rub@l
07-25-2007, 05:29 AM
Szerintem a bele kőtős :P mert én se, nem hízelgésből, se nem gyúnyolodásból mondtam, csak kijelentetem hogy jók az emos képeid....És nem beszólásnak szántam:p
PeTiHUN
11-23-2007, 02:05 PM
Na re megen a seron!
Hat ujra atolvastam az egeszet kb 3 ora volt mert rohogtem XD
na a topic zarva mert a GW mar reg atment a DragoNetworkre Infinyti serverere
Fiuk jok voltunk ez volt a 2. serverem ahol a nevem ismert letttttt koszi nektek :)
az Infynitin is ismertek mar :))
na itt vegleg OFF
promage
12-03-2007, 07:16 PM
Hell... azért milyen szépen elbeszélgettek :rolleyes: van egy olyan érzésem h ezt senki sem fogja olvasni :D jah és csak azért irok ida mert unatkozom... mivel drága hűn szeretett gm bácsi bassza a ramot a szerkezetbe ^______________^
gyuszeetwo
12-03-2007, 07:22 PM
Hát Adios Muchacho :)
Mellesleg Pro szted ez a RAM miatt van?? azt majd csak 2 óra múlva... ez jelenleg csak annyi, h nem találja a nagy sötétben, h hogyan indítsa be
promage
12-03-2007, 07:28 PM
őőőő sztem drága gm-ün piszit analfabéta a géphez.... mert nekem 6 gb ra mbelebaszása kb 3 percet vesz igénybe.... nah jó de nem mindenki lehet "pro"
jah és pls dobj egy msn-t ..... szeretnélek zaklatni
vagy itt az anyém: zsimi1990@hotmail.com
promage
12-03-2007, 07:48 PM
o.0
TasteMyLips
12-04-2007, 09:28 AM
zaklatni... Xd
vBulletin v3.6.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.